مدیر مدرسه نامه نمیده
-
سلام ببخشید من یه سوال دارم مدیر میشه جواب بدید اینکه من رفتم مدرسه مدیر گفت حق اینو که نامه بده فقط نامه اشتغال به تحصیل داد قبوله اگه اونو بفرستم برای آلا.آلا قبول میکنه؟
-
سلام ببخشید من یه سوال دارم مدیر میشه جواب بدید اینکه من رفتم مدرسه مدیر گفت حق اینو که نامه بده فقط نامه اشتغال به تحصیل داد قبوله اگه اونو بفرستم برای آلا.آلا قبول میکنه؟
Fatemeh H 0 گفت که چون ذکر شده موسسه نمی تونه تایید کنه آموزش پرورش گیر میده
-
Fatemeh H 0
سلام من مدیر نیستم
ولی شما خودتون باید نامه الا رو ببرید مشخصات خودتون رو بنویسد بعد ببرید مدرسه مدیر تون امضا کنه و مهره مدرسه رو بزنه و مشخصات مدرسه رو بنویسه
من خودم نامه رو از کانال تلگرامی الا پیدا کردم
و بعد با کپی کارت ملی تون پست میکنین به موسسه الا -
Fatemeh H 0
سلام من مدیر نیستم
ولی شما خودتون باید نامه الا رو ببرید مشخصات خودتون رو بنویسد بعد ببرید مدرسه مدیر تون امضا کنه و مهره مدرسه رو بزنه و مشخصات مدرسه رو بنویسه
من خودم نامه رو از کانال تلگرامی الا پیدا کردم
و بعد با کپی کارت ملی تون پست میکنین به موسسه الاحس-یخی منم همین کارو کردم ولی اونا قبول نکردن گفتن نمی تونن نامه رو تایید کنن چون از طرف یه موسسه اس عوضش نامه اشتغال به تحصیل دادن
-
حس-یخی منم همین کارو کردم ولی اونا قبول نکردن گفتن نمی تونن نامه رو تایید کنن چون از طرف یه موسسه اس عوضش نامه اشتغال به تحصیل دادن
Fatemeh H 0 حالا نمی دونم اگه وستش کنم الا قبول میکنه یا نه
-
حس-یخی منم همین کارو کردم ولی اونا قبول نکردن گفتن نمی تونن نامه رو تایید کنن چون از طرف یه موسسه اس عوضش نامه اشتغال به تحصیل دادن
Fatemeh H 0
ببین من ویدیو رو فرستادم برا مدیر مون اقاه کلا توضیح داده بود
رفتم مدرسه مدیر اول گفت بزا از اداره سوال بگیریم
اداره هم گفت اشکالی نداره
شما لینکو برا مدیرت بفرست
والا من مدیر مون مثل خواهرمه انقد باهاش راحتم یکم مدیرو تو دست بگیر برا این روزا -
Fatemeh H 0 حالا نمی دونم اگه وستش کنم الا قبول میکنه یا نه
Fatemeh H 0
نه قبول نمیکنه
بیین یه بار دیگه برو مگه میشه اصلا امکان نداره باید امضا کنه -
Fatemeh H 0
نه قبول نمیکنه
بیین یه بار دیگه برو مگه میشه اصلا امکان نداره باید امضا کنهحس-یخی گفت نمیشه
-
Fatemeh H 0
ببین من ویدیو رو فرستادم برا مدیر مون اقاه کلا توضیح داده بود
رفتم مدرسه مدیر اول گفت بزا از اداره سوال بگیریم
اداره هم گفت اشکالی نداره
شما لینکو برا مدیرت بفرست
والا من مدیر مون مثل خواهرمه انقد باهاش راحتم یکم مدیرو تو دست بگیر برا این روزاحس-یخی میشه ویدئویی که میگی لینکشو بزاری برام
-
حس-یخی گفت نمیشه
Fatemeh H 0
مگه دست اونه
هر مدرسه میتونه ۱۴ دانش آموز معرفی کنه -
Fatemeh H 0
مگه دست اونه
هر مدرسه میتونه ۱۴ دانش آموز معرفی کنهحس-یخی نمی دونم والا گفت اداره بهمون گیر میده
-
حس-یخی نمی دونم والا گفت اداره بهمون گیر میده
Fatemeh H 0 چون ذکر شده توی نامه موسسه.نامه برای موسسه اس
-
Fatemeh H 0
مگه دست اونه
هر مدرسه میتونه ۱۴ دانش آموز معرفی کنهحس-یخی ویدئو رو برام میزاری عزیزم یه بار دیگه بهش بگم ببینم چی میگه
-
حس-یخی نمی دونم والا گفت اداره بهمون گیر میده
Fatemeh H 0
شما بهش نگفتی با اداره تماس بگیره؟
با مدیر تون تماس بگیر بگو که بقیه دانش آموزا مدیرشون براشون امضا کرده -
حس-یخی ویدئو رو برام میزاری عزیزم یه بار دیگه بهش بگم ببینم چی میگه
Fatemeh H 0 باشه یع چند دقیقه صبر کن
-
Fatemeh H 0 باشه یع چند دقیقه صبر کن
حس-یخی ممنون
-
Fatemeh H 0
شما بهش نگفتی با اداره تماس بگیره؟
با مدیر تون تماس بگیر بگو که بقیه دانش آموزا مدیرشون براشون امضا کردهحس-یخی باشه ایشالا که قبول کنه
-
حس-یخی ممنون
Fatemeh H 0 شما امسال میرین دوازدهم ؟
چون فقط به دوازدهمی ها میدن -
Fatemeh H 0 شما امسال میرین دوازدهم ؟
چون فقط به دوازدهمی ها میدنحس-یخی آره دوازدهمی هستم
-
حس-یخی آره دوازدهمی هستم
Fatemeh H 0 اگه پول دوره رو داشتم منت این مدیر نمی کشیدم خیلی ناراحت شدم بهم نداد