تدریس آقای صدری واسه ریاضی تجربی سال یازدهم چطوره؟؟
-
لطفا اون کسایی که دیدین بیاین بگین ممنون میشوم❤
-
Soheil Mo200 سلام خیلی هم زحمت کشیدن اما فک نکنم برا تست و اینا مناسب باشه و شما میتونید از دبیرهای دیگ فیلم ببینید
-
Soheil Mo200 سلام کامل هست تدریس مطابق کتاب درسی یازدهم . اما به طور تخصصی روی بحث تشریحی کار کردن و تعداد تست هایی که حل میکنن خیلی خیلی کمه، این تست ها رو توی جلسات آخر هر فصل بررسی میکنن، که فقط شامل چند تا از تست های کنکور در رابطه به اون فصل هست.
-
این پست پاک شده!
-
خوب دوستان ارزش داره که من با ایشون جلو برم؟ چون دبیرای مثل آقای ثابتی و امینی برا کنکور ضبط کردن وقطعا خیلی سخته ونمیشه من برم فیلمای کنکوریو نگاه کنم.
-
راستی تدریس ایشون ماله ۹۶ هست آیا کتاب تغییر نداشته؟؟؟!
-
راستی تدریس ایشون ماله ۹۶ هست آیا کتاب تغییر نداشته؟؟؟!
Soheil Mo200 ببین تغییر زیادی نداشته ولی فقط در حد کتاب توضیح میدن وا خرش تست حل میکنن شما میتونی با اقای صدری روی کتاب مسلط بشین
-
Soheil Mo200 ببین تغییر زیادی نداشته ولی فقط در حد کتاب توضیح میدن وا خرش تست حل میکنن شما میتونی با اقای صدری روی کتاب مسلط بشین
marva شما با ایشون جلو رفتین؟
-
خوب دوستان ارزش داره که من با ایشون جلو برم؟ چون دبیرای مثل آقای ثابتی و امینی برا کنکور ضبط کردن وقطعا خیلی سخته ونمیشه من برم فیلمای کنکوریو نگاه کنم.
Soheil Mo200 در تدریس آقای صدری واسه ریاضی تجربی سال یازدهم چطوره؟؟ گفته است:
دبیر دیگ ببینی بهتره -
بنظر من اگر مفهوم در حد کتاب رو بلد بودی فقط حل تستهای کنکور رو از ایشون ببین که آخر هر فصل حل کردن ولی اگر تنها منبعتون باشه تو آزمونها حرفی برای گفتن ندارید البته که بعدا میتونید تدریس عالی ایشون رو توی تفتان هم ببینید ولی صفرتاصدشون خیلی تستی نیست
-
بنظر من اگر مفهوم در حد کتاب رو بلد بودی فقط حل تستهای کنکور رو از ایشون ببین که آخر هر فصل حل کردن ولی اگر تنها منبعتون باشه تو آزمونها حرفی برای گفتن ندارید البته که بعدا میتونید تدریس عالی ایشون رو توی تفتان هم ببینید ولی صفرتاصدشون خیلی تستی نیست
ابوالفضل ریسی بنظزم اول باید رو کتاب مسلط باشی
-
ابوالفضل ریسی پایه چندمی؟
-
من میرم دوازدهم
-
البته که همینطوره ولی اگر یه موقع حضوری رفتید کلاس دیگه لازم نیست بخش درسنامه رو ببینید چون در همون سطح هست
ولی اگر حضوری نرفتید اون درسنامه کتاب هم با ارزش هست از ایشون -
البته که همینطوره ولی اگر یه موقع حضوری رفتید کلاس دیگه لازم نیست بخش درسنامه رو ببینید چون در همون سطح هست
ولی اگر حضوری نرفتید اون درسنامه کتاب هم با ارزش هست از ایشونابوالفضل ریسی باور کنید معلم ما خیلی بد درس میده بخدا
-
marva شما با ایشون جلو رفتین؟
Soheil Mo200 بله من یازدهم رو با ایشون رفتم
-
Soheil Mo200 بله من یازدهم رو با ایشون رفتم
marva خوب بود نتیجه گرفتین؟؟ مطالبشون ناقص نبود مثلا جایی از کتابو تدریس نکرده باشن مثلا؟
-
marva خوب بود نتیجه گرفتین؟؟ مطالبشون ناقص نبود مثلا جایی از کتابو تدریس نکرده باشن مثلا؟
تمام کتاب رو تدریس میکنن ولی کاملا مطابق کتاب
برای طول سال خوب است