مشکل: کتاب ادبیات موضوعی گاج نسخه قدیمی
-
سلام بچه ها، امیدوارم حالتون خوب باشه؛
من امسال دوازدهمم و کنکوری 1400.
سال قبل، کتاب ادبیات موضوعی گاج رو خریدم، اما به این توجه نکردم که ادبیات درسی هست که هر ساله تغییراتی توش رخ میده.درباره فارسی دوازدهم که تغییر خاصی نداره کتاب نسبت به کتابای درسیم.
اما قسمت های ادبیات دهم و یازدهم این کتاب (موضوعی گاج، چاپ 98)، یه سری جاهاش با کتاب های درسی من تفاوت داره. خصوصا چندین تا از دروس دهم و یازدهم که حذف شدن به کل.از طرفی، خرید دوبارش هم که با این وضع قیمتا خیلی ساده نیست! اگر اشتباه نکنم، من این کتاب رو با تخفیف، حدود 120 هزار تومن خریدم، اما الان شده حدود 170 هزار (تازه بدون پاسخنامه!!!)!
به نظرتون چیکار میتونم بکنم؟
یه راه اینه که از یکی که امسال میخواد کتاب رو بخره کتاب رو قرض بگیرم و اونجاهایی که تغییرات داشته رو مثلا عکس بگیرم. کسی از بچه ها هست که چاپ 99 (امسال) رو خریده باشه و بتونه این لطف رو برام بکنه؟ گرچه میدونم که کار سختیه براش -
و یه راه هم پیدا کردن PDF نسخه جدیدش هست، اما من که چیزی پیدا نکردم!
-
-
سلام بچه ها، امیدوارم حالتون خوب باشه؛
من امسال دوازدهمم و کنکوری 1400.
سال قبل، کتاب ادبیات موضوعی گاج رو خریدم، اما به این توجه نکردم که ادبیات درسی هست که هر ساله تغییراتی توش رخ میده.درباره فارسی دوازدهم که تغییر خاصی نداره کتاب نسبت به کتابای درسیم.
اما قسمت های ادبیات دهم و یازدهم این کتاب (موضوعی گاج، چاپ 98)، یه سری جاهاش با کتاب های درسی من تفاوت داره. خصوصا چندین تا از دروس دهم و یازدهم که حذف شدن به کل.از طرفی، خرید دوبارش هم که با این وضع قیمتا خیلی ساده نیست! اگر اشتباه نکنم، من این کتاب رو با تخفیف، حدود 120 هزار تومن خریدم، اما الان شده حدود 170 هزار (تازه بدون پاسخنامه!!!)!
به نظرتون چیکار میتونم بکنم؟
یه راه اینه که از یکی که امسال میخواد کتاب رو بخره کتاب رو قرض بگیرم و اونجاهایی که تغییرات داشته رو مثلا عکس بگیرم. کسی از بچه ها هست که چاپ 99 (امسال) رو خریده باشه و بتونه این لطف رو برام بکنه؟ گرچه میدونم که کار سختیه براشehsankarami
سلام
کتابای درسی این سالا رو از سایت تالیف کتب درسی دانلود کنید و با کتابای درسی خودتون تغییرات رو مقایسه کنید
و بعدش مباحث حذف شده رو تو کتاب تست علامت بذارید و اون جاهایی که اضافه تو کتابتونه حتما اسماشو یادداشت کنید و بعدا اگه موقعیتی پیش اومد، قرض از دوست و... اون مباحث اضافه تر رو تست بزنید -
ehsankarami
سلام
کتابای درسی این سالا رو از سایت تالیف کتب درسی دانلود کنید و با کتابای درسی خودتون تغییرات رو مقایسه کنید
و بعدش مباحث حذف شده رو تو کتاب تست علامت بذارید و اون جاهایی که اضافه تو کتابتونه حتما اسماشو یادداشت کنید و بعدا اگه موقعیتی پیش اومد، قرض از دوست و... اون مباحث اضافه تر رو تست بزنیدromisa درسته، ظاهرا تنها راه همینه. خیلی ممنون.