از کجا بفهمم چی بهتره و به چی علاقه دارم؟
-
سلام خوبید؟من نمی دونم و گیج شدم که می خوام در آینده چی کاره شم کسی راهکاری داره نمی دونم چه رشته ای بخونم مه هبچ وقت پشیمون نشم😐
-
میگن تست mbti خوبه
-
بنظرم بهتره با تیپ شخصیتیتون آشنا بشید
اینجوری بهتر میتونید تصمیم بگیرید
بچه ها رو منشن میکنم :)
دانش-آموزان-آلاء 💎
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا 💎 -
سلام خوبید؟من نمی دونم و گیج شدم که می خوام در آینده چی کاره شم کسی راهکاری داره نمی دونم چه رشته ای بخونم مه هبچ وقت پشیمون نشم😐
Fatemeh H 0 ببین اگه حتی انتخاب رشتتم اشتباه باشه باز تو دهم اینو متوجه میشی اگه به اون رشته علاقه نداشته باشی
-
تجربه! همه چیزو امتحان کنید! یعنی همه کارهای و رشته های ممکن، یه قلپ از هرکدوم بخورید ببینید از کدوم خوشتون میاد!
Bio در از کجا بفهمم چی بهتره و به چی علاقه دارم؟ گفته است:
تجربه! همه چیزو امتحان کنید! یعنی همه کارهای و رشته های ممکن، یه قلپ از هرکدوم بخورید ببینید از کدوم خوشتون میاد!
دقیقااااااااا👌👌👌👌👌
و یه راه دیگه هم هس. اونم این که ببینی چه کاری میکنی گذر زمان از دستت در میره. اگه اینطوری باشه یعنی اون کاری رو که میکنی بهش علاقه داری -
Bio در از کجا بفهمم چی بهتره و به چی علاقه دارم؟ گفته است:
دقیقااااااااا👌👌👌👌👌
و یه راه دیگه هم هس. اونم این که ببینی چه کاری میکنی گذر زمان از دستت در میره. اگه اینطوری باشه یعنی اون کاری رو که میکنی بهش علاقه داری@S-A-L-V-A-D-O-R مممنونم🌹
-
مرسی بچه ها 🌹گفتم تک تک بخوام تشکر کنم تایپیک شلوغ میشه
-
یه چیزی باید به اینم فکر کنم که در آینده چه درسایب رو داره؟رشته رو میگم.
-
Fatemeh H 0 در از کجا بفهمم چی بهتره و به چی علاقه دارم؟ گفته است:
به هر رشته ای که علاقه داری بخون حتما موفق میشی حتی فنی
-
به هر رشته ای که علاقه داری بخون حتما موفق میشی حتی فنی
Nazanin Jamali چون اگه علاقه نداشته باشی از کتابا خسته میشی و نمیتونی از یه جایی به بعد ادامه بدی
-
Fragile دانشگاه
-
Fragile دانشگاه
Fragile دانشگاه
الان چپایه ای هسی؟
کنکور دادی؟ -
Fragile دانشگاه
الان چپایه ای هسی؟
کنکور دادی؟Fragile دوازدهمم نه دیگه الان کنکوریم