ایمنی/بیگانه خوارها
-
مگه مونوسیت رو توخون نمیتونیم بینیم؟
پس چرا آقای موقاری تو جلسه ۵۶ ام زیست یازدهم گفتن مونوسیت و ماکروفاژ و یاخته دندریتی تو خون اصلا و جود ندارن؟ -
این پست پاک شده!
-
فکرکنم شما ماستوسیت رو با مونوسیت اشتباه گرفتید
چون مونوسیت بعد از خروج از خون (دیاپدز) به ماکروفاژ و دارینه ای تبدیل میشه پس این ینی مونوسیت در خون دیده میشه دیگه
-
چون مونوسیت بعد از خروج از خون (دیاپدز) به ماکروفاژ و دارینه ای تبدیل میشه پس این ینی مونوسیت در خون دیده میشه دیگه
Narges MZ1680
دقیقا منم به خاطر همین سوال پرسیدم.
پس چرا آقای موقاری تو کلیپ ۵۶ یازدهم گفتن دیده نمیشه!! -
Narges MZ1680 در ایمنی/بیگانه خوارها گفته است:
درکل ماستوسیت و ماکروفاژ و دارینه ای در خون اصلا دیده نمیشن
بازم هرچی دوستان بگن -
Narges MZ1680 در ایمنی/بیگانه خوارها گفته است:
درکل ماستوسیت و ماکروفاژ و دارینه ای در خون اصلا دیده نمیشن
بازم هرچی دوستان بگنNarges MZ1680
ممنون
متوجه شدم اشکالم چی بود
مونوسیت و ماستوسیت رو اشتباه گرفتم. -
Narges MZ1680
ممنون
متوجه شدم اشکالم چی بود
مونوسیت و ماستوسیت رو اشتباه گرفتم.صائمه رنود بالاخره پیش میاد
-
صاعمه اسمه؟
-
صاعمه اسمه؟
آره دیگه.
-
مگه مونوسیت رو توخون نمیتونیم بینیم؟
پس چرا آقای موقاری تو جلسه ۵۶ ام زیست یازدهم گفتن مونوسیت و ماکروفاژ و یاخته دندریتی تو خون اصلا و جود ندارن؟صائمه رنود سلام عزیز دل
مونوسیت تو خونه ولی وقتی دیاپتدز میکنه به ماکروفاژ یا دندریتی تبدیل میکنه ماکروفاژ و دندریتی ماستوسیت هیچ وقت تو خون نیستن اشتباس
ولی مواظب باش این نکته تستیو که ماکروفاژ میتونه با سلول خونی در ارتباط باشه چون خودش اونارو تو طحال کبد تخریب میکنه اگه یادت باشه یکی از کارای ماکروفاژ همینه ولی تو خون نیست بازم میگم ولی میتونه با سلول خونی در ارتباط باشد
موفق باشید -
آره دیگه.
صائمه رنود
معنیش چیه؟ -
اسپم ندید لطفا
تو دلی هست بچه ها -
صائمه رنود سلام عزیز دل
مونوسیت تو خونه ولی وقتی دیاپتدز میکنه به ماکروفاژ یا دندریتی تبدیل میکنه ماکروفاژ و دندریتی ماستوسیت هیچ وقت تو خون نیستن اشتباس
ولی مواظب باش این نکته تستیو که ماکروفاژ میتونه با سلول خونی در ارتباط باشه چون خودش اونارو تو طحال کبد تخریب میکنه اگه یادت باشه یکی از کارای ماکروفاژ همینه ولی تو خون نیست بازم میگم ولی میتونه با سلول خونی در ارتباط باشد
موفق باشیدthis my first daer
ممنون
کمک کردید
گفتید(اون سه تا اصلا در خون دیده نمیشن)اشتباه هست؟ -
this my first daer
ممنون
کمک کردید
گفتید(اون سه تا اصلا در خون دیده نمیشن)اشتباه هست؟صائمه رنود نه عزیز دلم اونا اصلا تو خون دیده نمی شوند ولییییییییییی
ماکروفاژ میتونه تو طحال و کبد که محل تخریب گلبول ها قرمزه با سلول های خونی در ارتباط باشه نمیدونم فهمیدی ؟:| -
صائمه رنود نه عزیز دلم اونا اصلا تو خون دیده نمی شوند ولییییییییییی
ماکروفاژ میتونه تو طحال و کبد که محل تخریب گلبول ها قرمزه با سلول های خونی در ارتباط باشه نمیدونم فهمیدی ؟:|