آلایی طور
-
فیک_ سلام برای ششم که فکر نکنم،ولی برای متوسطه اول یعنی هفتم،هشتم،نهم،آلا امسال صفر تا صدهای درس های تخصصی رو داره که میشن علوم،ریاضی و عربی و یه درس دیگه هم یادم رفت
-
@Infinitie-A اره وقتی شنیدم آلا واسه متوسطه اول برنامه داره خیلی خوشحال شدم چون داداشم از هفتم میتونه با آلا پیش بیاد
منتها امسال ششم هست! دنبال یه برنامه دیگه مث آلا هستم که مخصوص ابتدایی ها باشهفیک_ خب دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
-
سلام دوستان
غرض از مزاحمت خواستم از شما یه مشورتی بگیرم در خصوص آموزش دانش آموزان ابتدایی
راستش من داداشم امسال کلاس ششم هست و به دلیل کرونا نمیخوام که بره مدرسه و میخوام مجازی درس بخونه
شما برنامه ای مشابه آلا برا ابتدایی ها سراغ دارین؟؟؟؟؟
یه برنامه یا سایتی که مث آلا درجه یک و قابل اعتماد باشه
پ.ن تلویزیون و برنامه شاد رو بیخال! یه چیزی غیر از اینا معرفی کنین
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلافیک_ سلام من هم خواهرم میره ششم و امسال براش کتاب جامعه خیلی سبز خریدم و خودمون بهش درس میدیم ولی اگه شما فکر میکنین که بهتره با فیلم یا چیزی بخونه یا خودتون نمیتونین از روی کتاب بهش درس بدین میتونین از کیف الکترونیک اریا استفاده کنین که روی لپ تاپ و کامپیوتر قابل نصبه و فکر کنم قیمتش حوالی ۴۰تومنه
تمام کتاب های درسی و رو داره و از نظر اموزش خودش معلمه چون امتحان و ازمون و فیلم درسی و خلاصه خودش یه مدرسس من ۲سال داشتم باز هرچی خودت میدونی چون ما ک خودمون بهش درس میدیم -
فیک_ سلام من هم خواهرم میره ششم و امسال براش کتاب جامعه خیلی سبز خریدم و خودمون بهش درس میدیم ولی اگه شما فکر میکنین که بهتره با فیلم یا چیزی بخونه یا خودتون نمیتونین از روی کتاب بهش درس بدین میتونین از کیف الکترونیک اریا استفاده کنین که روی لپ تاپ و کامپیوتر قابل نصبه و فکر کنم قیمتش حوالی ۴۰تومنه
تمام کتاب های درسی و رو داره و از نظر اموزش خودش معلمه چون امتحان و ازمون و فیلم درسی و خلاصه خودش یه مدرسس من ۲سال داشتم باز هرچی خودت میدونی چون ما ک خودمون بهش درس میدیمKosarf Fakhri ممنون از راهنماییت
من خودم درگیر کنکورم نمیرسم با داداشم کار کنم
خب یعنی توی این کیف الکترونیک معلم میاد کتابا رو تدریس میکنه؟؟ -
Kosarf Fakhri ممنون از راهنماییت
خب یعنی توی این کیف الکترونیک معلم میاد کتابا رو تدریس میکنه؟؟فیک_ ببین فک کنم فیلم درسی هم داشته باشه و هوشمنده یعنی عملکردشو ارزیابی میکنه
-
Kosarf Fakhri ممنون از راهنماییت
خب یعنی توی این کیف الکترونیک معلم میاد کتابا رو تدریس میکنه؟؟فیک_ و اینکه اگه بخوای براش فیلم دان کنی خیلی سختت مبشه پشیمون شو چون معلماش معتبر نیستن و سایتای معتبری هم توی دبستان فعالیت نمیکنن
بنظرم این پک بهترین پیشنهاده حتی اگ کامل نباشه -
فیک_ و اینکه اگه بخوای براش فیلم دان کنی خیلی سختت مبشه پشیمون شو چون معلماش معتبر نیستن و سایتای معتبری هم توی دبستان فعالیت نمیکنن
بنظرم این پک بهترین پیشنهاده حتی اگ کامل نباشهKosarf Fakhri بلی فرمایش شما متین
ولی چه بده که واسه ابتدایی ها یه چیزی مثل آلا وجود نداره
