Xدر قدر مطلق
-
سلام آلایی های عزیز
کسی میتونه برای من توضیح بده وقتی قدر مطلق داریم تو معادلات نمایی و لگاریتمی چجوری باید عمل کنیم!
کلا وقتی تو معادله ها قدر مطلق میاد نمیدونم باید چیکار کنم ... اگه فیلمی در این خصوص تو سایت آلا هست بهم معرفی کنید بی زحمت -
zzz r والا من زیاد وارد نیستم ... تازه عضو شدم
-
یه مثال بدید واستون حل میکنم و توضیح میدم
-
سلام آلایی های عزیز
کسی میتونه برای من توضیح بده وقتی قدر مطلق داریم تو معادلات نمایی و لگاریتمی چجوری باید عمل کنیم!
کلا وقتی تو معادله ها قدر مطلق میاد نمیدونم باید چیکار کنم ... اگه فیلمی در این خصوص تو سایت آلا هست بهم معرفی کنید بی زحمتfarzaneh sadeghi سلام دوست عزیز.... ببین وجود قدر مطلق تو معادله ها کلا مسئله ی راحیتیه این نامعادله هست که باید همه شرایط رو برسی کنی .... توی معاده :
اول از همه باید به این نکته توجه کنی که قدر مطلق هز عدد با قرینه اش یکی میشه پس برای مثال اگر قدر مطلق ایکس برابر با دو شده ایکس هم میتونه برابر با دو باشه هم برابر ما منفی دو .... الان این مثالی که من زدم ی مثال راحت بود .... توی بقیه مثال ها هم روند کار همینه ... قدر مطلق هر چیزی هم برابر با خودشه و هم برابر با قرینه اش
توی معادله هم ما هرجا قدر مطلق دیدیم به این نکات که میگم توجه کن :
قبل از هر کاری توی اغلب مسئله ها دامنههههههه رو مشخص کن (خیلی مهمه )
اول از همه عبارت درون قدر مطلق رو ببر یک طرف تساوی بقیه رو ببر ی طرف دیگه ... به عبارت دیگه قدر مطلق رو تنها کن
بعد از اینکه قدر مطلق رو تنها کردی میتونی قدر نطلق رو برداری
برای برداشتن قدر مطلق میتونی کاری زیر رو بکنی ( بهترین کار همینه )
یک بار بدون تغییر در طرف دوم با هم مساوی قرارشون بده
یک بار تمام طرف دوم رو قرینه کن ( مثلا اگه طرف دوم 2x_1 بود بکنش 1_2x )
در این صورت جواب های به دست اومده به شرطی قابل قبول است که در دامنه صدق کنن
خب ی روش دیگه هم برای حل وجود داره که من خیلی اونو پیشنهاد نمی کنم
اینکه طرفین هر تساوی رو میتوان به توان ۲ برسونی ( ولی طرفین یک نامعادله رو فقط به شرطی میتونی به توان دو برسونی که دو طرف مثبت باشن ، اگه دو طرف منفی باشن جهت عوض میشه )
درباره تعیین دامنه و نامعادلات قدر مطلقی هم نکاتی هست که تو این بحث نمی گنجه اگر جایی رو متوجه نشدی بهم بگو .. -
اخه قدر مطلقی چند نوع تیپ داره
اگه دو طرف،قدر مطلق داشتن در بیشتر مواقع رسم میکنیم تا به جواب برسیم
اگه یه طرف فقط قدر داشت، قدر رو برمیداریم اون یکی طرف خود عبارت و قرینشو میزاریم
اگه یه طرف چند تا قدر مطلق داشت( 95 درصد اوقات 2 تا قدر میده)
اول ریشه های قدر مطلق رو پیدا میکنیم بعد یه بار بین اون دو ریشه بار بزرگتر از ریشه بزرگ تر و یه بارم کوچک تر از ریشه کوچک تر میکنیم . که تو این شرایط باید 3تا معادله تشکیل داده بشه جوابای هر معادله رو تو بازه پیدا شدمون تطبیق بدیم و اخر سر جوابا رو اشتراک بگیریم
