تحلیل کتب کمک آموزشی
-
@Dr-Aryan در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
ریاضی پایه من شنیدم مهروماه خوبه
برای رشته تجربی اش رو در سایت چی بخونم پیدا نکردم
-
ممنون میشم زودتر پاسخ بدین که تا فردا کتب تهیه بشه و با پرواز برام بفرستن
خیلی ممنونم از کمک هاتونBio
@Dr-Aryanr sh در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
خیلی ممنونم از کمک هاتونکسی کتاب ریاضی پایه تجربی که درسنامه کامل و قوی و تست های خوبی داشته باشد ، سراغ ندارد ؟
-
r sh در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
خیلی ممنونم از کمک هاتونکسی کتاب ریاضی پایه تجربی که درسنامه کامل و قوی و تست های خوبی داشته باشد ، سراغ ندارد ؟
-
r sh پایه خیلی سبز بگیر یا میکرو البته خیلی سبز بهتره
Mohammad Javad Mo Ja درسنامه هایشان به چه صورتی است ؟
-
توضیحش سخته باید خودتون پی دی اف کتابها رو دانلود و مقایسه کنید
-
از همه بابت کمک هایشان متشکرم
-
این پست پاک شده!
-
r sh دقیق نمی دونم راستش،ولی باید پایه داشته باشه،صبا خانومو تگ میکنم که بگن!
saba zareiBio در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
saba zareiبا عرض معذرت من این دو روز یه مشکلی برام پیش اومد نتونستم آنلاین بشم :))
-
saba zarei -
saba zarei ممنون صبا خانوم
-
saba zarei ممنون صبا خانوم
-
-
saba zarei سلام.کتاب های نردبام به نظرتون در مقایسه با سایر کتاب های بازار چطوره?اگر میشه با نشر و خیلی سبز مقایسه کنید
ممنون
پ.ن:کنکوری 1401 هستم و کتاب برای پایه یازدهم تجربی میخوام.FaMi سلام دوست عزیز
چشم سعی میکنم مقایسه کنم
به طور کلی کتابهای سطح بالایی هستن
با نشر نمیشه مقایسه کرد خیلی چون خط فکری مولف این دو انتشارات کاملا باهم متفاوته از طرف دیگه منظورتون موج آزمونه یا خود نشر؟؟؟
اما از کتابهای عادی خیلی سبز یکی دو پله بالاتر هستن و به عنوان منبع دوم میتونین برای تسلط بیشتر استفاده کنین -
FaMi سلام دوست عزیز
چشم سعی میکنم مقایسه کنم
به طور کلی کتابهای سطح بالایی هستن
با نشر نمیشه مقایسه کرد خیلی چون خط فکری مولف این دو انتشارات کاملا باهم متفاوته از طرف دیگه منظورتون موج آزمونه یا خود نشر؟؟؟
اما از کتابهای عادی خیلی سبز یکی دو پله بالاتر هستن و به عنوان منبع دوم میتونین برای تسلط بیشتر استفاده کنینsaba zarei ممنون از لطفتون
منظورم نشر الگو هست.همون کتاب های ابی مخصوص تست.من پارسال ریاضی نردبام داشتم و فیزیک نشر الگو .(به عنوان منبع اول)امسال به نظرتون فیزیک نشر بگیرم یا نردبام?ریاضی هم بین الگو و نربام پیشنهاد شما چی هست? -
سلام رفقا
تو این تاپیک میخوایم منابع کمک درسی رشته تجربی رو بررسی کنیم
من خودم شروع میکنم به تحلیل و بررسی کتابا و اگرم براتون درمورد کتابی که بررسی نشده بود سوالی پیش اومد مطرح کنین تا در حد توان مورد بررسی قرار بگیره
درضمن خوشحال میشم که دوستان دیگه ام بنده را یاری بفرمایند
باشد که رستگار شویم
پ ن :چون کتابای عمومی یکسانه بچه های ریاضی و انسانیم میتونن استفاده کنن -
saba zarei ممنون از لطفتون
منظورم نشر الگو هست.همون کتاب های ابی مخصوص تست.من پارسال ریاضی نردبام داشتم و فیزیک نشر الگو .(به عنوان منبع اول)امسال به نظرتون فیزیک نشر بگیرم یا نردبام?ریاضی هم بین الگو و نربام پیشنهاد شما چی هست?FaMi اگر با نشر مشکلی نداشتین همون نشر بگیرین کتاب و عوض نکنین
نشر و نردبام تقریبا تو یه سطحن
ریاضی به هیچ وجه نشر رو پیشنهاد نمیکنم -
saba zarei اگر ممکن هست لطفا کتاب شیمی مهر و ماه روبا مبتکران وخیلی سبز مقایسه کنید
یک منبع سطح بالا مد نظرم هست که البته تمامی مطالب کتاب درسی رو پوشش داده باشه با تیپ تست های متنوع از هر مبحث.FaMi در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
saba zarei اگر ممکن هست لطفا کتاب شیمی مهر و ماه روبا مبتکران وخیلی سبز مقایسه کنید
یک منبع سطح بالا مد نظرم هست که البته تمامی مطالب کتاب درسی رو پوشش داده باشه با تیپ تست های متنوع از هر مبحث.در مورد کتابای مهر و ماه من چون استفاده نکردم پس نمیتونم نظر خاصی بدم
اما با مشخصاتی که شما مد نظرتونه مبتکران بنظرم مناسبه براتون -
یک منبع سطح بالا مد نظرم هست که البته تمامی مطالب کتاب درسی رو پوشش داده باشه با تیپ تست های متنوع از هر مبحث. -
FaMi اگر با نشر مشکلی نداشتین همون نشر بگیرین کتاب و عوض نکنین
نشر و نردبام تقریبا تو یه سطحن
ریاضی به هیچ وجه نشر رو پیشنهاد نمیکنم