خریدن راه ابریشم برای کنکور ۱۴۰۱
-
سلام یه سوال دارم اینکه من الان ورودی یازدهم هستم آیا پک تجربی الان بدرد من میخوره یا منتظر باشم سال بعد بخرم؟و اینکه آیا مباحث تفکیک شده ان یعنی مثلا فیلم درس زیست گفته شده که مال چه پایه اس و تدریس میشه؟
سوال آخر 😅هشتاد درصد تخفیف دقیقا چقدر میشه؟!
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء تجربیا دهم یازدهم M.an -
سلام یه سوال دارم اینکه من الان ورودی یازدهم هستم آیا پک تجربی الان بدرد من میخوره یا منتظر باشم سال بعد بخرم؟و اینکه آیا مباحث تفکیک شده ان یعنی مثلا فیلم درس زیست گفته شده که مال چه پایه اس و تدریس میشه؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء تجربیا دهم یازدهم M.anفاطمه موسوی 0 سلام. الان که واسه شما زوده. بهتره به وقتش بخرین. اما کار مهمی که الان میتونین بکنین تسلط روی مطالب دروس پایه دهم و در طول سال جاری، یازدهم هست. از همین الان خلاصه نویسی کنین. تست کار کنین. تست های مهم رو جایی یادداشت کنین و هرزگاهی مرورشون کنین.
-
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء تجربیا دهم یازدهم M.anفاطمه موسوی 0 قیمت بدون تخفیف رو بزار تو جدول تناسب. اون قیمت رو ضرب در ۸۰ کن و تقسیم بر ۱۰۰. جواب ب دست اومده میشه ۸۰ درصد تخفیف
-
فاطمه موسوی 0 قیمت بدون تخفیف رو بزار تو جدول تناسب. اون قیمت رو ضرب در ۸۰ کن و تقسیم بر ۱۰۰. جواب ب دست اومده میشه ۸۰ درصد تخفیف
Zahra Ansaryfard اینطوری ک شما میگین میشه مقداری ک کسر میشه از قیمت اصلی..!
برای بدست اوردن قیمتی که باید پرداخت بشه مثلا اگه کُل 200 هزار تومنه تو مینویسی 20 تا از 100 تا یه ستون _ ستون بعدی چندتا از 200 تا..!
ک میشه 40 تا یعنی 40 تومن پرداختی..!

-
Zahra Ansaryfard اینطوری ک شما میگین میشه مقداری ک کسر میشه از قیمت اصلی..!
برای بدست اوردن قیمتی که باید پرداخت بشه مثلا اگه کُل 200 هزار تومنه تو مینویسی 20 تا از 100 تا یه ستون _ ستون بعدی چندتا از 200 تا..!
ک میشه 40 تا یعنی 40 تومن پرداختی..!

خانومِ_دوست_داشتنی شما پرداختی رو به دست اوردی من مقدار تخفیفو گفتم
راه ابریشم تجربی ۲۵۰۰۰۰۰ هست
مقدار تخفیف ۸۰ درصد ۲۰۰۰۰۰۰
پرداختی ۵۰۰۰۰۰ -
خانومِ_دوست_داشتنی شما پرداختی رو به دست اوردی من مقدار تخفیفو گفتم
راه ابریشم تجربی ۲۵۰۰۰۰۰ هست
مقدار تخفیف ۸۰ درصد ۲۰۰۰۰۰۰
پرداختی ۵۰۰۰۰۰Zahra Ansaryfard ممنون از همتون ❤
-
Zahra Ansaryfard ممنون از همتون ❤