امسال رو نمیخوام درس بخونم...!
-
خانومِ_دوست_داشتنی در امسال رو نمیخوام درس بخونم...! گفته است:
@MaryaM-_-sh این تقریبا سه هفته رو میخوام پایه رو ببندم کامل بعدش طبق ازمون ضعفا رو تقویت کنم..!
منم مثل خیلی از بچها ضعفم رو فیزیکه..! باید کاملش کنم که دوازدهم مشکلی نداشته باشمواقعا فیزیک دوازدهم ربطی ب دوساا قبل نداره
فقط اگه کارو انرژی رو بخواید بخونید بهتره
نمیدونم من کمشکلی نداشتم
ب هرحال بهترین کار رو امیدوارم انجام بدید و موفق باشید@MaryaM-_-sh بحث ربط نیست..!
اینه که توی کنکورم باید بلد باشم..! طبق گفته بچها مثل اینکه دوازدهم فیزیکش سخت تره...خب من بخوام اونو برای اولین بار بخونم کنارشم یه سری درسو بخوام یاد بگیرم (فیزیک پایه رو در حد مدرسه خوندم نه بیشتر ) سخت میشه -
@MaryaM-_-sh بحث ربط نیست..!
اینه که توی کنکورم باید بلد باشم..! طبق گفته بچها مثل اینکه دوازدهم فیزیکش سخت تره...خب من بخوام اونو برای اولین بار بخونم کنارشم یه سری درسو بخوام یاد بگیرم (فیزیک پایه رو در حد مدرسه خوندم نه بیشتر ) سخت میشهخانومِ_دوست_داشتنی در امسال رو نمیخوام درس بخونم...! گفته است:
اینه که توی کنکورم باید بلد باشم..! طبق گفته بچها مثل اینکه دوازدهم فیزیکش سخت تره...خب من بخوام اونو برای اولین بار بخونم کنارشم یه سری درسو بخوام یاد بگیرم (فیزیک پایه رو در حد مدرسه خوندم نه بیشتر ) سخت میشهاینکه بله حتما باید توکنکور همه رو بلد باشی
مثلا امسال حرکت شناسی ب گفته یکیاز بچه ها وقت گیر بوده و سخت ب طوری ک ب ی سوالش جواب داده
قبول دارم حرف تون رو
اره ولی خب کلا واسه فیزیک پیش نیاز زیاد نیاز نیست ب جز فصل بردار و اندازه گیری ک تو یازدهم نیازه و توحرکت نظام قدیم
موفق باشید -
خانومِ_دوست_داشتنی در امسال رو نمیخوام درس بخونم...! گفته است:
اینه که توی کنکورم باید بلد باشم..! طبق گفته بچها مثل اینکه دوازدهم فیزیکش سخت تره...خب من بخوام اونو برای اولین بار بخونم کنارشم یه سری درسو بخوام یاد بگیرم (فیزیک پایه رو در حد مدرسه خوندم نه بیشتر ) سخت میشهاینکه بله حتما باید توکنکور همه رو بلد باشی
مثلا امسال حرکت شناسی ب گفته یکیاز بچه ها وقت گیر بوده و سخت ب طوری ک ب ی سوالش جواب داده
قبول دارم حرف تون رو
اره ولی خب کلا واسه فیزیک پیش نیاز زیاد نیاز نیست ب جز فصل بردار و اندازه گیری ک تو یازدهم نیازه و توحرکت نظام قدیم
موفق باشید@MaryaM-_-sh