جهاد مغنیه
-
حس میکنم اینجا داره از هدف اصلیش دور میشه
برای این جور بحثا باید تایپیک جدا گانه ای زد
تایپیکی که هرکی که میخواد خیلی رک و شفاف نظرشو بگه
#نه با تیکه و کنایه
همه ی دوستان شرکت کننده در بحث -
حس میکنم اینجا داره از هدف اصلیش دور میشه
برای این جور بحثا باید تایپیک جدا گانه ای زد
تایپیکی که هرکی که میخواد خیلی رک و شفاف نظرشو بگه
#نه با تیکه و کنایه
همه ی دوستان شرکت کننده در بحث -
@mahta-kamali ببخشین من از دیروز هی کوتاه اومدم گفتم اون پست اغراق داره و گفتم ما اشتباه کردیم اما رفتم پرسیدم رفتم جویا شدم
کی گفته اون پست و اسلام رد میکنه ؟!
هنوزم میگم دختر و پسر هر دو باید حریم رو نشکند البته تا اینکه این حریم چجوری معنی شه براشون بعضیا اینکه برن با دختری صحبت کنن و بهش بگن دوست دارم و شکستن حریم نمیدونن و کسی که درمقابلش وایسته رو بهش میگن تندرو
خیلی از دختر خانم های ما حفظ حرمت کردن چون برا خودشون ارزش قائل بودن چون ارزش خودشون و فهمیدن ولی اون آقا پسر اومد حریم شکست
اما...بعضی هام هستن که میگن چرا فقط ما رعایت کنیم
من میگم حرفمو طرف حریم نشکنه
با اینکه خیلی توضیح دادم هر دو طرف خیلی مهمن که چه رفتاری داشته باشن اما اون پست کاملا درسته واسلامم نفیش نمیکنهاگر قرار اینجا رو ببندن مشکلی نیست بسته شه این جور رفتار با این مطالب تو جامعه ما عادیه و جای تاسف
@jahad-20 عزیز دلم من کی گفتم اون پست و اسلام رد میکنه؟؟!!
من گفتم یه سری از پست ها هستن که اسلام رد میکنه منظور من اون پست نبود که!!
درضمن من با اغراق داشتن یا نداشتن اون پست کاری ندارم اون پست میتونست با جملات قشنگ تری هم نوشته بشه تا تاثیرش بیشتر باشه
من خودم این تاپیک و همیشه دنبال میکردم خودت که بهتر میدونی
و اینکه چرا گفتم این تاپیک بسته بشه به خاطر شهدا و اسلام و... نیست این تاپیک داره کم کم به ی تاپیک بحث و جدال تبدیل میشه
شما به عنوان استارتر این تاپیک ناراحت نمیشین تاپیک به این قشنگی رو از دست بدیم؟؟
من خودم از طرفدارای این تاپیک بودم و هستم از اینکه میبینم هنوزم هستن کسانی که راه شهدا رو ادامه میدن و هنوز اسلام داره نفس میکشه واقعا خوشحال میشم
فکر کنم شما منظورمو اشتباه متوجه شدین
و در ارتباط بامرز بین دختر و پسر هم باید بگم که همه میدونن که یه سری از حریم ها باید حفظ بشه فرقی نمیکنه دختر باشین یا پسر
اسلام همه رو موظف به رعایت این حریم کرده و بین پسر و دختر فرق نذاشته در غیر این صورت ما باید دو تا دین اسلام داشتیم ، یکی برا دخترا یکی هم برا پسرا!!! که اصلا با عقل جور در نمیاد
جمله ی آخر اینکه به عقیده های هم احترام بزاریمفقط خدا میتونه قضاوت کنه نه بنده هاش
-
بچه ها بحث حل شد اگه لازم بود که دوباره بحث شه یه تاپیک جدا میزنیم
تمام -
-
سلام دوستان میدونم نفرات زیادی من و دنبال نمیکنن ولی میخوام اینجا رفیق شهیدم و بهتون معرفی کنم
-
به یاد سردار دلها -
-
-
#تلنگر
دعا كنيد شهید "باشيم"
نه اينكه فقط شهید "بشويم"...اصلا تا شهید نباشيم،
شهید نمي شويم.
تا حالا فكر كرده ايد،
پشت بعضي دعاهاي شهادت،
يك جور فرار از كار و تكليف است.سريع شهید شويم تا راحت شويم!
اما ...
دعا كنيد قبل از اينكه شهید بشويم، يك عمر شهید باشيم.مثل حاج قاسم سلیمانی که رهبر به او می گویند تو خودت شهید زنده ای برای ما...
مثلاً هشتاد سال
شهید باشیم ...!!!!
شهید كه "باشيم"، خودش مقدمه
مي شود تا شهید هم "بشويم".#اللهمارزقنیشهادت
-
سلام به همه ی دوستان انشالله عزاداریاتون قبول باشه
راستش دو روز پیش ینی %(#731156)[99/6/9]
تولد یکی از عزیزام بوده🤍
تولد کسی که %(#941515)[آرامش زندگی الانمو] مدیون بودن اون هستم
ولی ب خاطر اینکه ب روز عاشورا برخوردیم نشد تولد بگیرم براش
%(#13498a)[تولد شهیدم]
🤍%(#7ea303)[شهید احمد محمد مشلب]
🤍
%(#0b5778)[#شهید_مدافع_حرم]
%(#0d91a8)[#احمد محمد مشلب]
معروف به شهید BMWسوار لبنانی
رتبه ۷تکنولوژی اطلاعات
(it) در لبنان
محل تولد: نبطیه،کشورلبنان
محل شهادت:منطقه الصوامع إدلب سوریه
تاریخ تولد:۱۳۷۴/۶/۹
تاریخ شهادت:۱۳۹۴/۱۲/۱۰
وضعیت تاهل:مجرد
نام پدر :محمد
نام مادر:سیده سلام بدرالدین
اولین فرزند خانواده
کیفیت
%(#661045)[شهادت]
:در منطقه ی الصوامع استان ادلب طی عملیاتی در مواضع داعشی ها بر اثر برخورد بمب هاون۶۰و اصابت ترکش های زیاد علی الخصوص سر و پا همان لحظه به درجه رفیع %(#661045)[شهادت] نائل شدند
نام جهادی:%(#a80561)[غریب طوس]
به دلیل ارادت و علاقه ی زیاد به امام رضا (ع)
علاقه مند به:
ائمه اطهار (سلام الله علیه السلام)
%(#10607d)[خصوصا امام رضا(ع) و امام زمان(عج الله)]
قسمتی از وصیت شهید درباره ی امام زمان (عج الله):خدا تو را کمک کند ای امام زمان زیرا که تو منتظر ما هستی...
%(#868f08)[اگر ما خود را اصلاح کنیم اقا ظهور میکند...]
%(#820c2f)[دنیارا همه میتوانند تصاحب کنند اما آخرت را فقط با اعمال نیک میتوان صاحب شد]
خب روز تولد که میشه باید به کسی که تولدشه کادو بدیم...هرکی هرمقدار صلوات که به دلش افتاد برای هدیه به روح شهید بفرسته ..ممنون
🥰
%(#0c6f80)[تولدت امام حسینی]
%(#0e7296)[#رفیقشهیدم]%(#78166e)[#غریب_طوس]
╭─┅═ঊঈঊঈ═┅─╮
@دانش-آموزان-آلاء