فاجعه ای به اسم کلاس آنلاین🙄
-
۱- یکیش اینه که تایم کلاس انلاین نشی بعد کلاس انلاین شو بعد به دبیرتون بگو اینترنتم قطع شده بود نتونستم ان شم🙄
2- قبل کلاس پی اما ی نامربوط به گروه یا پیوی دبیرتون بفرس مثلا چند تا استیکر مثلا 🤨💔🖤💅 نمیدونم هر چی که به درس ربطی نداشته باشه حتی میتونی آهنگ هم بفرستی !!بعد تو تایم کلاس غیب شو. بعد چند ساعت تو گروه بنویس گوشی دست آبجیم بود یا بچه برادر زادم بود نتونستم تو کلاس شرکت کنم!🙄
۳- دوراز جونت به دبیرتون بگو چشام ضعیفه نمیتونم به گوشی نگاه کنم !
۴_ آخرای کلاس بنویس : مگه امروز کلاس ریاضی یا زیست.. داشتیم؟؟؟ من نمیدونستم!!😐😂
۵_این یکی دیگه محشره😂😂 نت و باز کن برو تو شاد انلاین شو یکم منتطر بمون بچه ها سلام بدن بعد سریع اینترنت و ببند بعدش تو گروه بنویس سلام ! چون نت و بستی پیام ارسال نمیشه و یه علامتی هم میاره که پی امت ارسال نشده خب الان وقتشه اون نقشه رو اجرا کنی😉 یه اسکرین شات بگیر بعدِکلاس به دبیرتون بفرس و بگو هر چی پیام فرستادم ارسال نشد برا همین نتونستم تو کلاس اشرکت کنم😂😂
@mahta-kamali دمت گررررم👍🏼😎 خیلی خوب بودن😂👏🏾❤
-
zzz r تو واتساپ و شاده🤦🏻♀️
Zahra Ansaryfard در فاجعه ای به اسم کلاس آنلاین🙄 گفته است:
خو این ک خیلی خ به ینی فقط حضور میزنین؟؟؟
و دیگ چی..؟؟
این ک کاری ندارع
رو حالت روح باش -
تو واتساپ تصویری ؟؟؟
اگ تصویریه ک باید ببینی با چ بهونه ای گیتونی تصویرتو ببندی و فقط صدا باشه بقیش ک دیگ راحتع هرکار میخای میکنی
ولی اگ تصویری
ی فکر بهتر باید بشه -
تو واتساپ تصویری ؟؟؟
اگ تصویریه ک باید ببینی با چ بهونه ای گیتونی تصویرتو ببندی و فقط صدا باشه بقیش ک دیگ راحتع هرکار میخای میکنی
ولی اگ تصویری
ی فکر بهتر باید بشه -
فدات عزیزم ❤🌸
فکر کنم با توضیحاتی که دادی اینکه کلاستون تصویریه و سوال هم میپرسن فکر نکنم راهکار هایی که من دادم چاره ساز باشن -
zzz r شیمی و ریاضی گاهی تصویریه بقیه رو فقط حضوری میزنیم
🤦🏻♀️Zahra Ansaryfard در فاجعه ای به اسم کلاس آنلاین🙄 گفته است:
🤦🏻♀️خو اونایی ک فقط حضور میزنین و به حضور زدنتون کلا بستگی دارع ک همون اول ی حضور بزن برو دیگ..😂
برای اون تصویریا ببین اینترنتتون ی سیم دار مثل سیم تلفن اگ با وای وای وصل میشی اونو اگ یکم بیاری بیرون قط و وصل میشه بگو خانوم من تصویرم هی قط میشه نتم ضعیفه هی بگو اینجا چی گفتین دارم یاد داشت میکنم و این حرفا بعدم بگو من اینطوری نمیتونم یا برو دیگ اگ گزاشتن
یا ی کاری کن ک بزارن تصویرت و قط کنی بعشدم ک دیگ برو هر کار میخای بکن اون برا خودش حرف بزنع😁😂😉 -
🤦🏻♀️خو اونایی ک فقط حضور میزنین و به حضور زدنتون کلا بستگی دارع ک همون اول ی حضور بزن برو دیگ..😂
برای اون تصویریا ببین اینترنتتون ی سیم دار مثل سیم تلفن اگ با وای وای وصل میشی اونو اگ یکم بیاری بیرون قط و وصل میشه بگو خانوم من تصویرم هی قط میشه نتم ضعیفه هی بگو اینجا چی گفتین دارم یاد داشت میکنم و این حرفا بعدم بگو من اینطوری نمیتونم یا برو دیگ اگ گزاشتن
