ریاضی دهم میکرو یا ....
-
سلام.من برا ریاضی دهم تست نشر الگو دارم میخام ببینم درسنامه میکرو چطوره برا منبع دوم؟ یه کتابی میخام که درسنامه داشته باشه و خوب باشه و تست هم داشته باشه؟. میکرو بگیرم یا خیلی سبز یا پاورتست مهروماه؟؟ لطفاً راهنمایی کنید
دهم تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء یازدهم -
میکرو حالت درسنامش برای تستی یعنی کم و مختصر و مفید و تستی
-
دوست عزیز
کنکور امسال نشون داد که شیوه ی کنکور توی دروس اختصاصی از حالت تستی خارج شده و شما باید پایه حل سوالات تشریحیتون بر بیاید
از این نظر شما همون کتاب نشر الگو رو درست و با برنامه ازش استفاده کنید میتونید نتیجه بگیرید
ولی اگه شما سطح درسی مثل ریاضیتون بالاست
پیشنهاد میکنم که کتاب آی کیو گاج رو استفاده کنید
به دلیل اینکه تست های این کتاب شما رو با سوالاتی چالش بر انگیز روبه رو میکنه و باعث میشه که ذهنتون اماده تر بشه
اما از نظر من شما همون نشر الگو رو بخونید کفایت میکنه
به قولی تو یک کتابو بخون ولی اون کتابو درست بخون
نع اینکه چند تا کتاب داشته باشی هر کدومو دست و پا شکسته مطالعه کنی -
دوست عزیز
کنکور امسال نشون داد که شیوه ی کنکور توی دروس اختصاصی از حالت تستی خارج شده و شما باید پایه حل سوالات تشریحیتون بر بیاید
از این نظر شما همون کتاب نشر الگو رو درست و با برنامه ازش استفاده کنید میتونید نتیجه بگیرید
ولی اگه شما سطح درسی مثل ریاضیتون بالاست
پیشنهاد میکنم که کتاب آی کیو گاج رو استفاده کنید
به دلیل اینکه تست های این کتاب شما رو با سوالاتی چالش بر انگیز روبه رو میکنه و باعث میشه که ذهنتون اماده تر بشه
اما از نظر من شما همون نشر الگو رو بخونید کفایت میکنه
به قولی تو یک کتابو بخون ولی اون کتابو درست بخون
نع اینکه چند تا کتاب داشته باشی هر کدومو دست و پا شکسته مطالعه کنیramses kabir با تشکر از نظرتون
-
ramses kabir با تشکر از نظرتون
مبین رحمتی کتاب نشر الگو سه بعدی رو استفاده کنید
-
مبین رحمتی کتاب نشر الگو سه بعدی رو استفاده کنید
ramses kabir هردو کنار هم ؟ خیلی سبز چطوره؟
-
مبین رحمتی
سلام شما میتونید از سایت های خرید کتاب ، بخشی از کتاب رو که به عنوان نمونه قرار دادن ، مطالعه کنید و بعد کتاب موردنظرتون رو انتخاب کنید -
ramses kabir هردو کنار هم ؟ خیلی سبز چطوره؟
مبین رحمتی کتاب خیلی سبز سطح سوالاش متوسطه
و شما اگه میدونید سطحتون بالاس میتونید از کتاب نشر الگو سه بعدی استفاده کنید
اما هر طور خودتون میدونید -
سلام.من برا ریاضی دهم تست نشر الگو دارم میخام ببینم درسنامه میکرو چطوره برا منبع دوم؟ یه کتابی میخام که درسنامه داشته باشه و خوب باشه و تست هم داشته باشه؟. میکرو بگیرم یا خیلی سبز یا پاورتست مهروماه؟؟ لطفاً راهنمایی کنید
دهم تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء یازدهممبین رحمتی سلام دوست عزیز
من برای ریاضی فقط گاج رو پیشنهاد می کنم . اگه ریاضیتون قویه از آکیو استفاده کنین ولی اگه معمولی هستید از میکرو