یازدهم ودهم در کنار هم🤔
-
سلام دوستان
من یازدهمم
بنظرتون خوبه که در طول سال تحصیلی که مدارس سه روز و دو روز در هفته شده درس های تخصصی دهم رو در کنار یازدهم بخونم ؟؟ 🤔🤔🤔🤔 وقت میارم؟!
-
شاید واژه وقت کم اوردن برای تو نباشه..!
-
شاید واژه وقت کم اوردن برای تو نباشه..!
خانومِ_دوست_داشتنی یعنی چه؟ توضیح میدید🙏
-
-
سلام دوستان
من یازدهمم
بنظرتون خوبه که در طول سال تحصیلی که مدارس سه روز و دو روز در هفته شده درس های تخصصی دهم رو در کنار یازدهم بخونم ؟؟ 🤔🤔🤔🤔 وقت میارم؟!
Soheil Mo200 اگه یازدهمی صد در صد وقت میاری
-
خانومِ_دوست_داشتنی یعنی چه؟ توضیح میدید🙏
Soheil Mo200 حتما میتونی بخونی..!
من خودم از این وقتایی که داشتم سر سری گذشتم..!
تو کار خاصی نمیخوایی انجام بدی که..!
فقط تست پوششی از دهم میزنی..1
کنارش که داری یازدهمتو برای اون تایم میخونی باز تستشم میزنی..!
کار زیاد سختی نیست تداوم میخواد..!
انجام بده که مثل من اینطور گیر نکنی..! -
مثلا من درس های یازدهم از الا پیگیر میشم ودرس های دهم رو از شبکه آموزش دان میکنم البته فقط ریاضیش چون واقعا با تمام احترام به آقای امینی راد ایشون ریاضی دهمشون ناقص بود ومن افت کردم ومن الان باید ریاضی دهم رو از صفر بخونم
هدف اینه واسه سال تحصیلی خدا کنه بهش برسم وانجامش بدم میترسم که نشه😮! -
مثلا من درس های یازدهم از الا پیگیر میشم ودرس های دهم رو از شبکه آموزش دان میکنم البته فقط ریاضیش چون واقعا با تمام احترام به آقای امینی راد ایشون ریاضی دهمشون ناقص بود ومن افت کردم ومن الان باید ریاضی دهم رو از صفر بخونم
هدف اینه واسه سال تحصیلی خدا کنه بهش برسم وانجامش بدم میترسم که نشه😮!Soheil Mo200 چرا شما انقدر می ترسید بابا خیلی وقت میشه تازه مدرسه هم اگه قرار باشه نریم که دیگه اصلا ی عالمه وقت هست شروع کن من که تقریبا شروع کردم اصلا هم نترس اصولا بیشتر بچه ها دهمشونو خوب نبستن عقب نیستی😶
-
سلام دوستان
من یازدهمم
Soheil Mo200 در یازدهم ودهم در کنار هم🤔 گفته است:
سلام دوستان
من یازدهمم
سلام
بنظر من بیشتر سعی کنید پایه یازدهم رو کامل یاد بگیرید
و روش مصلت بشیدچون با این وضع کرونایی معلم ها خیلی فشرده درس میدن و لازم هست خودتون کار کنید روش
-
سلام دوستان
من یازدهمم
Soheil Mo200 نه
فقط تمركزت روي دروس يازدهم باشه
من موقعي كه يازدهم بودم نزديكاي عيد اين كار رو كردم هم از يازدهم موندم هم دهمو درست وحسابي نخواندم
روي يازدهمت تمركز كن تا اخر سال تحصيلي با اون برو جلو