پادکست های مشاوره ای دکترافشار
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۴، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها من دیدم تو این مجموعه همه چی عالیه واقعن مجموعه آلا هرکاری تونسته برا ما بچه ها کرده:53::53: ......منم دیدم یه بخش مشاوره کم داشت گفتم تو این پست لینک جلسه ها و همایش های دکتر افشار که برا بچه های کنکور به صورت رایگان قرار میده رو براتون قرار بدم و از نکاتی که استاد میگن استفاده کنیم ......راسی یه بیو گرافی از استاد که ایشون مشاور کنکور دبیرستان علامه حلی ودکتر حسابی تهران وفرزانگان گرگان و.....
اینم جدید ترین پست دکتر افشار هست:
چگونه پزشکی قبول بشیم ؟-
-
-
-
-
-
-
-
- -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -
-
-
-
-
-
-
-
همچنین اینم بقیه پست های استاده:
مشاوره رایگان کنکور 95 -
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۴، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام... فکر خوبیه...اما خب اینجا مشاور هم داره آقای سلیمانی هستن یه تاپیک هم دارن اما متاسفانه خیلی کم به اینجا سر میزنن ...به نظرم تاپیک مفیدیه ممنون
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۴، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[QUOTE=Aysan;17107]سلام... فکر خوبیه...اما خب اینجا مشاور هم داره آقای سلیمانی هستن یه تاپیک هم دارن اما متاسفانه خیلی کم به اینجا سر میزنن ...به نظرم تاپیک مفیدیه ممنون[/QUOTE]
خواهش میکنم ......پادکست های استاد رو من از اول تابستون گوش میدم واقعا ایشون هم خیلی خالصانه کار میکنن بدون هیچ چشم داشتی! -
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۴، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[QUOTE=حمید;17126]خواهش میکنم ......پادکست های استاد رو من از اول تابستون گوش میدم واقعا ایشون هم خیلی خالصانه کار میکنن بدون هیچ چشم داشتی![/QUOTE]آره منم گوش میدم....درسته کارشون عالیه و خیلی کمک میکنن به ما کنکوریا
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۴، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
اره منم پارسال جنباری سر زدم ب سایتشون:)
مرسی:) -
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۴، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[QUOTE=sara;17130]سلام
اره منم پارسال جنباری سر زدم ب سایتشون:)
مرسی:)[/QUOTE]
:lemo:خواهش میکنم -
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۴، ۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون...لطف كردين معرفي كردين
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۴، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
**
همایش انگیزشی تحصیلی تیزهوشان بابل
****ویژه کنکوری های 95 + سوم دبیرستانی هامنبع : **http://alirezael.ir/