ص یا غ ایمنی!
-
جمله <<هر فعالیت خط دو دفاعی به کمک نوعی proانجام میشود>>درسته یا ن؟؟
بنظر من اشتباهه چون قید کلی رو گفته درسته proتو اکثر موارد کمک کننده هست ولی نه تو هر زمینه ای و هر فعالیتی با این حال تست درست حساب کرده میشع با ذکر دلیل توضیح بدین
یازده تجربی
همیارMahan Xodayi سلام
غلطه
مگه تو تب پروتئین ها کمک میکنن؟😐 -
جمله <<هر فعالیت خط دو دفاعی به کمک نوعی proانجام میشود>>درسته یا ن؟؟
بنظر من اشتباهه چون قید کلی رو گفته درسته proتو اکثر موارد کمک کننده هست ولی نه تو هر زمینه ای و هر فعالیتی با این حال تست درست حساب کرده میشع با ذکر دلیل توضیح بدین
یازده تجربی
همیارMahan Xodayi
دکتر عسل دوستمون راس میگن مگه تو تب ما فعالیت پروتئینهارو داریم؟
بازم نمیدونم احساس میکنم ی استثنایی هست ک من نمیدونم...
تجربیا دریا دریایی راهنما-زیست -
به نظرم درسته، چون پروتئینا تو همه ی کارای سلول نقش دارن
درمورد تب هم خب مبارزه با عوامل خارجی باعث تب میشه که تو این مبارزه گلبولای سفید دخیلن
-
Mahan Xodayi سلام
غلطه
مگه تو تب پروتئین ها کمک میکنن؟😐دکتر عسل منم میگم غلطه ولی خب تست درست در نظر گرفته
-
به نظرم درسته، چون پروتئینا تو همه ی کارای سلول نقش دارن
درمورد تب هم خب مبارزه با عوامل خارجی باعث تب میشه که تو این مبارزه گلبولای سفید دخیلن
@Amir-Bernousi خب گلبول ها که پروتینی نیستن!!!!واضح ترین میگین!؟؟
-
بنظر من درسته
الان مثلا این تبی که میگین خب گلبول های سفید که توش نقش دارن پروتیینی هستن دیگه
واحد سازندشون پروتیینه
ینی میخواین بگین گلبول های سفید پروتیینی نیس و من اینهمه مدت تو اشتباه بودم؟
دریا دریایی SOS!!!!!!!!! -
@Amir-Bernousi خب گلبول ها که پروتینی نیستن!!!!واضح ترین میگین!؟؟
Mahan Xodayi گلبول ها از تعداد زیادی پروتئین ساخته شدن، به غیر از این، همین پروتئینای سلول کاراشو انجام میدن
بر فرض تو همین التهاب یا تب که تو هردوشون مبارزه با عوامل بیماری زا هست، نوتروفیلا اگه فاگوسیتوزی انجام بدن با کمک همین پروتئیناس، اگه اگه پروتئینی ترشح کنن(مثل اینترفرون)، باز هم با کمک همین پروتئیناس و اگه هضم عوامل بیماری زا رو داشته باشن با همین پروتئینا توی واکوئلای گوارشیه
در کل، پروتئینا تو همه ی کارای سلول نقش دارن
-
جمله رو درست متوجه نمی شم چی نوشته
در هر دو خط دفاعی یک نوع پروتئین دخالت داره یا کلا پروتئین دخالت داره؟ -
Mahan Xodayi گلبول ها از تعداد زیادی پروتئین ساخته شدن، به غیر از این، همین پروتئینای سلول کاراشو انجام میدن
بر فرض تو همین التهاب یا تب که تو هردوشون مبارزه با عوامل بیماری زا هست، نوتروفیلا اگه فاگوسیتوزی انجام بدن با کمک همین پروتئیناس، اگه اگه پروتئینی ترشح کنن(مثل اینترفرون)، باز هم با کمک همین پروتئیناس و اگه هضم عوامل بیماری زا رو داشته باشن با همین پروتئینا توی واکوئلای گوارشیه
در کل، پروتئینا تو همه ی کارای سلول نقش دارن
