ص یا غ ایمنی!
-
خب شاید بشه برای خط دوم هم گفت پروتئین نقش داره مثلا همون ترشحات میکروب ها به پروتئین های خون متصل میشن دیگه🙃
-
Bio
ببخشید باز مزاحمتون شدما این سواله رو بی زحمت میتونید توضیح بدید
که توی تب و یا التهاب آیا پروتئین نقش داره یا نه -
Bio
که توی تب و یا التهاب آیا پروتئین نقش داره یا نهدریا دریایی دقیقا یعنی چی؟
-
دریا دریایی دقیقا یعنی چی؟
Bio
سوال اصلی اون بالایی هست.به نظر من جمله درسته
ولی بچه ها التهاب و تب رو میگن که مثال نقصش هست -
Bio
سوال اصلی اون بالایی هست.به نظر من جمله درسته
ولی بچه ها التهاب و تب رو میگن که مثال نقصش هستدریا دریایی من الان خیلی وقت ندارم ولی هر عملی در بدن با استفاده از پروتئین هاست،بعدا میام جرئی توضیح میدم
-
دریا دریایی من الان خیلی وقت ندارم ولی هر عملی در بدن با استفاده از پروتئین هاست،بعدا میام جرئی توضیح میدم
Bio در ص یا غ ایمنی! گفته است:
دریا دریایی من الان خیلی وقت ندارم ولی هر عکلی در بدن با استفاده از پروتئین هاست،بعدا میام جرئی توضیح میدم
ممنونم 🌷
-
Bio
که توی تب و یا التهاب آیا پروتئین نقش داره یا نهدریا دریایی دوست عزیز معلومه که توی خط دوم و اصلا هر سه خطproها نقش دارند سوال اینه که گفته هر فعالیتی که در خط دو انجام میشع حتما پروتین هست و جمله درست گرفته شده دلیل اینو خواستم!!
-
دریا دریایی دوست عزیز معلومه که توی خط دوم و اصلا هر سه خطproها نقش دارند سوال اینه که گفته هر فعالیتی که در خط دو انجام میشع حتما پروتین هست و جمله درست گرفته شده دلیل اینو خواستم!!
Mahan Xodayi خب میشهگفت برای التهاب پروتئین ها نقش دارن چون پیک شیمیایی که مثلا ماستوتسیت های آسیب دیده می سازن روی گیرنذه ای اثر میکنه که پروتئینی هست و برای تب هم ترشحات میکروب ها به پروتئین های خون می چسبن و به قسمت های دیگه میرن
پ.ن : دومی فرضیه هست -
دریا دریایی دوست عزیز معلومه که توی خط دوم و اصلا هر سه خطproها نقش دارند سوال اینه که گفته هر فعالیتی که در خط دو انجام میشع حتما پروتین هست و جمله درست گرفته شده دلیل اینو خواستم!!
Mahan Xodayi یه سوال شما عملی میشناسید که بدون عمل پروتئین ها انجام بشه تویهرکدوم از خط ها؟
-
Mahan Xodayi خب میشهگفت برای التهاب پروتئین ها نقش دارن چون پیک شیمیایی که مثلا ماستوتسیت های آسیب دیده می سازن روی گیرنذه ای اثر میکنه که پروتئینی هست و برای تب هم ترشحات میکروب ها به پروتئین های خون می چسبن و به قسمت های دیگه میرن
پ.ن : دومی فرضیه هستH_R در ص یا غ ایمنی! گفته است:
پ.ن : دومی فرضیه هستچقد غلط املایی شد:anguished_face:
-
Mahan Xodayi در ص یا غ ایمنی! گفته است:
خوب منم که همینو گفتم😐
پایین بچه ها گفتن تو التهاب و تب نقش نداره.من از آقا یاسین خواستم راهنمایی تون کنن -
خوب منم که همینو گفتم😐
پایین بچه ها گفتن تو التهاب و تب نقش نداره.من از آقا یاسین خواستم راهنمایی تون کنندریا دریایی منم گفتم اصلا ممکن نیست فعالیتی بدون دخالت پروتئین انجام بشه
-
پ.ن : دومی فرضیه هستH_R خب اینکه در التهاب proهست شکی نیست چرا راه دور میرین همینproهای مکمل هم نقش دارن سوال میگه هر فعالیتی در خط دوم رخ دهد قطعا proنقش دارد!!!! من با قدش مشکل دارم که با این وجود درست در نظر گرفته
