b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
پخش نور در کلوئید
-
سلام..!
سئوال اینه که ما میگیم هنگام تاباندن نور به یک مخلوط : برای محلول باید بگیم عبور نور و برای کلوئید باید بگیم پخش نور..!
خب طبق عکس انگار توی محلول پخش شده تا کلوئید..!
کلوئید مثل یه مسیر عادی نور رو عبور داده (میدونم واژه عبور اشتباهه)
اصطلاحه این؟ (کیفیت کم گرفتم سریع دانلود شه :// )
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم -
من اینو که از معلمم پرسیدم گفت منظورمون از این خاصیت پخش نور اینه که مسیر عبور نور رو بتونی ببینی یا نه
الان تو همین عکس ها تو توی کلوئید میتونی مسیر عبور نور ببینی پس پخش نور برای اونه -
دریا دریایی یعنی وقتی مسیر نور مشخص باشه میگیم پخش نور و اگر واضح نباشه میگیم عبور درسته؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی این چیزی بود که معلم شیمی من بهم گفت
-
خانومِ_دوست_داشتنی
سلام دوست عزیز
ببینید کلوید (با کامیپتر تایپ میکنم غلط املایی دارم گیر ندی:| ) و سوسپانسیون نور را پخش میکنند و اینم به دلیل وجود ذارت درشت ترشونه
محلول عبور میده نور رو چون در حد ملکول و کمی بزگتره محتویاتش ولی سوسپانسیون کلویید اینجوری نیست .... -
دریا دریایی مرسی عزیزم
-
this my first daer ممنون از شما
-
خانومِ_دوست_داشتنی
خواهش میکنم -
بگو که این واسه ۱۲ هست
-
ببینین بحث اینجا در باره اینه که وقتی نور تابوندن به ظرف نور از ظرف رد میشه یا نه
برای محلول نور به راحتیاز اونطرف ظرف میزنه بیرون و به قول معروف رد میشه یا عبور میکنه
ولی توی کلوئید نور توی ظرف مقدارش میمونه و پخش میشه و مقداری از نور از ظرف عبور میکنه
ینی نور توی ظرفمیمونه و کاملا از ظرف عبور نمیکنه
.
.
منظور از پخش این نیست که حالا کل ظرف رو بخواد روشن کنه...منظور اینه که مقداری ازنور با برخورد به ذرات تقریبا درشت کلوئید توش میمونه و کاملا عبور نمی کنه
مسئله اینجا رد شدنه فقط -
amir ahmadi مرسی ازتون
-
خانومِ_دوست_داشتنی نخوندم هنوز اخه
-