حرکات قطعه قطعه کننده
-
Nila YS سلام .. منبع تست شما کجاست ؟
توی کتاب به ای موضوع اشاره نشده ولی من متنی رو از ویکی پدیا فارسی براتون کپی می کنم که ببینین:
هنگامی که قسمتی از رودهٔ باریک بوسیلهٔ کیموس متسمع میشود این اتساع (کشش) (به انگلیسی: STRETCH) موجب بروز انقباضات موضعی میشود که به فواصل معین در طول روده به وجود میآیند. این انقباضات ریتمیک با فرکانس ۱۱ تا ۱۲ بار در دقیقه یا فرکانسهای تدریجاً کمتری تا ۷ بار در دقیقه در انتهای ایلئون ایجاد میشود. طول هر انقباض در حدود یک سانتیمتر است.
پس با توجه به منابع خارج از کتاب و اینکه توی کتاب درسی اشاره ای به محرک حرکات قطعه قطعه کننده نشده و فقط به محرک حرکات پریستالیک اشاره شده چنین تستی که با حقایق علمی همخانی نداشته باشه استاندارد و کنکوری نیست -
توی کتاب به ای موضوع اشاره نشده ولی من متنی رو از ویکی پدیا فارسی براتون کپی می کنم که ببینین:
هنگامی که قسمتی از رودهٔ باریک بوسیلهٔ کیموس متسمع میشود این اتساع (کشش) (به انگلیسی: STRETCH) موجب بروز انقباضات موضعی میشود که به فواصل معین در طول روده به وجود میآیند. این انقباضات ریتمیک با فرکانس ۱۱ تا ۱۲ بار در دقیقه یا فرکانسهای تدریجاً کمتری تا ۷ بار در دقیقه در انتهای ایلئون ایجاد میشود. طول هر انقباض در حدود یک سانتیمتر است.
پس با توجه به منابع خارج از کتاب و اینکه توی کتاب درسی اشاره ای به محرک حرکات قطعه قطعه کننده نشده و فقط به محرک حرکات پریستالیک اشاره شده چنین تستی که با حقایق علمی همخانی نداشته باشه استاندارد و کنکوری نیستGhazal DBR ممنون تست ۲۸۷از فصل ۲کتاب نشر الگو از این موضوع تست طرح شده
-
این قسمت رو که گفته درسته با ورود غذا به لوله ی گوارش و کشیدگی دیواری لوله ی گوارش محرکی میشه برای شروع حرکات کرمی
ولی قطعه قطعه کننده رو نمی دونم -
پس با توجه به منابع خارج از کتاب و اینکه توی کتاب درسی اشاره ای به محرک حرکات قطعه قطعه کننده نشده و فقط به محرک حرکات پریستالیک اشاره شده چنین تستی که با حقایق علمی همخانی نداشته باشه استاندارد و کنکوری نیستGhazal DBR در واقع با توجه به اینکه اسم دیگه ی قطعه قطعه کننده موضعیه این متن گفته همونم محرکش اتساعه در حالی که پاسخنامه رو نقض میکنه باز نمیدونم