@Amir-Bernousi بله منم میدونم هر سلولی اسکلت پروتینی دارع و WBCها هم مستثنی نیستن و خب در فاگوسیتوز و التهاب و Proها و همه همه proنقش موثری دارع ولی توی تب چی توی تب که فقط ترشحات میکروب نفوذی از طریق خون به هیپو تالاموس میرع اینجا پروتینی دخالت دارع!؟؟؟؟ من چون برای این نتونستم موردی پیدا کنم با قید هرش مشکل دارم
-
بنظر من درسته
الان مثلا این تبی که میگین خب گلبول های سفید که توش نقش دارن پروتیینی هستن دیگه
واحد سازندشون پروتیینه
ینی میخواین بگین گلبول های سفید پروتیینی نیس و من اینهمه مدت تو اشتباه بودم؟
دریا دریایی SOS!!!!!!!!!@Z-H-Z
WBCها هم مثل هر سلولی اسکلتProدارع ولی خب پروتین که نیستن کلا!!!! ینی نباید بگیم pro هستن باید گفت که در ساختارشونpro هست!!! -
جمله رو درست متوجه نمی شم چی نوشته
در هر دو خط دفاعی یک نوع پروتئین دخالت داره یا کلا پروتئین دخالت داره؟دریا دریایی در هر فعالیت خط دو دفاعی غ اختصاصی pro ها نقش دارن موثرن
جمله غ یا ن!؟؟ -
دریا دریایی در هر فعالیت خط دو دفاعی غ اختصاصی pro ها نقش دارن موثرن
جمله غ یا ن!؟؟Mahan Xodayi به نظرم درسته چون کلی داری حکم میکنه و شما در هر دو سطح میتونید پروتئین رو ببینید
-
Mahan Xodayi به نظرم درسته چون کلی داری حکم میکنه و شما در هر دو سطح میتونید پروتئین رو ببینید
دریا دریایی ینی در خط دو دفاعی هر فعالیتی تحت تنظیم pro?!!!!!!
اتفاقا بنظرم خیلی جزئی حکم کرده ینی همه اون عوامل که در خط دو هستن رو نشونه گرفته -
اتفاقا بنظرم خیلی جزئی حکم کرده ینی همه اون عوامل که در خط دو هستن رو نشونه گرفتهMahan Xodayi در ص یا غ ایمنی! گفته است:
اتفاقا بنظرم خیلی جزئی حکم کرده ینی همه اون عوامل که در خط دو هستن رو نشونه گرفتهتو جمله گفته هر فعالیت این خط وابسته به پروتئینه؟!
یه سوال خط دوم دفاعی یا دو خط دفاعی ؟
-
Mahan Xodayi در ص یا غ ایمنی! گفته است:
اتفاقا بنظرم خیلی جزئی حکم کرده ینی همه اون عوامل که در خط دو هستن رو نشونه گرفتهتو جمله گفته هر فعالیت این خط وابسته به پروتئینه؟!
دریا دریایی در ص یا غ ایمنی! گفته است:
اگه هر بیاره یکم شک برانگیز میشه.
ولی بازم به نظرم درسته -
@Amir-Bernousi بله منم میدونم هر سلولی اسکلت پروتینی دارع و WBCها هم مستثنی نیستن و خب در فاگوسیتوز و التهاب و Proها و همه همه proنقش موثری دارع ولی توی تب چی توی تب که فقط ترشحات میکروب نفوذی از طریق خون به هیپو تالاموس میرع اینجا پروتینی دخالت دارع!؟؟؟؟ من چون برای این نتونستم موردی پیدا کنم با قید هرش مشکل دارم
Mahan Xodayi من قدیمم، مطالب جدیدو نمیدونم
تو قدیم گفته تب نشونه ی مبارزه ی بدن با عوامل بیماری زاس، مبارزه هم میتونه با فاگوسیتوز باشه، میتونه ترشح پروتئین باشه و چیزای دیگه -
دریا دریایی خط دوم دفاعی واکنش های عمومی سریع!
-
Mahan Xodayi من قدیمم، مطالب جدیدو نمیدونم
تو قدیم گفته تب نشونه ی مبارزه ی بدن با عوامل بیماری زاس، مبارزه هم میتونه با فاگوسیتوز باشه، میتونه ترشح پروتئین باشه و چیزای دیگه@Amir-Bernousi خب بله مستقیم اینو ننوشته ولی میشع برداشت کرد
بی نهایت تشکر -
خب شاید بشه برای خط دوم هم گفت پروتئین نقش داره مثلا همون ترشحات میکروب ها به پروتئین های خون متصل میشن دیگه🙃