ووکب زبان کنکور
-
@Sahar-tuo در
ووکب زبان کنکور
گفته است:
@Miss-Joker اصلا انقدرررر مفید بود که خودتون هر روز بزارین بهتره
همیار بودنم حس خوبیه ها
ب عشق تو من هر روز ی چی پست میکنممرسی انگیزه
-
سلام عزیزان ببخشید بنده برنامه هام یکم ناجور بود، نمیدونستم سر تایم میرسم بذارم یا نه، خوشبختانه رسیدیم.
خیلی ممنون از @Miss-Joker که زحمت کشیدن برام پستش کردن، دیگه اذیتتون نمیکنم
سوالی بود همینجا بفرمایید، بنده تا ساعت ۹ شب به همه سوالات جواب میدمSEPEHR ALIZADEH در
ووکب زبان کنکور
گفته است:
سلام عزیزان ببخشید بنده برنامه هام یکم ناجور بود، نمیدونستم سر تایم میرسم بذارم یا نه، خوشبختانه رسیدیم.
سوالی بود همینجا بفرمایید، بنده تا ساعت ۹ شب به همه سوالات جواب میدمخب وقتی خودتون میاین اطلاعات غلط ندین به من خب
اینهمه افتادم تو زحمت
خواهش میکنم کاری نکردم -
SEPEHR ALIZADEH در
ووکب زبان کنکور
گفته است:
سوالی بود همینجا بفرمایید، بنده تا ساعت ۹ شب به همه سوالات جواب میدمخب وقتی خودتون میاین اطلاعات غلط ندین به من خب
اینهمه افتادم تو زحمت
خواهش میکنم کاری نکردم@Miss-Joker در
ووکب زبان کنکور
گفته است:
SEPEHR ALIZADEH در
ووکب زبان کنکور
گفته است:
اینهمه افتادم تو زحمت
خواهش میکنم کاری نکردمچقدر فروتن
چقدر افتاده
-
SEPEHR ALIZADEH در
ووکب زبان کنکور
گفته است:
اینهمه افتادم تو زحمت
خواهش میکنم کاری نکردم -
سلام همگی
بنا به دلایلی جناب SEPEHR ALIZADEH نتونستن عصری خودشون تشریف بیارن بخش اول لغات رو بزارن دیگ زحمتشو دادن به من متاسفانهامیدوارم مفید باشه
مفید هم نبود من مسئول نیستم اومدن بهشون بگین«سلام رفقا
یکم از ووکب براتون بگیم
خدمتتون در برنامه گفتم که حتما سعی کنید لغات رو با یک کتابچه زبان پیش ببرید یا حداقل لغات مهم رو با معنا در یک دفترچه بنویسید و بصورت مستمر مرورشون کنید
حالا من لغات مهم از نظر خودم رو به صورت درس به درس براتون میگم، باشد که رستگار شویمدرس یک انگلیسی دهم
Student book
Sign: نشانه و علامت، امضا، تابلو
Creation: خلقت و آفرینش
Heaven: بهشت یا آسمون
=paradiseVariation: تفاوت و تنوع، دگرگونی
=diversityVerily: به راستی، حقیقتا
Knowledge: دانش و معلومات
Save: نجات دادن، پس انداز کردن
Get ready!
Match: جفت کردن، جور کردن، وصل کردن، مسابقه
Phrase: عبارت
Put out: خاموش کردن
Hurt: آسیب رساندن
Injured: زخمی، مجروح، داغون
Cut: بریدن
Whale: نهنگ
Leopard: پلنگ
Divide: گروه گروه کردن، تقسیم کردن
Above: بالا، بالای
Conversation
Endangered: در معرض خطر، در معرض انقراض
Alive: زنده
Increase: افزایش، ازدیاد
Hear: شنیدن
Visit: بازدید، ملاقات
Wildlife: حیات وحش
Life: زندگانی، حیاط
Plan: طرح ریختن
Cheetah: چیتا، یوزپلنگ
Take care off: مراقبت، نگهداری
Following: زیر، بعدی، در پی
Answer: جواب دادن، پاسخ
Question: سوال کردن، پرسش
Orally: شفاهی، دهانی
New words and expressions
Expression: بیان کردن، اظهار داشتن
+اصطلاح
+حالت چهرهPractice: تمرین کردن
Wild:خودرو، جنگلی
Tiger: ببر
Forest: جنگل
Last: آخرین
+پیشین
+طول کشیدنDie out: منقرض شدن
Ago: پیش، قبل
Attention: دقت، توجه
Pay attention: دقت کردن، توجه کردن
Attend: انتظار کشیدن، توجه کردن
No swimming! شنا نکنید
Here: اینجا
Zebra: گورخر
Plain: دشت
+plane: هواپیماPlace: مکان، فضا
Northwest: شمال غربی
A few: چندتایی، تعدادی
Instead: به جای
In place of: به جای
Would you like: تمایل دارید
Future: آینده
Reading
Asian: آسیایی
Lake: دریاچه
Among: میان
Recently: اخیرا
Hunt: شکار
Hopefully: امید است که، امیدوارانه
پایان بخش اول ووکب درس یک
»
اگه سوالی بود یا مطالبی که برای تکمیلش نیازه و ذکر نشده احتمالا تا شب خودشون میان میگن دیگه
موفق باشین -
@Miss-Joker یه سوال
