-
سلام دوستان.امیدوارم حالتون خوب باشع.
میخاستم اگه کسی جزوه شیمی دهم فصل 1 داشته باشه بزاره تا استفاده کنیم.ممنون @دهم @دانش-آموزان-آلاء @راهنما-شیمی
-
سلام دوستان.امیدوارم حالتون خوب باشع.
میخاستم اگه کسی جزوه شیمی دهم فصل 1 داشته باشه بزاره تا استفاده کنیم.ممنون @دهم @دانش-آموزان-آلاء @راهنما-شیمی
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمبین رحمتی اقای پویان نظر می خواین
-
مبین رحمتی اقای پویان نظر می خواین
Alireza abdi فرقی نمیکنه فقط کامل باشه
-
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
PPT 08-25-2020 22.48.52.pdf
بفرمایین اینم فصل جزوه فصل یک ببخشید دیگه خطم افتضاحه -
بفرمایین اینم فصل جزوه فصل یک ببخشید دیگه خطم افتضاحهMorteza Khodaie ممنون
-
Morteza Khodaie ممنون
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمبین رحمتی خواهش میکنم
-
مبین رحمتی اقای پویان نظر می خواین
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza abdi سلام و عرض ادب و احترام من خیلی دنبال جزوات دست نویس یا هر جزوه ای از شیمی پویان نظر که مطابق با فیلم های آلا باشه هستم لطفا کمکم کنید
-
Alireza abdi فرقی نمیکنه فقط کامل باشه
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمبین رحمتی سلام و عرض ادب و احترام من خیلی دنبال جزوات دست نویس یا هر جزوه ای از استاد پویان نظر که مطابق با فیلم های آلا باشه هستم لطفا کمکم کنید
-
مبین رحمتی سلام و عرض ادب و احترام من خیلی دنبال جزوات دست نویس یا هر جزوه ای از استاد پویان نظر که مطابق با فیلم های آلا باشه هستم لطفا کمکم کنید
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام میشه بگین چجوری دانلودش کردین لطفا
-
سلام میشه بگین چجوری دانلودش کردین لطفا
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh Soleimany سلام بله حتما،شما آدرس forum alaa را سرچ کنید بعد صفحه را بکشید بالا تا نوشته های پایین مشخص شن،تیتر جزوه که مشخص شد زیر تیتر شیمی بعد اولین لینک خانوم شکوره جزوه شیمی را گذاشتن
گمونم باید اول تو انجمن آلا ثبت نام کنید
اگه نتونستید پیام بگذارید تا راهنمایی تان کنم09391326701 -
سلام میشه بگین چجوری دانلودش کردین لطفا
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh Soleimany نتونستید تو واتس پیام دهید تا اونجا واسه تون بفرستمش ع
-
بفرمایین اینم فصل جزوه فصل یک ببخشید دیگه خطم افتضاحهMorteza Khodaie
ببخشید دو تا فصل بعدی رو هم میشه بزاید. خیلی جزو شما خوب هست
-
Mahdieh Soleimany سلام بله حتما،شما آدرس forum alaa را سرچ کنید بعد صفحه را بکشید بالا تا نوشته های پایین مشخص شن،تیتر جزوه که مشخص شد زیر تیتر شیمی بعد اولین لینک خانوم شکوره جزوه شیمی را گذاشتن
گمونم باید اول تو انجمن آلا ثبت نام کنید
اگه نتونستید پیام بگذارید تا راهنمایی تان کنم09391326701نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمرسی از لطفتون ممنونم دانش کردم
-
مرسی از لطفتون ممنونم دانش کردم
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdieh Soleimany متوجه شدم لطفا اگر جزوه شیمی دوازدهم هم گیر آوردید واسه من بفرستید
-
Mahdieh Soleimany متوجه شدم لطفا اگر جزوه شیمی دوازدهم هم گیر آوردید واسه من بفرستید
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحتما
-
Morteza Khodaie
ببخشید دو تا فصل بعدی رو هم میشه بزاید. خیلی جزو شما خوب هست
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهکبری نگهداری جزوه ای که نوشتم برا استاد پویان نظر نیستن ها ی استاد دیگه هس