ببینید این کار خوبه انجام بدم؟!
-
سلام دوستان
من الان پایه یازدهمم ومدرسه من یک روز درمیانهمن پارسال ریاضی دهم رو با آقای امینی رفتم و باحترام تمام به ایشون واقعا پارسال ریاضی دهم رو یاد نگرفتم
آیا میشه من ریاضی دهم رو از شبکه آموزش فیلماشو ببینم و ریاضی یازدهم رو با آقای صدری برم؟؟؟ نظرتون رو بگید
منتظرم خیلیی ممنون
-
در مورد کلیپهای آقای صدری این تایپک رو کامل مطالعه کنید
https://forum.alaatv.com/topic/20702/تدریس-آقای-صدری-واسه-ریاضی-تجربی-سال-یازدهم-چطوره/17?_=1599379723458درمورد ریاضی دهم هم میتونید از شبکه آموزش استفاده کنید ولی نه اینکه صرفا فقط نگاه کنید باید پس از آموزش حتما حتما اول تمرینهای کتاب و سپس تست زیاد کار کنید
موفق باشید -
میخوام ریاضب دهم ور بازدهم رو بخونم با هم
-
Soheil Mo200 در ببینید این کار خوبه انجام بدم؟! گفته است:
درمورد ریاضی یازدهم با آقای صدری هم باید تاکید کنم که ایشون طبق کتاب درس میدن و آنچنان فراتر از سطح کتاب نمیرن پس توی آزمونها و کنکور به مشکل خواهی خورد در نتیجه پس از آموزش از ایشون و حل تمارین کتاب حتما تست کار کنید چون از این مهم تر توی ریاضی وجود نداره
-
درمورد ریاضی یازدهم با آقای صدری هم باید تاکید کنم که ایشون طبق کتاب درس میدن و آنچنان فراتر از سطح کتاب نمیرن پس توی آزمونها و کنکور به مشکل خواهی خورد در نتیجه پس از آموزش از ایشون و حل تمارین کتاب حتما تست کار کنید چون از این مهم تر توی ریاضی وجود نداره
ابوالفضل ریسی باشه ممنون
به نظرد میشه ریاضی دهم رو در کنارش بخونم،؟؟ وقت هست؟
-
ابوالفضل ریسی باشه ممنون
ابوالفضل ریسی باشه ممنون
اینکه وقت کم میارم بهونه ای هست که هر دانش آموزی میاره (از جمله خود من در سال یازدهم)
پس شما گول این حرف رو نخور که وقت ندارم نه خیر شما خیلی هنوز وقت دارید
البته اگر قدرشو بدونید و اون رو تلف نکنید -
ابوالفضل ریسی باشه ممنون
اینکه وقت کم میارم بهونه ای هست که هر دانش آموزی میاره (از جمله خود من در سال یازدهم)
پس شما گول این حرف رو نخور که وقت ندارم نه خیر شما خیلی هنوز وقت دارید
البته اگر قدرشو بدونید و اون رو تلف نکنیدابوالفضل ریسی یعنی به نظر من ور طول سال تحصیلی اگه از فردا شروع کنم میتونم هم ریاضی دعم رو بخونم هم یازده؟؟😍😍
-
ابوالفضل ریسی یعنی به نظر من ور طول سال تحصیلی اگه از فردا شروع کنم میتونم هم ریاضی دعم رو بخونم هم یازده؟؟😍😍
Soheil Mo200 فقط ریاضی دهم و یازدهم؟😑
تو میتونی کل دهم رو بخونی نه فقط ریاضیش!
من الان که کنکوریم جوری برنامه دارم که تو سال تحصیلی که امسال دوازدهمم در کنارش دهم و یازدهمو پودر کنم! -
سلام دوستان
من الان پایه یازدهمم ومدرسه من یک روز درمیانهمن پارسال ریاضی دهم رو با آقای امینی رفتم و باحترام تمام به ایشون واقعا پارسال ریاضی دهم رو یاد نگرفتم
آیا میشه من ریاضی دهم رو از شبکه آموزش فیلماشو ببینم و ریاضی یازدهم رو با آقای صدری برم؟؟؟ نظرتون رو بگید
منتظرم خیلیی ممنون
Soheil Mo200 بابا هممون داریم همین کارو میکنیم هر دو هفته یک فصلم که بخونی میشه تو چهار ماه تمومش کرد
-
سپاس من واقعا داشتم دیوونه میشدم که چکار کنم دمتون گرم واسه راهنماییتون ❤❤🌺🌺🌺⚘⚘⚘⚘⚘
به امید موفقیت👍🏻✌🏻