-
Mahan Xodayi یه سوال شما عملی میشناسید که بدون عمل پروتئین ها انجام بشه تویهرکدوم از خط ها؟
Bio بله فعالیت هایی زیادی هست که proها غیر مستقیم نقش دارع نه مستقیم و چون غ مستقیمه نمیشع براش قید قاطعانه اورد
-
خوب منم که همینو گفتم😐
پایین بچه ها گفتن تو التهاب و تب نقش نداره.من از آقا یاسین خواستم راهنمایی تون کنندریا دریایی در ص یا غ ایمنی! گفته است:
خوب منم که همینو گفتم😐
پایین بچه ها گفتن تو التهاب و تب نقش نداره.من از آقا یاسین خواستم راهنمایی تون کننشما ازBio سوال کردین نقش دارع در تب و التهاب یا نه منم عرض کردم خدمتتون که که قطعا نقش دارع در هر خط دفاعی باید گفت در هر فعالیتش نقش دارع یا نه ینی بحثسر قدیشع نه اینکه نقش دارع یا نه!!؟؟؟ روی سوالتون گنگ بود
-
H_R خب اینکه در التهاب proهست شکی نیست چرا راه دور میرین همینproهای مکمل هم نقش دارن سوال میگه هر فعالیتی در خط دوم رخ دهد قطعا proنقش دارد!!!! من با قدش مشکل دارم که با این وجود درست در نظر گرفته
Mahan Xodayi خب الان براش مثال نقض دارین؟؟؟؟
-
Bio بله فعالیت هایی زیادی هست که proها غیر مستقیم نقش دارع نه مستقیم و چون غ مستقیمه نمیشع براش قید قاطعانه اورد
Mahan Xodayi ببینید کارگر های بدن پروتئین ها هستن و درتمام عملکردهای بدن نقش دارن،شما هرجای بدن مثال نقضی اگه دارید بفرمایید!
-
Mahan Xodayi خب الان براش مثال نقض دارین؟؟؟؟
H_R
Bio
منم هم عقیده هم باشمام کهproها همیشه نقش دارن ولی همیشع مستقیما نقش نداره مثلا تو همین التهاب نقشش واضح و مستقیمه ولی در تب دلیل اصلی ترشحات میکروب هاست که باعث فعال شدن هیپوتالاموس میشع این دلیل سطحیش و مستقیم ولی در نهایت که دما میرع بالا و کار میکروب ها کاهش پیدا میکنه و مسلما لنفوسیت و ماکروفاژ و... کارشون تسهیل میشع که اسکلت proدارن اینجا proنقش غیر مستقیم دارع نه مستقیم!!پس واژه قطعی هر فعالیتی در خط دو یکم غیر منطقی بنظر میرسع -
H_R
Bio
منم هم عقیده هم باشمام کهproها همیشه نقش دارن ولی همیشع مستقیما نقش نداره مثلا تو همین التهاب نقشش واضح و مستقیمه ولی در تب دلیل اصلی ترشحات میکروب هاست که باعث فعال شدن هیپوتالاموس میشع این دلیل سطحیش و مستقیم ولی در نهایت که دما میرع بالا و کار میکروب ها کاهش پیدا میکنه و مسلما لنفوسیت و ماکروفاژ و... کارشون تسهیل میشع که اسکلت proدارن اینجا proنقش غیر مستقیم دارع نه مستقیم!!پس واژه قطعی هر فعالیتی در خط دو یکم غیر منطقی بنظر میرسعMahan Xodayi اون عمالیکه عملکرد بالا رفتن دومای پایه بدن رو انجام میده،اون گیرنده ای که ترشحات پروتئین ها رو توی هیپوتالاموس دریافت میکنه و فرایند بالا رفتن دمای پایه رو راه میندازه بنظر شما چیه؟
-
Mahan Xodayi اون عمالیکه عملکرد بالا رفتن دومای پایه بدن رو انجام میده،اون گیرنده ای که ترشحات پروتئین ها رو توی هیپوتالاموس دریافت میکنه و فرایند بالا رفتن دمای پایه رو راه میندازه بنظر شما چیه؟
Bio ینی منظورتون اینه که پادتن ها و گیرند ها رو هم در نظر گرفته!!؟؟؟هر چند اینم میشع عاملی جهت تحقق هدف اصلی نه یک عامل مستقیم !!