اعلام برنامه بسیار مهم
-
سلام خسته نباشید راه ابریشم ریاضیات ریاضی فصل 4 آمار و احتمال رو شامل میشه؟
اخه داخل فرسنگ ها اسمی از فصل4 آمار و احتمال وجود نداره ...سیدمحمد مهدی حسن زاده در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
اخه داخل فرسنگ ها اسمی از فصل4 آمار و احتمال وجود نداره ...با فصل ۳ هست تو آزمون بهمن ماه
-
@M-anمدیر از این تخفیفا بازم میزارید اگه بعدا ی وقت تصمیم گرفتیم بگیریم؟ مثلا یادمه پارسال برای همایش آرش بود فکر کنم عید غدیر و قربان بود بازم تخفیف گذاشته بودید
-
-
@M-an سلام مدیر حالتون خوبه.... من بابت بعضی از مشکلات بانکی نمتونم خرید اینترنتی بالای صدهزار تومن داشته باشم.... به همین خاطر به ادمین کانال آلا پیام دادم و ایشون یک شماره کارت بنام اقای سهراب ابوذرخانی فرد گرفتم که کارت به کارت کنم... میخواستم بدونم اینطوری مشکلی پیش نمیاد؟
Amin Hosseinzadeh در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
@M-an سلام مدیر حالتون خوبه.... من بابت بعضی از مشکلات بانکی نمتونم خرید اینترنتی بالای صدهزار تومن داشته باشم.... به همین خاطر به ادمین کانال آلا پیام دادم و ایشون یک شماره کارت بنام اقای سهراب ابوذرخانی فرد گرفتم که کارت به کارت کنم... میخواستم بدونم اینطوری مشکلی پیش نمیاد؟
سلام ممنون
نه مشکلی پیش نمیاد
بعد از واریز عکس فیش واریز رو به همراه شماره موبایل و کد ملی و لیست محصولاتی که می خوایید رو براشون بفرستید -
سیدمحمد مهدی حسن زاده در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
اخه داخل فرسنگ ها اسمی از فصل4 آمار و احتمال وجود نداره ...با فصل ۳ هست تو آزمون بهمن ماه
@M-anخیلی ممنون . خدا خیرتون بده، بچه های رشته ریاضی رو از نگرانی در آوردید...
-
owl 28 در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
سلام مدیر برنامه سال 99 کی میاد
سلام اگه منظورتون سال تحصیلی ۹۹ -۱۴۰۰ هست
داریم قسمت قسمت اعلام می کنیم
عمومی ها رو گفتیم اختصاصی ها رو هم به زودی میگیم -
Amin Hosseinzadeh در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
سلام ممنون
نه مشکلی پیش نمیاد
بعد از واریز عکس فیش واریز رو به همراه شماره موبایل و کد ملی و لیست محصولاتی که می خوایید رو براشون بفرستید@M-an ممنون بابت پاسخ گویی شما
️
️
️
-
سلام ببخشید یک برنامه درس خوندن بر طبق راه ابریشم میشه طراحی کنید ؟
-
@M-anخیلی ممنون . خدا خیرتون بده، بچه های رشته ریاضی رو از نگرانی در آوردید...
-
@M-an سلام مدیر
ی سوال مثلا اینکه توی راه ابریشم زیست نوشته تا 25 مهر گفتار3 فصل 1 دوازدهم ینی تا 25ومهر ففط فیلمای همین قسمتا ک گفته میاد؟ -
@M-an ممنون بابت پاسخ گویی شما
️
️
️
-
@M-an مدیر لطفا یه امکانی فراهم کنید که بتونیم تو مباحثی که ضعف داریم فرسنگ او قسمت را جداگانه بخریم یا فقط پیش ازمون و پس ازمون یا جزوات!!!
-
@M-an در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
@Dr-Aryan
سلام بله فرسنگ به فرسنگ منتشر میشهطبق برنامه آزمون گزینه ۲
نمیشد روی برنامه قلمچی پیش برید؟
-
@M-an سلام حداقل کمی جلو تر یک هفه ای باشه که اونایی قلمچی دارن هم بتونن بهتر بهره ببرند
-
@M-an مدیر لطفا یه امکانی فراهم کنید که بتونیم تو مباحثی که ضعف داریم فرسنگ او قسمت را جداگانه بخریم یا فقط پیش ازمون و پس ازمون یا جزوات!!!