نوشتن اینهمه مطلب سخت نبود؟ فکر نمیکنی تایمت رو هدر دادی؟ شاید کسی نباشه که معنی لغات زبانو نداشته باشه@m-sina در
ووکب زبان کنکور
گفته است:
@Miss-Joker یه سوال
نوشتن اینهمه مطلب سخت نبود؟ فکر نمیکنی تایمت رو هدر دادی؟ شاید کسی نباشه که معنی لغات زبانو نداشته باشهمن ننوشتم که وقتم هدر بره من فقد گذاشتمش
خودشون نوشتن و زحمتشو کشیدن و کنکورشونم ک تموم شده پس وقت تلف شدنی درکار نبوده قطعا
و اینکه حتما متفاضی داشتن که نوشتن...همون یکدرصدم ک ندارن باید در نظر گرفت -
@Miss-Joker یه سوال
نوشتن اینهمه مطلب سخت نبود؟ فکر نمیکنی تایمت رو هدر دادی؟ شاید کسی نباشه که معنی لغات زبانو نداشته باشه@m-sina سلام دوست عزیز
دو نکته رو باید خدمتت یاد آوری کنم:
اول اینکه این کار بیهوده نیست چون اگه بود مطمئن باش انتشارات گردن کلفت آموزشی به انتشار کتب واژگان دست نمیزدن پس حتما مخاطب داره و مخاطبان هم میدونن چطور از واژگان جدید بهره ببرن.
در ثانی فکر کنم هر آلایی بدونه که شعار آلا همیشه یه چیز بوده و هست، «به لطف خدا آلا رایگان است و خواهد ماند». اگر انجمن تصمیم گرفته که به همچین کاری دست بزنه و به زحمت خودش کتاب درسی رو برای واژگان مهم زیر و رو کنه، تنها برای استفاده رفقای آلاییه که اگر براشون استفاده از اون کتاب ها مقدور نبود بتونن از انجمن بهره ببرن.
موفق باشید
آلایی ها دعا کنید خجالت زدتون نشم و پای نقشه هایی که برای سهیم شدن در موفقیتتون ریختم بمونم. امروز توی هول خاک و خول کارهای بنایی هر چند سخت بود ولی پا حرفم موندم، میخوام بگم که کار دلیه، پس دل بذارید پاش تا با هم این مسیر رو قوی پیش بریم -
@m-sina سلام دوست عزیز
دو نکته رو باید خدمتت یاد آوری کنم:
اول اینکه این کار بیهوده نیست چون اگه بود مطمئن باش انتشارات گردن کلفت آموزشی به انتشار کتب واژگان دست نمیزدن پس حتما مخاطب داره و مخاطبان هم میدونن چطور از واژگان جدید بهره ببرن.
در ثانی فکر کنم هر آلایی بدونه که شعار آلا همیشه یه چیز بوده و هست، «به لطف خدا آلا رایگان است و خواهد ماند». اگر انجمن تصمیم گرفته که به همچین کاری دست بزنه و به زحمت خودش کتاب درسی رو برای واژگان مهم زیر و رو کنه، تنها برای استفاده رفقای آلاییه که اگر براشون استفاده از اون کتاب ها مقدور نبود بتونن از انجمن بهره ببرن.
موفق باشید
آلایی ها دعا کنید خجالت زدتون نشم و پای نقشه هایی که برای سهیم شدن در موفقیتتون ریختم بمونم. امروز توی هول خاک و خول کارهای بنایی هر چند سخت بود ولی پا حرفم موندم، میخوام بگم که کار دلیه، پس دل بذارید پاش تا با هم این مسیر رو قوی پیش بریمSEPEHR ALIZADEH دست شما درد نکنه ممنون که به فکر ما هستین
-
سلام دوستان ممنون بابت این لغت ها
من از اونجایی که خیلی تنبلم حال ندارم لینک کپی پیست کنم اینجا پس فقط میگم که« جمال احمدی زبان »رو سرچ کنین بنظرم جزوه هاش واس آدمهایی مثل من که سطح زبانشون متوسطه و کلاس نرفتن و خودشون دارن میخونن خیلی خوبه نمیدونم تبلیغه یا نه ولی خب رایگانه ! راستی واس من با گوگل نتونستم برم و با فایرفاکس رفتم
موفق باشین -
سلام همگی
بنا به دلایلی جناب SEPEHR ALIZADEH نتونستن عصری خودشون تشریف بیارن بخش اول لغات رو بزارن دیگ زحمتشو دادن به من متاسفانهامیدوارم مفید باشه
مفید هم نبود من مسئول نیستم اومدن بهشون بگین«سلام رفقا
یکم از ووکب براتون بگیم
خدمتتون در برنامه گفتم که حتما سعی کنید لغات رو با یک کتابچه زبان پیش ببرید یا حداقل لغات مهم رو با معنا در یک دفترچه بنویسید و بصورت مستمر مرورشون کنید
حالا من لغات مهم از نظر خودم رو به صورت درس به درس براتون میگم، باشد که رستگار شویمدرس یک انگلیسی دهم
Student book
Sign: نشانه و علامت، امضا، تابلو
Creation: خلقت و آفرینش
Heaven: بهشت یا آسمون
=paradiseVariation: تفاوت و تنوع، دگرگونی
=diversityVerily: به راستی، حقیقتا
Knowledge: دانش و معلومات
Save: نجات دادن، پس انداز کردن
Get ready!
