برا ریاضی یازدهم تجربی آلا کمک کنید
-
سلام.
من از امروز خواستم کتابای یازدهم رو شروع کنم،
جلسه اول ریاضی آقای صدری رو دیدم،ولی نتونستم خیلی ارتباط برقرار کنم باهاشون...
یکی از دوستان گفته بود حسابان استاد ثابتی رو ببینم، ولی اصلا اون مبحث رو پیدا نکردم داخل تدریسشون.
یکی از دوستان هم گفت صفرتاصد کنکور استاد امینی راد رو ببینم،
ولی داخل اونم مبحث درس اول ریاضی یازدهم (معادله خط ، هندسه تحلیلی) رو پیدا نکردم...
الان بدجور موندم تو گِل
کسی نمیدونه چیکار کنم؟؟ -
@Dr-Aryan داخل اونم سرتیترِ «هندسه تحلیلی» یا «معادله خط» یا«...» رو ندیدم
-
ZDM راستش خیلی بلد نیستم...
-
سلام دوست عزیز
منم میرم یازدهم
میخواستم بگم آقای صدری خوب تدریس میکنن
من میخوام از فردا شروع کنم
بعد آقای قدری ناقص تدریس نمیکنن؟؟ و مطابق کتابه؟؟ -
-
از جلسه ی 66 فیلم استاد ثابتی استفاده کنید (منظورم مبحث هندسه مختصاتی
-
-
اونقدی خوش شانس هم ستیکه جزوه داره این مبحث
-
سلام دوست عزیز
منم میرم یازدهم
بعد آقای قدری ناقص تدریس نمیکنن؟؟ و مطابق کتابه؟؟Soheil Mo200 در برا ریاضی یازدهم تجربی آلا کمک کنید گفته است:
سلام دوست عزیز
منم میرم یازدهم
بعد آقای قدری ناقص تدریس نمیکنن؟؟ و مطابق کتابه؟؟ایشون تمام نکات کتاب رو بررسی میکنن ولی نه تستی کاملا تشریحی
و آخر هر فصل هم سوالات کنکور رو حل میکنن که بهترین بخش تدریسشونه
ولی برای بهتر ارتباط گرفتن من پیشنهاد میدم کلیپ های ایشون رو با دور تند ببینید چون یکم با حوصله درس میدن حوصله آدم سر میره ولی با دور تند تدریس ایشون که خوب هم هست کیفیت بهتری به خودش میگیره من خودم هم مثل شما بودم که با کدوم دبیر پیش برم و با ایشون پیش رفتم که خوب هم بود
فعلا بهترین دبیر براتون ایشون هستند چون تابستون آینده هم اگر تفتان ایشون رو ببینید تو ریاضی به قدرت خوبی میرسید و آماده صفرتاصد های آقای امینی راد یا ثابتی میشید -
Soheil Mo200 در برا ریاضی یازدهم تجربی آلا کمک کنید گفته است:
سلام دوست عزیز
منم میرم یازدهم
بعد آقای قدری ناقص تدریس نمیکنن؟؟ و مطابق کتابه؟؟ایشون تمام نکات کتاب رو بررسی میکنن ولی نه تستی کاملا تشریحی
و آخر هر فصل هم سوالات کنکور رو حل میکنن که بهترین بخش تدریسشونه
ولی برای بهتر ارتباط گرفتن من پیشنهاد میدم کلیپ های ایشون رو با دور تند ببینید چون یکم با حوصله درس میدن حوصله آدم سر میره ولی با دور تند تدریس ایشون که خوب هم هست کیفیت بهتری به خودش میگیره من خودم هم مثل شما بودم که با کدوم دبیر پیش برم و با ایشون پیش رفتم که خوب هم بود
فعلا بهترین دبیر براتون ایشون هستند چون تابستون آینده هم اگر تفتان ایشون رو ببینید تو ریاضی به قدرت خوبی میرسید و آماده صفرتاصد های آقای امینی راد یا ثابتی میشیدابوالفضل ریسی ببخشید تمرین های کتاب رو حل میکنن؟
-
ابوالفضل ریسی ببخشید تمرین های کتاب رو حل میکنن؟
Soheil Mo200 بعد لازمه که نکاتی رو پای تخته میگن بنویسیم؟؟ ودفتر چند برگ واسه ریاضی اقای صدری لازمه؟؟
-
بله ولی کامل همه رو نه چون بعضی هاشون مشابه هم هستن و دیگه بر عهده خودتون هست
اونهایی که نکته جدیدی دارن و لازم باشه حل بشه رو حل میکنن -
Soheil Mo200 بعد لازمه که نکاتی رو پای تخته میگن بنویسیم؟؟ ودفتر چند برگ واسه ریاضی اقای صدری لازمه؟؟
کتاب جلوتون باشه دیگه دفتری نیاز نیست چون تدریس و مثالها از کتاب هستن
کلا اگر میخواید برای مدرسه بخونید ایشون خوب هستن
ولی اگر کنکوری لازم داری اولا باید یکم پایه قوی داشته باشی و بعد باید از فیلم های صفرتاصد استادها ثابتی یا امینی راداستفاده کنی و جزوه بنویسی -
کتاب جلوتون باشه دیگه دفتری نیاز نیست چون تدریس و مثالها از کتاب هستن
کلا اگر میخواید برای مدرسه بخونید ایشون خوب هستن
ولی اگر کنکوری لازم داری اولا باید یکم پایه قوی داشته باشی و بعد باید از فیلم های صفرتاصد استادها ثابتی یا امینی راداستفاده کنی و جزوه بنویسیابوالفضل ریسی من پایم قوی نیست فعلا باید از تشریحی شروع کنم
-
ابوالفضل ریسی من پایم قوی نیست فعلا باید از تشریحی شروع کنم
ابوالفضل ریسی من پایم قوی نیست فعلا باید از تشریحی شروع کنم
پس آقای صدری مناسبتونه