دیگه به نظرم تیپ دیگه ای برای قدر مطق وجود نداشته باشه
سخت ترینشم همین حالت سومه
اگه فیلم میخوای هم به نظرم فیلمای کارگاه نکته و تست حسابان یازدهم برای قدر مطلق فک کنم 2تا فیلم داره اونارو ببینی شاید به دردت بخوره -
farzaneh sadeghi سلام دوست عزیز.... ببین وجود قدر مطلق تو معادله ها کلا مسئله ی راحیتیه این نامعادله هست که باید همه شرایط رو برسی کنی .... توی معاده :
اول از همه باید به این نکته توجه کنی که قدر مطلق هز عدد با قرینه اش یکی میشه پس برای مثال اگر قدر مطلق ایکس برابر با دو شده ایکس هم میتونه برابر با دو باشه هم برابر ما منفی دو .... الان این مثالی که من زدم ی مثال راحت بود .... توی بقیه مثال ها هم روند کار همینه ... قدر مطلق هر چیزی هم برابر با خودشه و هم برابر با قرینه اش
توی معادله هم ما هرجا قدر مطلق دیدیم به این نکات که میگم توجه کن :
قبل از هر کاری توی اغلب مسئله ها دامنههههههه رو مشخص کن (خیلی مهمه )
اول از همه عبارت درون قدر مطلق رو ببر یک طرف تساوی بقیه رو ببر ی طرف دیگه ... به عبارت دیگه قدر مطلق رو تنها کن
بعد از اینکه قدر مطلق رو تنها کردی میتونی قدر نطلق رو برداری
برای برداشتن قدر مطلق میتونی کاری زیر رو بکنی ( بهترین کار همینه )
یک بار بدون تغییر در طرف دوم با هم مساوی قرارشون بده
یک بار تمام طرف دوم رو قرینه کن ( مثلا اگه طرف دوم 2x_1 بود بکنش 1_2x )
در این صورت جواب های به دست اومده به شرطی قابل قبول است که در دامنه صدق کنن
خب ی روش دیگه هم برای حل وجود داره که من خیلی اونو پیشنهاد نمی کنم
اینکه طرفین هر تساوی رو میتوان به توان ۲ برسونی ( ولی طرفین یک نامعادله رو فقط به شرطی میتونی به توان دو برسونی که دو طرف مثبت باشن ، اگه دو طرف منفی باشن جهت عوض میشه )
درباره تعیین دامنه و نامعادلات قدر مطلقی هم نکاتی هست که تو این بحث نمی گنجه اگر جایی رو متوجه نشدی بهم بگو ..Ghazal DBR ممنون از توضیحاتت عزیزم
راجب تابع هایی ک توشون قدر مطلقه هم میتونی بهم توضیح بدی؟هم لگاریتمی هم نمایی
خیلی ممنون -
سلام آلایی های عزیز
کلا وقتی تو معادله ها قدر مطلق میاد نمیدونم باید چیکار کنم ... اگه فیلمی در این خصوص تو سایت آلا هست بهم معرفی کنید بی زحمت -
اگه یه طرف فقط قدر داشت، قدر رو برمیداریم اون یکی طرف خود عبارت و قرینشو میزاریم
اول ریشه های قدر مطلق رو پیدا میکنیم بعد یه بار بین اون دو ریشه بار بزرگتر از ریشه بزرگ تر و یه بارم کوچک تر از ریشه کوچک تر میکنیم . که تو این شرایط باید 3تا معادله تشکیل داده بشه جوابای هر معادله رو تو بازه پیدا شدمون تطبیق بدیم و اخر سر جوابا رو اشتراک بگیریم
اگه فیلم میخوای هم به نظرم فیلمای کارگاه نکته و تست حسابان یازدهم برای قدر مطلق فک کنم 2تا فیلم داره اونارو ببینی شاید به دردت بخورهamirh_hmyf خیلی ممنون از شما
قدر مطلقایی ک توی توابع نمایی و لگاریتمین چی؟
