زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
سلام تورو خدا ادامه بدید
-
سلام استا
اگه بشه لطفا ادامه بدین
وسریت تدریس رو زیاد کنین در حد جمع بندی -
کاری به خودم ندارم ولی خیلی ها امیدشون به آلاء هستش و واقعا روش سرمایه گزاری کردن و با این سرعتی که شما دارید درس میدید بیشتر زجر میدید بچه هارو چون هرچی به کنکور نزدیک تر میشی ترسو استرسشم خود به خود زیاد تر میشه!!!پس حد اقل اگه واقعا نمیرسید بیشتر از این درس بدید به بچه ها اطلاع بدید!!!ممنون
-
سلام
من نتونستم جزوات آقای امینی راد رو پیدا کنم میشه راهنماییم کنید ممنون
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
sohrab -
سلام
من نتونستم جزوات آقای امینی راد رو پیدا کنم میشه راهنماییم کنید ممنون
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
sohrab -
سلام .
عرض خسته نباشید به تمام اعضای آلاء و استادان و تیم زحمتکش.
میتونید واسه قسمت شارش و قارچ ها از فیلم ها و جزوه ی دکتر رحیمی استفاده کنید.توضیحاتشون عالیه.
تازه هم فصل فارج ها رو مجددا ضبط کردن . در ضمن فیلم ها و جزوه ها هم در قسمت اردوی همایشی فرات که واسه سال قبل بوده هست . -
دست اندرکاران آلایی سلام و خسته نباشید و اعلام قدر دانی
خواهشا بعد از این که فصل های مهم سال سوم رو ضبط کردید ، در ادامه و حتی بعد کنکور جاهایی رو هم که باقی مونده ضبط کنید تا سال بعدیا بتونن استفاده ببرن.
ضمن این که همه ی فصلارو کامل ضبط کنید چون اسم صفر تا صد یعنی همین. بی نهایت تشکر -
لطفا ادرس کانال رو قرار بدین.
لطفا
لطفا
لطفا
لطفا
لطفا
لطفا -
تدریس فوق العاده است ولی ای کاش تمومش رو تدریس میکردن.ولی بازم دمتون گرم آلایی های عزیز
-
اگه جزوه سال سوم رو میخوای بیا تو کانال
ساده زيست!
زيست شناسي را ساده بياموزيد
برقراري ارتباط مفهومي و گاهي داستاني بين نكات
با ما به دنياي زيباي زيست سفر كنيد
ارتباط مستقيم با ادمين
@SadezistMohammadaliaminirad
09358743016
محمدعلي اميني راد
https://t.me/Sadezistbiamozid -
-
mohammadhassan در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
دوستان جزوه قرار داده شده میتونید از اینجا دانلود کنید فقط من با Adobe Reader باز میکنم بهم ریختس ولی وقتی تو مرورگر باز میکنم مشکلی نداره شمام تست کنید.
دانلود جزوه فصل 11 -
ای کاش استاد جزوه ها رو بهطوری منتشر کنن که به دردما کنکوری ها هم بخوره