یا ی کاری کن ک بزارن تصویرت و قط کنی بعشدم ک دیگ برو هر کار میخای بکن اون برا خودش حرف بزنع😁😂😉 -
zzz r چه پیشنهاد خیلی خوبی😂بیگ لایک ❤👌
@mahta-kamali در فاجعه ای به اسم کلاس آنلاین🙄 گفته است:
😂😂😂💜💙
امروز گندش بالا اومد صدام کرده بود منم نبودم غایب زد بعد اومدم گفتم خانوم منم نتم رفته بود صداتون صط شده بود وگرنه بودم ک 😂😂😂
ی اسکرینم گوشه جیبم دارم 😉😂 -
😂😂😂💜💙
امروز گندش بالا اومد صدام کرده بود منم نبودم غایب زد بعد اومدم گفتم خانوم منم نتم رفته بود صداتون صط شده بود وگرنه بودم ک 😂😂😂
ی اسکرینم گوشه جیبم دارم 😉😂 -
zzz r آورین کار خوبی کردی😂😂👌👌
اسکرین و خوب اومدی😂😂❤❤
منم پارسال این کارو کرده بودم یادش بخیر😂@mahta-kamali در فاجعه ای به اسم کلاس آنلاین🙄 گفته است:
اسکرین و خوب اومدی😂😂
منم پارسال این کارو کرده بودم یادش بخیر😂😂😂😂اصن ادم شگردای جدیدی یاد میگیرع
برای امتحان ی کاری ک میکنم
مثلا میگن تا فلان ساعت پاسختونو ب پیویم بفرسین
دیرتر تصحیح نمیشه منم به موقع میفرستم ولی میشینم قششنگ ج میدم بعد عکس و ادیت میکنم جاش جدیده و میزارم بعدا ک میاد تصحیح کنه حلع😂😂😂😉این روش بسیییی عالی و امتحان شدی😂😂😂 -
فدات عزیزم ❤🌸
فکر کنم با توضیحاتی که دادی اینکه کلاستون تصویریه و سوال هم میپرسن فکر نکنم راهکار هایی که من دادم چاره ساز باشن@mahta-kamali همشون ک تصویری نی
راهکارات خیلی خوبن خدایی👏🏾😂❤ مغز خلاقی داری👍🏼 -
اسکرین و خوب اومدی😂😂
دیرتر تصحیح نمیشه منم به موقع میفرستم ولی میشینم قششنگ ج میدم بعد عکس و ادیت میکنم جاش جدیده و میزارم بعدا ک میاد تصحیح کنه حلع😂😂😂😉این روش بسیییی عالی و امتحان شدی😂😂😂 -
۱- یکیش اینه که تایم کلاس انلاین نشی بعد کلاس انلاین شو بعد به دبیرتون بگو اینترنتم قطع شده بود نتونستم ان شم🙄
2- قبل کلاس پی اما ی نامربوط به گروه یا پیوی دبیرتون بفرس مثلا چند تا استیکر مثلا 🤨💔🖤💅 نمیدونم هر چی که به درس ربطی نداشته باشه حتی میتونی آهنگ هم بفرستی !!بعد تو تایم کلاس غیب شو. بعد چند ساعت تو گروه بنویس گوشی دست آبجیم بود یا بچه برادر زادم بود نتونستم تو کلاس شرکت کنم!🙄
۳- دوراز جونت به دبیرتون بگو چشام ضعیفه نمیتونم به گوشی نگاه کنم !
۴_ آخرای کلاس بنویس : مگه امروز کلاس ریاضی یا زیست.. داشتیم؟؟؟ من نمیدونستم!!😐😂
۵_این یکی دیگه محشره😂😂 نت و باز کن برو تو شاد انلاین شو یکم منتطر بمون بچه ها سلام بدن بعد سریع اینترنت و ببند بعدش تو گروه بنویس سلام ! چون نت و بستی پیام ارسال نمیشه و یه علامتی هم میاره که پی امت ارسال نشده خب الان وقتشه اون نقشه رو اجرا کنی😉 یه اسکرین شات بگیر بعدِکلاس به دبیرتون بفرس و بگو هر چی پیام فرستادم ارسال نشد برا همین نتونستم تو کلاس اشرکت کنم😂😂
-
اسکرین و خوب اومدی😂😂
zzz r ادیت اصلا به فکرم نیومده بود خیلی جالب بود😂😂
-
0-0ftm در فاجعه ای به اسم کلاس آنلاین🙄 گفته است:
zzz r چطوری عکسو ادیت میزنید؟؟؟؟🤗😂
بزن ادیت اون گوشه جای تایپ ی علامت مداد دارع بزن رو اون عکسو عوض کن😂😂