نحوه خواندن درس فیزیک
-
بچه ها فیزیک رو کتاب تست میکرو دارم تست های غلطم رو ک میخوام تحلیل کنم تو خوده کتاب تست بنویسم به نظرت یا تو یه جزوه جدا از اون؟
شما خودتون چطوری فیزیک رو میزنین؟تست های غلطتون رو چطوری تحلیل میکنین؟ -
بچه ها فیزیک رو کتاب تست میکرو دارم تست های غلطم رو ک میخوام تحلیل کنم تو خوده کتاب تست بنویسم به نظرت یا تو یه جزوه جدا از اون؟
شما خودتون چطوری فیزیک رو میزنین؟تست های غلطتون رو چطوری تحلیل میکنین؟ -
سلام.
کلا در کتاب تست نزنید چون برای دوره باز باید همین تست ها رو بزنید و در یک برگه جدا گزینه ها رو بنویسید و جواب بدید و در کتاب چیزی ننویس و فقط کنار سوالاتی که جواب میدید علامت - بزنید و بعد از اینکه فهمیدید جوابتون غلطه کنارش×بنویسید که یک بار دیگه که دیدیدش بفهمید که قبلا اون رو غلط زدید و الا بهتر میتونید جواب بدید.
و برای تحلیل هم ی دفتر جدا بزارید و تحلیل ها رو اونجا بنویسید و به زبون ساده که خودتون بفهمید تحلیلش کنید.
این راه حلی ک گفتم برای درس های دیگه هم میشه استفاده کرد.مثلا زیست که وقتی تست میزنید با ترکیب های جدیدی آشنا میشید که موقع آزمون ها میتونی از نکاتش استفاده کنید. -
Amir 6 خب نه این کارو نکن چون بعد یک مدت که برمیگردی غلطاتو حل کنی وقتی تحلیلش کنارشه خب تو دیگه متوجه سواله هستی نمیتونی بعدا دوباره برگردی حلش کنی چون جوابش کنارشه بهترین کار اینه که سوالای غلط و نزده رو علامت دار کنی که وقتی میخوای ی درسو مرور کنی بری سوالای مشکلشو حل کنی که وقتت تلف نشه
-
شما خودتون چطوری فیزیک رو میزنین؟تست های غلطتون رو چطوری تحلیل میکنین؟Amir 6
سلام
من چک نویسمو جدول بندی کرده بودم(جدولای کوچیک)
بعد سوالایی که غلط بود یا نمیتونستم حل کنم، می رفتم یه دور پاسخنامه رو کامل میخوندم بعد از اینکه متوجه می شدم می رفتم سراغ تست یه بار دیگه،
سوالو از اول تا اخر تو یکی از اون جدولا حل می کردم تا به جواب آخر برسم
این کار خیلی مزیتا داشت مطمئن میشدم که اون تستو یاد گرفتم و مثلا نصفه نیمه یا کم تسلط توش نیستم -
شما خودتون چطوری فیزیک رو میزنین؟تست های غلطتون رو چطوری تحلیل میکنین؟Amir 6 در نحوه خواندن درس فیزیک گفته است:
شما خودتون چطوری فیزیک رو میزنین؟تست های غلطتون رو چطوری تحلیل میکنین؟سلام
وقتون بخیر
توصیه من برای مطالعه فیزیک
ابتدا متن درس رو کامل مطالعه کنید و تمرین های کتاب رو حل کنید
و هم زمان خلاصه نویسی ام داشته باشیدسپس پس از پایان هر مبحث یه دور فرمول هاتون رو مطالعه کنید و شروع به حل سوال کنید
اگر باز مشکل دارید می تونید فرمول خارو نگاه کنید و سعی کنید با داشتن فرمول ها مسائل رو حل کنید
بعد از مدتی از هر مبحث تست زمان دار بزنید
یعنی زمانی رو برای خود مشخص کنید و سعی کنید به همه تست ها توی اون تایم پاسخ دهید