چگونه برای جمع بندی سال دهم باید برنامه ریزی کرد؟
-
سلام ، من سال دهم تجربی هستم که دارم میرم یازدهم
میخواستم بدونم چطوری یک برنامه بریزم که هم تست زدن و شامل بشه هم خوندن درسنامه و اینکه آدم دلسرد نشه از عمل کردن به اون . -
میخواستم بدونم چطوری یک برنامه بریزم که هم تست زدن و شامل بشه هم خوندن درسنامه و اینکه آدم دلسرد نشه از عمل کردن به اون .Yasaman Eshaghi در چگونه برای جمع بندی سال دهم باید برنامه ریزی کرد؟ گفته است:
میخواستم بدونم چطوری یک برنامه بریزم که هم تست زدن و شامل بشه هم خوندن درسنامه و اینکه آدم دلسرد نشه از عمل کردن به اون .تاپیکای زیادی واسه برنامه ریزی وجود داره
منم تا حدی که بلد بودم توی اون تاپیکا توضیح دادم
به طور کلی بهتره خودتون رو با برنامه یه آزمون وفق بدین و یا حتی از اون کمی جلو بیفین
سوالتون خیلی کلیه بهتر بود یه خرده جزیی تر میشد تا راحت تر بشه بهش جواب داد -
میخواستم بدونم چطوری یک برنامه بریزم که هم تست زدن و شامل بشه هم خوندن درسنامه و اینکه آدم دلسرد نشه از عمل کردن به اون .Yasaman Eshaghi در چگونه برای جمع بندی سال دهم باید برنامه ریزی کرد؟ گفته است:
میخواستم بدونم چطوری یک برنامه بریزم که هم تست زدن و شامل بشه هم خوندن درسنامه و اینکه آدم دلسرد نشه از عمل کردن به اون .سلام
به این نکته کلیدی توجه کن
بعد از هر درسنامه یک سوم تستای آموزشیشیو حل کنبقیه تست ها به صورت پوششی د در قالب دفعات بعدی حل تست از اون مبحث زده میشه