مدرسه!! بریم نریم
-
H_R در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
@Dr-Rashidi جدی یه توضیح میدی ماجرا مدرسه شما چیه؟😅
ماجرای خاصی نیست فقط یه عده مثه منو دوستام میرفتیم یه عده هم تو خونه انلاین درس خوندن😅 -
آیا ممکنه که مدرسه رو غیر حضوری خوند؟
شرایطش چطوره؟
کسی که غیر حضوری بخونه شرایط کنکورش چطوره؟(میتونه کنکور بده؟)
یا میشه یه مدت غیر حضوری خوند؟
@M-an
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
انسانیا
همیار -
من واقعا نمیفهمم این همه تاپیک برای مدرسه به چه دلیلیه!
اگه بحث کروناس،که هرکی که کرونا گرفته که نمرده!اگرم خیلی میترسید یا نرید یا ده تا ماسک و دستکش بزنید
اگه بحث کنکوره،که خودت بشین تو خونه بخون،اگرم نمیتونی خب برو مدرسه بخون
اگه بحث تایم کم اوردنه،خب از خوابت بزن،اصلا غیرممکنه یه نفر از الان تا کنکور ۱۴۰۰ بگه من تایم کم میارم!بله منم اگه صبحا ساعت ۱۲ بیدار شم تایم کم میارم،ولی شما قراره کنکور بدی،نیومدی خونه خاله راحت همه چی برات ردیف باشه!یه ذره کاراتو مدیریت کن!
حالا مدرسه بری یا نری چه تاثیری تو کنکورت داره؟ایندفعه اگر بخاطر مدرسه کنکورتو از دست بدی میخوای چیکار کنی؟! -
H_R در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
@Dr-Rashidi جدی یه توضیح میدی ماجرا مدرسه شما چیه؟😅
ماجرای خاصی نیست فقط یه عده مثه منو دوستام میرفتیم یه عده هم تو خونه انلاین درس خوندن😅@Dr-Rashidi کرونا نگرفتی؟؟؟
-
اگه بحث کروناس،که هرکی که کرونا گرفته که نمرده!اگرم خیلی میترسید یا نرید یا ده تا ماسک و دستکش بزنید
اگه بحث تایم کم اوردنه،خب از خوابت بزن،اصلا غیرممکنه یه نفر از الان تا کنکور ۱۴۰۰ بگه من تایم کم میارم!بله منم اگه صبحا ساعت ۱۲ بیدار شم تایم کم میارم،ولی شما قراره کنکور بدی،نیومدی خونه خاله راحت همه چی برات ردیف باشه!یه ذره کاراتو مدیریت کن!
حالا مدرسه بری یا نری چه تاثیری تو کنکورت داره؟ایندفعه اگر بخاطر مدرسه کنکورتو از دست بدی میخوای چیکار کنی؟!@Infinitie-A در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
حالا مدرسه بری یا نری چه تاثیری تو کنکورت داره؟ایندفعه اگر بخاطر مدرسه کنکورتو از دست بدی میخوای چیکار کنی؟!ببینید من صرفا نظر خواستم که مزایا و معایب این کارو بدونم این یه مشورت ساده هست
بعدشم من اگه سر این موضوع میپرسم بخاطر اینه که معلمایی داریم که از روی گام به گامم نمیتونن درست درس بدن به برای همین حس میکنم وقت تلف کردنه در صورتی که میتونم از اون تایم استفاده بهتری کنم وگرنه من نمیدونم شما چرا تصور کردید که من میخوام بمونم خونه که تا 12 ظهر بخوابم من میخواستم بمونم که بتونم برناممو پیش ببرم
بهرحال ممنونم از نظرتون -
@N-n-good به نظر من وقتی که میگین مدرسه خوبی ندارین پس وقتتونو برای کلیپ دیدن بزارین مفید تره اما بشرطی که ساعت ۱۲ از خواب پانشین😅
Mono در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
@N-n-good به نظر من وقتی که میگین مدرسه خوبی ندارین پس وقتتونو برای کلیپ دیدن بزارین مفید تره اما بشرطی که ساعت ۱۲ از خواب پانشین😅
ای بابا به جون خودم من تو حالت عادیم که کنکور نداشتم تا 12نمیخوابیدم😢😢
-
Mono در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
ای بابا به جون خودم من تو حالت عادیم که کنکور نداشتم تا 12نمیخوابیدم😢😢
-
@Infinitie-A در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
حالا مدرسه بری یا نری چه تاثیری تو کنکورت داره؟ایندفعه اگر بخاطر مدرسه کنکورتو از دست بدی میخوای چیکار کنی؟!ببینید من صرفا نظر خواستم که مزایا و معایب این کارو بدونم این یه مشورت ساده هست
بعدشم من اگه سر این موضوع میپرسم بخاطر اینه که معلمایی داریم که از روی گام به گامم نمیتونن درست درس بدن به برای همین حس میکنم وقت تلف کردنه در صورتی که میتونم از اون تایم استفاده بهتری کنم وگرنه من نمیدونم شما چرا تصور کردید که من میخوام بمونم خونه که تا 12 ظهر بخوابم من میخواستم بمونم که بتونم برناممو پیش ببرم
بهرحال ممنونم از نظرتون@N-n-good 😑مگه من کسیو منشن کردم یا اسم بردم؟داشتم مثال میزدم،چرا به خودتون گرفتید!
-
@haniehno
مدرسه ما گفته کافیه والدین بیان یه فرمو پر کنن که مسئولیت درس خوندن بچه با خودشونه و حواسشون هست😑@N-n-good در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
@haniehno
مدرسه ما گفته کافیه والدین بیان یه فرمو پر کنن که مسئولیت درس خوندن بچه با خودشونه و حواسشون هست😑مگه اگه کسی نخونه میگن مدیر نخوندوند؟😂
-
@N-n-good در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
@haniehno
مدرسه ما گفته کافیه والدین بیان یه فرمو پر کنن که مسئولیت درس خوندن بچه با خودشونه و حواسشون هست😑مگه اگه کسی نخونه میگن مدیر نخوندوند؟😂
@haniehno
حتما دیگه😅😂😂😂 -
@S-R-N
خب الا هست کتابا هستن -
@S-R-N ادبیات جوری هست که بشه خود فرد بخونه
-
-
@Dr-Rashidi پس خدا رو شکر
دوازدهم بود تابستون؟؟؟