یازدهم تجربی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان من سال یازدهمیم و امسال تابستون میخواستم دهم رو مرور کنم اما انجام ندادم ..الان میخوام شروع کنم برای خوندن اما باچن تا مشکل روبه رو هستم ..نمیدونم دهم رو همراه با یازدهم بخونم یا فعلا یازدهم رو پیش برم
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط Im Ho3ein انجام شده
دهم رو با یازدهم برو
منم همین کارو میکنم
بعدم تا یازدهم شروع نشده دروس تخصصی رو میتونی مرور کنی -
دهم رو با یازدهم برو
منم همین کارو میکنم
بعدم تا یازدهم شروع نشده دروس تخصصی رو میتونی مرور کنیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهIm Ho3ein ببخشید میتونم تو پی ویتون سوالاتم رو بپرسم
-
سلام دوستان من سال یازدهمیم و امسال تابستون میخواستم دهم رو مرور کنم اما انجام ندادم ..الان میخوام شروع کنم برای خوندن اما باچن تا مشکل روبه رو هستم ..نمیدونم دهم رو همراه با یازدهم بخونم یا فعلا یازدهم رو پیش برم
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmobina hashempour
این چند روز که مونده یازدهم شروع شه بهتره دهم رو یه مرور ریز داشته باشی تا مطالب یادت بیاد
وقتی سال یازدهم هم شروع شد مطالب رو کنار هم بزار و بخون بیشتر سعی کن مطالب مرتبط رو بخونی ک قشنگ برات جا بیوفته -
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط sandiiii انجام شدهmobina hashempour
تمرکزتون روی یازدهم باشه
درسایی که از دو پایه بهم مربوطن رو اول از دهم بخون
بعد برو سراغ یازدهم
ینی مثلثات رو اول برو دهم بخون و تست بزن
بعد ادامه شو از یازدهم بخون
مطالب باقی مانده رو هم بزار واسه عید یا تابستون بعد
یا هرموقع ک زمانش رو داشتی
ولی حتما امسال یازدهم رو جمع کن
تا تابستون یه مرور خوب داشته باشی -
Im Ho3ein ببخشید میتونم تو پی ویتون سوالاتم رو بپرسم
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmobina hashempour در یازدهم تجربی گفته است:
هرسوالی ک داشته باشید رو باید تو عمومی بپرسید
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmobina hashempour مشکلی نداره دوست عزیز
من میتونم راهنماییتون کنم اما مشاور نیستم