Match: جفت کردن، جور کردن، وصل کردن، مسابقه
Phrase: عبارت
Put out: خاموش کردن
Hurt: آسیب رساندن
Injured: زخمی، مجروح، داغون
Cut: بریدن
Whale: نهنگ
Leopard: پلنگ
Divide: گروه گروه کردن، تقسیم کردن
Above: بالا، بالای
Conversation
Endangered: در معرض خطر، در معرض انقراض
Alive: زنده
Increase: افزایش، ازدیاد
Hear: شنیدن
Visit: بازدید، ملاقات
Wildlife: حیات وحش
Life: زندگانی، حیاط
Plan: طرح ریختن
Cheetah: چیتا، یوزپلنگ
Take care off: مراقبت، نگهداری
Following: زیر، بعدی، در پی
Answer: جواب دادن، پاسخ
Question: سوال کردن، پرسش
Orally: شفاهی، دهانی
New words and expressions
Expression: بیان کردن، اظهار داشتن
+اصطلاح
+حالت چهرهPractice: تمرین کردن
Wild:خودرو، جنگلی
Tiger: ببر
Forest: جنگل
Last: آخرین
+پیشین
+طول کشیدنDie out: منقرض شدن
Ago: پیش، قبل
Attention: دقت، توجه
Pay attention: دقت کردن، توجه کردن
Attend: انتظار کشیدن، توجه کردن
No swimming! شنا نکنید
Here: اینجا
Zebra: گورخر
Plain: دشت
+plane: هواپیماPlace: مکان، فضا
Northwest: شمال غربی
A few: چندتایی، تعدادی
Instead: به جای
In place of: به جای
Would you like: تمایل دارید
Future: آینده
Reading
Asian: آسیایی
Lake: دریاچه
Among: میان
Recently: اخیرا
Hunt: شکار
Hopefully: امید است که، امیدوارانه
پایان بخش اول ووکب درس یک
»
اگه سوالی بود یا مطالبی که برای تکمیلش نیازه و ذکر نشده احتمالا تا شب خودشون میان میگن دیگه
موفق باشینبچه ها!
به ترکیباتی مثل
Pay attention
Take care
No swimming!
و...
خیلی توجه کنید!
این ترکیبات که عینا داخل کتاب کار و کتاب اصلی اومدن خیلی مهمن و ازشون هرسال داخل کنکور تست طرح میشه به صورت تست جدا یا در کلوز تست.
مثلا اگه بگه make care یا no swim و یا take attention غلطه و باید بهش توجه کنید(البته به جمله هم برخی مواقع بستگی داره) -
بچه ها!
به ترکیباتی مثل
Pay attention
Take care
No swimming!
و...
خیلی توجه کنید!
این ترکیبات که عینا داخل کتاب کار و کتاب اصلی اومدن خیلی مهمن و ازشون هرسال داخل کنکور تست طرح میشه به صورت تست جدا یا در کلوز تست.
مثلا اگه بگه make care یا no swim و یا take attention غلطه و باید بهش توجه کنید(البته به جمله هم برخی مواقع بستگی داره)reza_12tajrobi دقیقا
-
سلام رفقا
پارت دوم ووکب زبان کنکور
http://uupload.ir/files/hgxo_untitled-1.jpg
درس یک دهم فینیتوپ.ن. : فایل عکس به صورت long image ذخیره شده، با گوشی و پی سی فقط کافیه زوم کنید چون کیفیت رو بالا گذاشتم
-
سلام رفقا
پارت دوم ووکب زبان کنکور
http://uupload.ir/files/hgxo_untitled-1.jpg
درس یک دهم فینیتوپ.ن. : فایل عکس به صورت long image ذخیره شده، با گوشی و پی سی فقط کافیه زوم کنید چون کیفیت رو بالا گذاشتم
SEPEHR ALIZADEH دستتون درد نکنه..ولی ای کاش اون پایینش زردش انقدر غلیظ نمیبود...چشو چالم داغون شد
ولی واقعا ممنون ازتون -
SEPEHR ALIZADEH دستتون درد نکنه..ولی ای کاش اون پایینش زردش انقدر غلیظ نمیبود...چشو چالم داغون شد
ولی واقعا ممنون ازتونHbahar_1 ایشالله دفعه بعد، سر همین نفله شدم
-
Hbahar_1 ایشالله دفعه بعد، سر همین نفله شدم
SEPEHR ALIZADEH بازم ممنون