نیازه یه سایتی با معلمای خوب بیاد و کتابای دبستان رو تدریس کنه! -
سلام منم همین سوال شما رو میخواستم بپرسم منم خواهرم کلاس ششمه با اینکه مدرسش غیر انتفاعیه ولی بازم برنامه کلاساشون به خاطر کرونا خیلی بهم ریخته واقعا فاجعس
-
Kosarf Fakhri بلی فرمایش شما متین
ولی چه بده که واسه ابتدایی ها یه چیزی مثل آلا وجود نداره
نیازه یه سایتی با معلمای خوب بیاد و کتابای دبستان رو تدریس کنه!فیک_ بله ولی اگه وجود هم داشت من بازم به شما اینو پیشنهاد میکردم چون فیلم ک نمیتونست ازش امتحان بگیره باهاش تمرین کنه و کارنامه و عملکردشو به شما بده
شما درگیر کنکورین پس باید از چیزی استفاده کنین ک فقط رو اموزش مانور نده -
فیک_ بله ولی اگه وجود هم داشت من بازم به شما اینو پیشنهاد میکردم چون فیلم ک نمیتونست ازش امتحان بگیره باهاش تمرین کنه و کارنامه و عملکردشو به شما بده
شما درگیر کنکورین پس باید از چیزی استفاده کنین ک فقط رو اموزش مانور ندهKosarf Fakhri اره حق با شماست
یه سایت آموزشی در کنار کیف الکترونیک آریا میشه یه مدرسه واسه خودش! اینا هر دو مکمل هم دیگه هستن -
Kosarf Fakhri اره حق با شماست
یه سایت آموزشی در کنار کیف الکترونیک آریا میشه یه مدرسه واسه خودش! اینا هر دو مکمل هم دیگه هستن -
فیک_
دو تا اپ میشناسم
۱) فیلم آموز (علوم اول تا ششم دبستان)
علوم رو کامل کار میکنه
۲) یار دبستان
که همهی دروس رو کار میکنه
فک کنم آزمون هم داره
سایت هم
۱) سایت رشد
۲) سایت قلم چی -
سلام دوستان
غرض از مزاحمت خواستم از شما یه مشورتی بگیرم در خصوص آموزش دانش آموزان ابتدایی
راستش من داداشم امسال کلاس ششم هست و به دلیل کرونا نمیخوام که بره مدرسه و میخوام مجازی درس بخونه
شما برنامه ای مشابه آلا برا ابتدایی ها سراغ دارین؟؟؟؟؟
یه برنامه یا سایتی که مث آلا درجه یک و قابل اعتماد باشه
پ.ن تلویزیون و برنامه شاد رو بیخال! یه چیزی غیر از اینا معرفی کنین
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلافیک_ من بدونه جایی می شناسم به اسم گاما که تدریس های آنلاین و یا فیلم های آموزشی داره.خواهر کوچولو ام هم اونجا درس خونده الان امسال هفتم هست.
گاما سایت خوبیه ولی فقط کلاس های آنلاین ۴۵ تومن اند.خواهرتون می تونه سوال درسی هم برسه و آزمون های ان لاین بده.که این دو مورد رایگان اند.
فقط کلاس های آنلاین هست که پولی اند.
خلاصه امکانات خوبی داره و از پایه اول تا ۱۲ رو داره.البته خود من از وقتی با آلا آشنا شدم دیگه اون سایت رو ول کردم. -
سلام. سایت دکتر آی کیو گاج . رایگان هم هست
یه برنامه گاجینو هم هست که امکانات بیشتری داره ولی باید اشتراک بخرید -
فیک_ من بدونه جایی می شناسم به اسم گاما که تدریس های آنلاین و یا فیلم های آموزشی داره.خواهر کوچولو ام هم اونجا درس خونده الان امسال هفتم هست.
گاما سایت خوبیه ولی فقط کلاس های آنلاین ۴۵ تومن اند.خواهرتون می تونه سوال درسی هم برسه و آزمون های ان لاین بده.که این دو مورد رایگان اند.
فقط کلاس های آنلاین هست که پولی اند.
خلاصه امکانات خوبی داره و از پایه اول تا ۱۲ رو داره.البته خود من از وقتی با آلا آشنا شدم دیگه اون سایت رو ول کردم.elham maleki ممنون از راهنماییت
اگه مورد پسندم بود تهیه اش میکنم