تخمدان
-
سلام.
میتونید سوالتون رو واضح تر بپرسید؟ -
@m-sina
بنظر من اتصال وجود داره.که وقتی تخمکی در تخمدارن ایجاد میشه لوله رحم اون رو به رحم انتقال میده. -
نه چون احساس میکنم خونده بودم که این انگشت مانند های سر شیپور مانند لوله میان وقتی اووگونی آزاد شد به محوطه شکمی کمک میکنن که بره تو لوله فالوپ
بنابراین فکر نکنم که اینا با هم اتصال داشته باشن و یه جورایی به هم راه داشته باشن! -
نه چون احساس میکنم خونده بودم که این انگشت مانند های سر شیپور مانند لوله میان وقتی اووگونی آزاد شد به محوطه شکمی کمک میکنن که بره تو لوله فالوپ
بنابراین فکر نکنم که اینا با هم اتصال داشته باشن و یه جورایی به هم راه داشته باشن! -
خود زوائد شیپور فک نمی کنم ولی اون قسمتی که علامت زدید به نظرم باید به تخمدان وصل باشه
-
Bio شما این موضوع رو تو کتاب هاتون دارید ؟
-
خود زوائد شیپور فک نمی کنم ولی اون قسمتی که علامت زدید به نظرم باید به تخمدان وصل باشه
-
بنابراین فکر نکنم که اینا با هم اتصال داشته باشن و یه جورایی به هم راه داشته باشن!@Z-H-Z در تخمدان گفته است:
بنابراین فکر نکنم که اینا با هم اتصال داشته باشن و یه جورایی به هم راه داشته باشن!مشکل منم دقیقااااا همینه!
یعنی منم نمیدونم بالاخره اینا به هم متصل اند یا اینکع با هم برای فرستادن اووسیت، ارتباط دارن -
این سواله مربوط به فیزیولوژی بدن هست منم در اون حد بلند نیستم
اجازه بدید اگه آقا یاسین هم نتونستن جواب بدن جناب میرزایی رو منشن میکنم 🌷 -
اجازه بدید اگه آقا یاسین هم نتونستن جواب بدن جناب میرزایی رو منشن میکنم 🌷 -
اجازه بدید اگه آقا یاسین هم نتونستن جواب بدن جناب میرزایی رو منشن میکنم 🌷دریا دریایی
انتهای زائدهدار هر یک از لولههای فالوپ در حالت طبیعی در اطراف یکی از تخمدانها قرار می گیرد

@m-sina @Z-H-Z -
دریا دریایی
انتهای زائدهدار هر یک از لولههای فالوپ در حالت طبیعی در اطراف یکی از تخمدانها قرار می گیرد

@m-sina @Z-H-Zدریا دریایی

@m-sina @Z-H-Zعه خب این طور که معلومه اصلا نچسبیدن
از لحاظ جاذبه باید بیوفته اون تخمدان نه اینکه آویزون بمونه😂😂🤔 -
دریا دریایی

@m-sina @Z-H-Zعه خب این طور که معلومه اصلا نچسبیدن
از لحاظ جاذبه باید بیوفته اون تخمدان نه اینکه آویزون بمونه😂😂🤔 -
دریا دریایی

@m-sina @Z-H-ZBio
جدی اگه این شکلیه پس چجوری اوسیت رو میگیرن؟ -
Bio
جدی اگه این شکلیه پس چجوری اوسیت رو میگیرن؟ -
دریا دریایی در تخمدان گفته است:
Bio
جدی اگه این شکلیه پس چجوری اوسیت رو میگیرن؟میگه اون تخمدان روی چیزای دیگه ای که دور وبرش هستن قرار میگیره و نمیزارن تخمدان بیوفته
@m-sina نه من کاری به تخمدان ندارم نیگاه داخله شکله انگار زائده های شیپوره از تخمدان جداست یعنی اصلا وصل نیستن خو این اوسیت ثانویه رو چجور میگیره؟
-
@m-sina نه من کاری به تخمدان ندارم نیگاه داخله شکله انگار زائده های شیپوره از تخمدان جداست یعنی اصلا وصل نیستن خو این اوسیت ثانویه رو چجور میگیره؟