مدیر مدرسه نامه نمیده
-
Fatemeh H 0 شما امسال میرین دوازدهم ؟
چون فقط به دوازدهمی ها میدننوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی آره دوازدهمی هستم
-
حس-یخی آره دوازدهمی هستم
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh H 0 اگه پول دوره رو داشتم منت این مدیر نمی کشیدم خیلی ناراحت شدم بهم نداد
-
Fatemeh H 0 اگه پول دوره رو داشتم منت این مدیر نمی کشیدم خیلی ناراحت شدم بهم نداد
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh H 0
والا هر چی میکشیم از بی پولیه -
Fatemeh H 0
والا هر چی میکشیم از بی پولیهنوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی واقعا
-
حس-یخی آره دوازدهمی هستم
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی مرسی عزیزم
-
حس-یخی مرسی عزیزم
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh H 0 خواهش میکنم
لینک درسته شو بالا گذاشتم -
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید یه سوال دیگه کد دبیرستان چیه؟
-
ببخشید یه سوال دیگه کد دبیرستان چیه؟
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط حس-یخی انجام شدهFatemeh H 0
ببر مدرسه مدیر خودش پر میکنه
پایینو دست نزن فقط اعطلاعات خودتو پر کن -
Fatemeh H 0
ببر مدرسه مدیر خودش پر میکنه
پایینو دست نزن فقط اعطلاعات خودتو پر کننوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی مرسی
حالا دعا کن قبول کنه مهرش کنه بقیش پیش کش
-
حس-یخی مرسی
حالا دعا کن قبول کنه مهرش کنه بقیش پیش کش
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط حس-یخی انجام شدهFatemeh H 0
انشالله که امضا میکنه
یعنی باید امضا کنه
خواهش میکنم -
سلام
سایت آلاء مجوزهای لازم برای فعالیت آموزشی رو داره
می تونید این رو بهشون بگید
عکسش رو براتون قرار میدم
بهشون نشون بدین
آلاء برای آموزش هاش هم از اموزش و پرورش مجوز داره هم از رسانه های دیجیتالالان دیگه بستگی داره که مدیر مدرسه بخواد به دانش اموزش کمک کنه یا نه
تعداد زیادی از مدیران از طرح استقبال کردن و نامه های زیادی تا حالا برامون ارسال شده -
سلام
عکسش رو براتون قرار میدم
بهشون نشون بدین
آلاء برای آموزش هاش هم از اموزش و پرورش مجوز داره هم از رسانه های دیجیتالالان دیگه بستگی داره که مدیر مدرسه بخواد به دانش اموزش کمک کنه یا نه
تعداد زیادی از مدیران از طرح استقبال کردن و نامه های زیادی تا حالا برامون ارسال شدهنوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an ببخشید گواهی اشتغال به تحصیل که امضا مدیر داخلشه به همراه مُهر کافی نیست؟
-
سلام
عکسش رو براتون قرار میدم
بهشون نشون بدین
تعداد زیادی از مدیران از طرح استقبال کردن و نامه های زیادی تا حالا برامون ارسال شدهنوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an ممنونم
-
Matin_k در مدیر مدرسه نامه نمیده گفته است:
@M-an ببخشید گواهی اشتغال به تحصیل که امضا مدیر داخلشه به همراه مُهر کافی نیست؟
نه حتما باید نامه خود آلاء باشه
-
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an وای مدیر ما نامه رو امضا نکرد زنگ زد آموزش پرورش گفتن اشتغال به تحصیل بدین کافیه
-
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط Matin_k انجام شده@M-an الان دوباره باید برم؟ پست کردم.
-
سلام
عکسش رو براتون قرار میدم
بهشون نشون بدین
تعداد زیادی از مدیران از طرح استقبال کردن و نامه های زیادی تا حالا برامون ارسال شدهنوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an وااای من فرستادمش برای مدیر میگه اینکه تاریخش تا آخر ماهه
حالا بهش چی بگم؟