گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
سلام.امروز Free بود
-
آرمان جعفری سلام دوست عزیز توضیحاتو بخونین لطفا و اول از همه خودتونو باید معرفی کنید
سلام به همگی
منم فردا انشالله میترکونم🥳🥳🥳
-
آرمان جعفری سلام دوست عزیز توضیحاتو بخونین لطفا و اول از همه خودتونو باید معرفی کنید
سلام منم فردا شروعی عالی خواهم داشت 🥰🥰
-
سلام منم میخوام گزارش بدم
ولی واقعا برنامه منظمی ندارم
شایدم خیلی کمتر از شماها بخونم -
@Dr-Aryan با سلام به همه آلایی های عزیز..من سوینج چمنی هستم رشته م ریاضی فیزیکه تازه به جمع آلایی ها اضافه شدم
انشاءالله از فردا میترکونم -
سلام به همه بچهای گل این تاپیک
من مهدی فتحی کنکوری 99 بودم رشته تجربی بعضی از بچها اینجا منو میشناسن این دو سه هفته رو استراحت کردم چون میدونم امسال قبول نمیشم دیگه منتظر نتایج نمیمونم منم از فردا به جمع شما میپیوندم
راستی میانگین ساعت مطالع من تو سال کنکور 3:30 بود متاسفانه .
شب همگی خوش
-
من مهدی فتحی کنکوری 99 بودم رشته تجربی بعضی از بچها اینجا منو میشناسن این دو سه هفته رو استراحت کردم چون میدونم امسال قبول نمیشم دیگه منتظر نتایج نمیمونم منم از فردا به جمع شما میپیوندم
شب همگی خوش
MahdiNOVE در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
شب همگی خوش
سلام اقا مهدی
ما ک براتون خیلی دعا کردیم...هنوزم میکنیم
نگران نباشید...ان شالله هرچ ب صلاحه پیش میاد...
هرکسی هم وضعیت خودشو بهتر میدونه
بهرحال خوشحالم ازینکه ارادتون رو جذب کردید و ناامید نشدید
ان شالله ک ب هدفتون برسید اگ نشد امسال...سال بعد حتما میشه با این ارادتون میدونم ک میشه...
و امینطور همه بچه های دیگه
خیلی خوش اومدید
( @Dr-Aryan ارین ببخشید اسپم شد خاستم خوش امد گویی بگم ایشون رو میشناختم...برا همین دیگه ببخشید بازم)
-
سلام رویا جهانم ورودی دوازدهم و ایشالا برا کنکور ۱۴۰۰ با انرژی و انگیزه ای ک از اینجا میگیریم حسابی بترکونیم
شروع امروز :۸