تولید مثل
-
بچه ها دومین گویچه و اولین گویچه قطبی هرجوفتشون توانایی لقاح دارند؟یا ن فقط دومین؟من تو یسری تستا دیدم دومین رو در نظر گرفته بود یسری هم هر دو الان دقیقا کدوم میشع؟
و میشع برام توضیح بدید این ۲۸۴ روز جریانش چیه که میان به اخرین قاعدگی اصافه میکنن و تقریبی تولد فرزندو حدس میزنند؟ ۲۷۰ روز رو میدونم اون ۱۴ روزش برا چیه و براچی حساب شده؟ -
بچه ها دومین گویچه و اولین گویچه قطبی هرجوفتشون توانایی لقاح دارند؟یا ن فقط دومین؟من تو یسری تستا دیدم دومین رو در نظر گرفته بود یسری هم هر دو الان دقیقا کدوم میشع؟
و میشع برام توضیح بدید این ۲۸۴ روز جریانش چیه که میان به اخرین قاعدگی اصافه میکنن و تقریبی تولد فرزندو حدس میزنند؟ ۲۷۰ روز رو میدونم اون ۱۴ روزش برا چیه و براچی حساب شده؟@Sahar-tuo دریا دریایی تجربیا دوازدهم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
ممکنه این شکلی اذیت کنن:
گویچه قطبی اول میوز رو ادامه بده و بشه دو تا گویچه : گویچه ی قطبی سوم و اول
بعد بگن این گویچه های حاصل توانایی لقاح دارند.
چون دوهفته بعد از آخرین قاعدگی اووسیت ثانویه خارج میشود و وارد لقاح میشود و از لقاح تا زایمان هم 270 روز است، سرجمع برای تخمین زمان بارداری 270 روز رو با 14 روز جمع میکنند -
خوب گویچه ی قطبی اول خودش به تنهایی که نمی تونه لقاح بده چون هاپلوئید مضاعف هست ولی توانایی لقاح رو داره چون میتونه میوزش رو کامل کنه و بعد بره لقاح بده
گویچه ی قطبی دوم هم که میتونه.باید به واژه های تی خیلی دقت کنی و معمولا تستی که توش بیاد برای گویچه ی اول هم بحث لقاح و آمیزش رو پیش بکشه استاندارد نیست! -
خوب ببین طول بارداری ۹ ماه هست که 270=30*9
پس به آخرین قاعدگی ۲۷۰ روز اضافه میکنن
حالا طول دوره ی جنسی معمولا ۲۸ روزه و تخمک گذاری معمولا ۱۴ انجام میشه خوب پس یه ۱۴ روز هم بهش اضافه میکنن میشه ۲۸۴ که این زمان بارداری خانم میشه -
و میشع برام توضیح بدید این ۲۸۴ روز جریانش چیه که میان به اخرین قاعدگی اصافه میکنن و تقریبی تولد فرزندو حدس میزنند؟ ۲۷۰ روز رو میدونم اون ۱۴ روزش برا چیه و براچی حساب شده؟@Sahar-tuo
سلام...
در رابطه با سوال اولتون باید بگم که هردوتا گویچه ی قطبی یعنی هم اولیش و هم دومیش توانایی لقاح رو دارن ولی هیچکدومشون به جنین تبدیل نیمشه...و در اخر میمیرن...چون مواد کافی رو برای تغزیه ی جنین قبل از جایگزینی رو ندارن...
در رابطه با اون سوال دومتون هم باید بگم که..مگه ما نمیگیم دوره ی جنسی ۲۸ روزه که ۱۴ روزه اولش میشه دوره ی فولیکولی و ۱۴ روز دومش میشه دورهی لوتئال که توی روز ۱۴هم هم تخمک گذاری انجام میشه؟!!خب دیگه اون ۲۷۰ روز از روز ۱۴ هم یعنی روزی که تخمک گذاری انجام میشه حساب میشه و حالا ممکنه یه نفر دقیقا توی روز ۱۴هم لقاح براش انجام بشه یه نفر تا ۴۸ ساعت بعد براش لقاح انجام بشه..پس پزشک میاد و اون ۲۸۴ روز رو در نظر میگیره که از اول شروع اون دوره ی جنسی اون خانوم در نظر بگیره و به طور تقریبی زمان تولد جنین رو حدس بزنن... -
خوب گویچه ی قطبی اول خودش به تنهایی که نمی تونه لقاح بده چون هاپلوئید مضاعف هست ولی توانایی لقاح رو داره چون میتونه میوزش رو کامل کنه و بعد بره لقاح بده
گویچه ی قطبی دوم هم که میتونه.باید به واژه های تی خیلی دقت کنی و معمولا تستی که توش بیاد برای گویچه ی اول هم بحث لقاح و آمیزش رو پیش بکشه استاندارد نیست!دریا دریایی اره منم همینو شک کردم ولی چون کتاب گفته بود گویچه قطبی و حرفی برا اول و دومش نزده بود و از طرفی تو بعضی تستام اینطوری بود نمیدونستم باید هر جوفتشو در نظر بگیرم و قید کلی براش لحاظ کنم یا ن.....
-
@Sahar-tuo
سلام...
در رابطه با سوال اولتون باید بگم که هردوتا گویچه ی قطبی یعنی هم اولیش و هم دومیش توانایی لقاح رو دارن ولی هیچکدومشون به جنین تبدیل نیمشه...و در اخر میمیرن...چون مواد کافی رو برای تغزیه ی جنین قبل از جایگزینی رو ندارن...
در رابطه با اون سوال دومتون هم باید بگم که..مگه ما نمیگیم دوره ی جنسی ۲۸ روزه که ۱۴ روزه اولش میشه دوره ی فولیکولی و ۱۴ روز دومش میشه دورهی لوتئال که توی روز ۱۴هم هم تخمک گذاری انجام میشه؟!!خب دیگه اون ۲۷۰ روز از روز ۱۴ هم یعنی روزی که تخمک گذاری انجام میشه حساب میشه و حالا ممکنه یه نفر دقیقا توی روز ۱۴هم لقاح براش انجام بشه یه نفر تا ۴۸ ساعت بعد براش لقاح انجام بشه..پس پزشک میاد و اون ۲۸۴ روز رو در نظر میگیره که از اول شروع اون دوره ی جنسی اون خانوم در نظر بگیره و به طور تقریبی زمان تولد جنین رو حدس بزنن...