حضوری یا مجازی؟
-
سلام من امسال سال دوازدهمی هستم و سال سرنوشت سازم هست به نظر شما باید مجازی برم یا حضوری چون مدرسه ی من گفته یا حضوری یا مجازی واقعا نمیدونم امسالو چی کار کنم؟همه هم میگن دوازدهم خیلی سخته😭😭😭
-
سلام من امسال سال دوازدهمی هستم و سال سرنوشت سازم هست به نظر شما باید مجازی برم یا حضوری چون مدرسه ی من گفته یا حضوری یا مجازی واقعا نمیدونم امسالو چی کار کنم؟همه هم میگن دوازدهم خیلی سخته😭😭😭
Mitra Haji مجازی خیلی بهتره باور کن. اگه خودت درس میخونی خودکار و نیاز به آقا بالاسر و کسی که کنترلت کنه نداری، خیلی شیک بشین مجازی بخون حالشو ببر. من خیلی راحت ترم مجازی.
-
قطعا قطعا مجازی
تازه امسال دوزادهمیا خوشهالن که مدارس اختیاریه -
Mitra Haji مجازی خیلی بهتره باور کن. اگه خودت درس میخونی خودکار و نیاز به آقا بالاسر و کسی که کنترلت کنه نداری، خیلی شیک بشین مجازی بخون حالشو ببر. من خیلی راحت ترم مجازی.
sir_sarab ممنونم از راهنماییت 🤍
-
قطعا قطعا مجازی
تازه امسال دوزادهمیا خوشهالن که مدارس اختیاریهSoheil Mo200 نمیدونم شاید امسال بهتر از پارسال بشه توی فضای مجازی درس خوند چون باز با فضاش و نوع درس دادن معلما آشناتر شدیم
ممنون که نظرتو به اشتراک گذاشتی🌺 -
Soheil Mo200 نمیدونم شاید امسال بهتر از پارسال بشه توی فضای مجازی درس خوند چون باز با فضاش و نوع درس دادن معلما آشناتر شدیم
ممنون که نظرتو به اشتراک گذاشتی🌺Mitra Haji بنظرم یه مشاور خوب بگیر تا راهنماییت کنه به انجمن بسنده نکن !!
-
Mitra Haji
سلام
بستگی به مدرسه داره
خود من مدرسه رفتن بهم انگیزه درس خوندن میداد
با اینکه مدرسمون از لحاظ آموزشی عادی بود