تدریس یازدهم شیمی استاد پویان نظر کامله؟
-
سلام.
من امسال ورودی یازدهمم.
به لطف کرونا... امسال مدارس مجازی شدن و من خواستم کلا از روی آلا بخونم.
فیزیک که منتظر استاد یاری م که شروع کنه،
ولی شیمی رو اومدم با استاد پویان نظر شروع کنم،
جلسه اول رو هم دیدم ، اما حس کردم خیلی نکات رو نمیگن و رد میکنن...
کسایی که سالای گذشته تدریس یازدهم ایشون رو دیدن بی زحمت راهنمایی کنن -
-
منم سوالم اینه
لطفا کسایی که استفاده از تدریس ایشون کردن بگنولی کاشکی آقای گودرزی میبود خیلی نیازش داشتیم
M.an آلا آقای گودرزی کجاس ؟؟؟ به ایشون خیلی نیاز داریم خیلییی -
منم سوالم اینه
لطفا کسایی که استفاده از تدریس ایشون کردن بگنولی کاشکی آقای گودرزی میبود خیلی نیازش داشتیم
M.an آلا آقای گودرزی کجاس ؟؟؟ به ایشون خیلی نیاز داریم خیلیییSoheil Mo200 استاد گودرزی هنوز دهم رو هم تموم نکرده... چه برسه به یازدهم
-
سلام.
من امسال ورودی یازدهمم.
کسایی که سالای گذشته تدریس یازدهم ایشون رو دیدن بی زحمت راهنمایی کننHassan Mortezavi تجربیا ریاضیا تجربی @ریاضی
-
Soheil Mo200 استاد گودرزی هنوز دهم رو هم تموم نکرده... چه برسه به یازدهم
Hassan Mortezavi ولی خدایی خوب تدریس میکردند قبول نداری مخصوصا حل تستاشون از نقاط قوت تدریسشون بود
-
Soheil Mo200 آقای گودرزی دیشب تو لایویی که با آقای امینی راد داشتن،گفتن که یه مشکلی هنگام تدریس دهم براشون پیش اومده و نتونستن کاملش کنن و گفتن در اسرع وقت حتما این کارو انجام میدن و مشخص نکردن که یازدهم درس میدن یا نه!
-
منم سوالم اینه
M.an آلا آقای گودرزی کجاس ؟؟؟ به ایشون خیلی نیاز داریم خیلیییSoheil Mo200 اقای گودرزی به من گفتند یک مریضی دارند و به خاطر همین شرایط ضبط رو به تاخیر انداختند
-
سلام.
من امسال ورودی یازدهمم.
کسایی که سالای گذشته تدریس یازدهم ایشون رو دیدن بی زحمت راهنمایی کننHassan Mortezavi آقای صنیعی هم تدریس خوبی دارن
-
Soheil Mo200 اقای گودرزی به من گفتند یک مریضی دارند و به خاطر همین شرایط ضبط رو به تاخیر انداختند
هادی رحیمی به من گفتن به خاطر تولد فرزندشون و قرنطینه ظبط ناقصه و به زودی کامل میشه
به هر حال امیدوارم ایشون زودتر مشکلاتشون حل بشه و ما از تدریس خوبشون استفاده کنیم -
هادی رحیمی به من گفتن به خاطر تولد فرزندشون و قرنطینه ظبط ناقصه و به زودی کامل میشه
به هر حال امیدوارم ایشون زودتر مشکلاتشون حل بشه و ما از تدریس خوبشون استفاده کنیمZahra Ansaryfard هم به خاطر تولد فرزندشون و هم به خاطر بیماری
-
Soheil Mo200 آقای گودرزی دیشب تو لایویی که با آقای امینی راد داشتن،گفتن که یه مشکلی هنگام تدریس دهم براشون پیش اومده و نتونستن کاملش کنن و گفتن در اسرع وقت حتما این کارو انجام میدن و مشخص نکردن که یازدهم درس میدن یا نه!