راه ابریشم: راهی مناسب همه???!!!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
FaMi برای همه درسا که نداره
اگر بخواید تهیه کنید شیمی و زیست و ریاضی و فیزیک رو داره -
FaMi برای همه درسا که نداره
اگر بخواید تهیه کنید شیمی و زیست و ریاضی و فیزیک رو داره -
saba zarei بله منظورم همین ها بود.تتا هم جز همون را ابریشم هست یا جداست?
FaMi سلام ،تتا که نه جزو راه ابریشم نیست ولی جمع بندی مباحث گیاهیه هر سه ساله
-
FaMi سلام ،تتا که نه جزو راه ابریشم نیست ولی جمع بندی مباحث گیاهیه هر سه ساله
-
Narges MZ1680 اها در راه ابریشم هم گیاهی کار میشه یا فقط جانوری هاست?
FaMi الا میگه تدریس برنامه ای کل کنکور پس با این حساب شامل تمام مباحث اعم از گیاهی و جانوری خواهد بود بنظرم
-
سلام ولی به نظر من اگه امسال که یازدهم هستید از جامع اقای امینی یا اقای ثابتی استفاده کنید خیلی بهتره
-
سلام ولی به نظر من اگه امسال که یازدهم هستید از جامع اقای امینی یا اقای ثابتی استفاده کنید خیلی بهتره
-
FaMi الا میگه تدریس برنامه ای کل کنکور پس با این حساب شامل تمام مباحث اعم از گیاهی و جانوری خواهد بود بنظرم
-
Narges MZ1680 اگر من راه ابریشم ببینم بازم لازم هست که صفرتاصد رو ببینم یا دیگه نیازی نیست?
FaMi والا چون خودم تاحالا راه ابریشم نداشتم دراین باره نمیتونم شما رو راهنمایی کنم بهتره از فردی که از این پروژه استفاده کرده اند راهنمایی بخواید
-
Narges MZ1680 اگر من راه ابریشم ببینم بازم لازم هست که صفرتاصد رو ببینم یا دیگه نیازی نیست?
FaMi در راه ابریشم: راهی مناسب همه???!!!
گفته است:
توی خود راه ابریشم بعضی فیلم های صفر تا صد نیازه دیده باشید اونجا میگه بهتون فلان و فلان رو ببینید بعد بیاین
-
FaMi من ریاضی رو گرفتم خدارو شکر راضی بودم اقای موقاری هم ک معلومه هرجا باشن عالین اما بقیش رو نمیدونم
-
گفته است:
توی خود راه ابریشم بعضی فیلم های صفر تا صد نیازه دیده باشید اونجا میگه بهتون فلان و فلان رو ببینید بعد بیاین
-
@Dr-Aryan اخه اینطوری که خیلی وقت میگیره .هم صفر تاصد و هم راه ابریشم
خیلی وقت گیر نیست به نظرتون?یعنی ارزشش رو داره که تایمم رو براش بذارم?
این پست پاک شده! -
گفته است:
خب این برا کسایی ک اموزش هم ندیدن قبلا من خودم اینکارو نمیکنم یا بعضی مواقع در ضمن خیلی نیست مثلا میگه برو 2 تا فیلم ببین بیا