-
دانش-آموزان-آلاء
سلام دوستان
جزوه موج مکانیکی توی کانال استاد نیستا!!!
تستای نوسان هم نبود . لطفا کسی که اگر داره آپلود کنه لینک قرار بده ...
ممنون -
-
دانش-آموزان-آلاء
سلام دوستان
جزوه موج مکانیکی توی کانال استاد نیستا!!!
تستای نوسان هم نبود . لطفا کسی که اگر داره آپلود کنه لینک قرار بده ...
ممنون -
reza.ro هس من برداشتممم... یدونه سرچ کنین موج.... یدونم نوسان.. تو کانال میاره.. دادا اگ پیدا نکردی پیام بده بفرستم
-
farhan BV
پیداش کردم . توی کانال اصلیش بود . من توی کانال جزوه داشتم دنبالش میگشتم که نبود ... خیلی ممنون -
farhan BV
پیداش کردم . توی کانال اصلیش بود . من توی کانال جزوه داشتم دنبالش میگشتم که نبود ... خیلی ممنون -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
بقیم اپ بشن میزارم... سایت یکم کند شده
-
البته جزوه نوسان ک از کانال گرفتم من .. غلط های کوچیکی داره.. ک اگه بینین فیلما متوجه میشم.. من این جزوه رو کامل ویرایش کزدم و اضافه کردم.. چون از ماژیک استفاده کردم فک کنم نتونین پرینت کنین اگ بزارم.. واس همون اینو گذاشتم
-
البته جزوه نوسان ک از کانال گرفتم من .. غلط های کوچیکی داره.. ک اگه بینین فیلما متوجه میشم.. من این جزوه رو کامل ویرایش کزدم و اضافه کردم.. چون از ماژیک استفاده کردم فک کنم نتونین پرینت کنین اگ بزارم.. واس همون اینو گذاشتم
سلامم میشه لطفا اینو توضیح بدید
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2 در فاصله r از هم ثابت شده اند و یکدیگر را با نیرویی به بزرگی f1 می رانند
اگر 50 درصد از بار q1 را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنند f2می شود در چه حالتی f1<f2 است؟
(کنار بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
سلام
سوالم با موضوع تاپیک یکیه
وقتی دو تا تابع درجه دو که یکی تقعر به سمت بالا داره و یکی به سمت پایین به هم متصل میشن
طبق توضیحاتی که از درس استاد میرحسینی متوجه شدم چون درجه ۲ هستن نمیشه از معادله ی درجه دو مشتق دوم گرفت پس عطف ندارن...
اما خب عطف مگه این نیست که تعقر تابع تغییر کنه؟(تو اتصال دو تابع درجه ۲ این حالت ایجاد نمیشه؟)
مثل تابع درجه ۳ یا سینوسی و کسینوسی؟
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا