موازنه
-
البته مشخصه که با گذاشتن عدد 3 سمت راست و چپ برابر میشن تعداد اکسیژنا
-
sir_sarab از نظر من خیلی ساده میشه از عدد اکسایش اینو موازنه کرد عدد اکسایش اهن 3 تا کاهش یافته میشه ضریب مونوکسید بقیشم از رو اون موازنه کن البته اگه دوازدهمی این روش میتونی یاد بگیری
اگه هم پایه هستی کاری نداره که از ضریب ایکس برو یا معادل نوشتن -
sir_sarab اينو با روش مجهول حل ميشه كرد
اكه بلد نيستي قسمت موازنه اقاي صنيعي رو تماشا كن -
-
sir_sarab از نظر من خیلی ساده میشه از عدد اکسایش اینو موازنه کرد عدد اکسایش اهن 3 تا کاهش یافته میشه ضریب مونوکسید بقیشم از رو اون موازنه کن البته اگه دوازدهمی این روش میتونی یاد بگیری
اگه هم پایه هستی کاری نداره که از ضریب ایکس برو یا معادل نوشتنthis my first daer عدد اکسایش نمیدونم چیه (امسال میرم دوازدهم) خودم برم دنبالش یا توی درس ها هست اتوماتیک یاد میگیرم؟
من در کل با موازنه خیلی راحتم منتها بعضی وقتا قاط میزنم از کجا شروع کنم(معمولا در مسائل ساده ی کتاب این اتفاق نمی افته، این مورد استثنا بود) -
-
this my first daer عدد اکسایش نمیدونم چیه (امسال میرم دوازدهم) خودم برم دنبالش یا توی درس ها هست اتوماتیک یاد میگیرم؟
من در کل با موازنه خیلی راحتم منتها بعضی وقتا قاط میزنم از کجا شروع کنم(معمولا در مسائل ساده ی کتاب این اتفاق نمی افته، این مورد استثنا بود)sir_sarab
عزیزم مطمن باش تو موازنه مشکل خواهی داشت اینا چرتن چون بعدا تو فصل 2 دوازدهم موازنه بار هم خواهی داشت که اون موقع از روش عدداکسایش نری پیر میشی تا حل شه
تو کتاب یادش نمیگیری
ولی میتونی مال استاد صنیی تهرانیو نگاه کنی هم عدداکسایشو هم موازنه هاشون فول میشی
عدد اکسایش خیلی مفهومه سادیه چیزی نداره که بخوای اول کل فصلو بخونی بعد بتونی مفهوم یاد بگیری ... -
@Amir-Bernousi
ما یه استادی داشتیم به این روش می گفت x method -
sir_sarab
سلام برای موازنه اینجور واکنش ها باید از عنصری شروع کنید که دو طرف معادله فقط در یک ترکیب وجود داشته باشه و بصورت تک هم نباشه اینجا با c شروع میشه
روش هایی که بهش متغیر میدن مثل a , b ,c جدید هستند که سوال سینتیک تجربی 95 خارج همچین واکنشی رو داشته و جدیدا این نوع موازنه تو سوالات خیلی وجود دارند یه نوع موازنه دیگه هم هست واکنش از روی عدد اکسایش هست
که شما باید دو تا عنصر پیدا کنید که عدد اکسایش اون تغییر کنه و تغییر عدداکسایش هارو ضربدری بدید به یکی دیگه
برای روش اول که میشه همین موازنه رو هم انجام داد استاد اقاجانی فیلم دارن که خیلی خوب توضیح دادند برای دو روش بعدی هم توی گوگل بزنید موزانه به روش تغییر متغیر و موازنه با عدد اکسایش میتونید یاد بگیرید -
sir_sarab
عزیزم مطمن باش تو موازنه مشکل خواهی داشت اینا چرتن چون بعدا تو فصل 2 دوازدهم موازنه بار هم خواهی داشت که اون موقع از روش عدداکسایش نری پیر میشی تا حل شه
تو کتاب یادش نمیگیری
ولی میتونی مال استاد صنیی تهرانیو نگاه کنی هم عدداکسایشو هم موازنه هاشون فول میشی
عدد اکسایش خیلی مفهومه سادیه چیزی نداره که بخوای اول کل فصلو بخونی بعد بتونی مفهوم یاد بگیری ...this my first daer آقای صنیعی در موازنه دوازدهم یاد داده یا دهم؟