اونا چطور حل میشن -
amirh_hmyf خیلی ممنون از شما
اونا چطور حل میشنfarzaneh sadeghi چرا سوالایی ک توشون مشکل دارید رو نمیذارید تا اینطوری بهتر بفهمید چطوری حل میشن؟
-
یه مثال بدید واستون حل میکنم و توضیح میدم
Shadow Runner ریاضی ۲ تجربی
صفحه ۱۱۸ تمرین ۴ مورد ت
ببخشید نمیدونم چطوری عکس بزارم -
farzaneh sadeghi چرا سوالایی ک توشون مشکل دارید رو نمیذارید تا اینطوری بهتر بفهمید چطوری حل میشن؟
Shadow Runner متاسفانه بلد نیستم چطوری عکس بزارم
-
Shadow Runner ریاضی ۲ تجربی
صفحه ۱۱۸ تمرین ۴ مورد ت
ببخشید نمیدونم چطوری عکس بزارمfarzaneh sadeghi
این گزینه رو بزنید بعد عکس رو انتخاب کنید و صبر کنید تا کاملا آپلود شه و بعد ارسال کنید -
amirh_hmyf خیلی ممنون از شما
اونا چطور حل میشنfarzaneh sadeghi اوناروهم دومدل میشه حل کرد یا یه بار مثبت یه بار منفی بزارین
یا هم اگه بخواین نمودارشو بکشین 2 حالت داره
یا کلش تو قدره یا فقط x
اگه کل تو قدر بود yهای منفی رو به بالا منطقل میکنیم
اگه فقط x قدر داشت xهای منفی رو حذف قرینه سمت مثبت رو به سمت منفی انتقال میدیم
هرکدوم از این مدلارو بر اثاث سوال تشخیص میدیم که کدوم بهتر خواهد بود -
farzaneh sadeghi چرا سوالایی ک توشون مشکل دارید رو نمیذارید تا اینطوری بهتر بفهمید چطوری حل میشن؟
-
farzaneh sadeghi الان اینجا یه بار x رو مثبت در نظر بگیرین میشه log x یه بارم منفی در نظر بگیرین میشه منفی log x بعدش
تو بازه ای که داریم ( بزرگ تر از صفر و کوچک تر از صفر) به ترتیب اولی رو در x های مثبت و دومی رو در x های منفی رسم میکنیم
البته اگه رسم بخواد اگه رسم نخواد دیگه نیازی به کشیدن نمودار نیست -
farzaneh sadeghi ریشه داخل قدرمطلق 0 هست
هرچند صورت سوال نمیدونم چی میخواد -
اگه فیلم میخوای هم به نظرم فیلمای کارگاه نکته و تست حسابان یازدهم برای قدر مطلق فک کنم 2تا فیلم داره اونارو ببینی شاید به دردت بخورهamirh_hmyf سلام زمانی که دوطرف قدر مطلق دارن روش برداشتن قدر مطلق ها و یک بار قرینه کردن یک طرف و بار دیگه قرار دادن خودشون جواب میده .... میتونیم به توان دو هن برسونیمشون ) تو نامعادله ولی فقط به روش کلی( روش سال ۱۲ ام ) و توان دو باید حل بشن
-
amirh_hmyf سلام زمانی که دوطرف قدر مطلق دارن روش برداشتن قدر مطلق ها و یک بار قرینه کردن یک طرف و بار دیگه قرار دادن خودشون جواب میده .... میتونیم به توان دو هن برسونیمشون ) تو نامعادله ولی فقط به روش کلی( روش سال ۱۲ ام ) و توان دو باید حل بشن
Ghazal DBR اره درست میگین ولی ما داریم تست حل میکنیم
باید روشی داشته باشیم که راحت تر و سریع تر به جواب برسیم
اون یه بار خودش و یه بار قرینه کردن رو هم میشه انجام داد از به توان 2 روسندن راحت تره ولی از همه راحت تر رسمه بعدش خودش و قرینه -
farzaneh sadeghi ریشه داخل قدرمطلق 0 هست
هرچند صورت سوال نمیدونم چی میخوادShadow Runner رسم نمودار بوده