زیست استاد موقاری دوازدهم
-
بچه ها به نظرتون برا زیست دوازدهم دفتر بردارم یا کتابمو فنر کنم و برگه لاش بزارم؟ ومطالبو تو اون بنویسم ؟
دریا دریایی تجربیا دوازدهم@Sahar-tuo در زیست استاد موقاری دوازدهم گفته است:
بچه ها به نظرتون برا زیست دوازدهم دفتر بردارم یا کتابمو فنر کنم و برگه لاش بزارم؟ ومطالبو تو اون بنویسم ؟
دریا دریایی تجربیا دوازدهمبرگه اضافه کنین
-
@Sahar-tuo در زیست استاد موقاری دوازدهم گفته است:
دریا دریایی تجربیا دوازدهمبرگه اضافه کنین
-
دریا دریایی تجربیا دوازدهم@Sahar-tuo
سلام من تجربه برگه اضافه کردن رو دارم
به نظرمن دفتر بردارید به چند دلیل
1.حجم کتاب یخورده ترسناک میشه
2.ممکنه اتفاقی برای کتابتون توی مدرسه پیش بیاد
3.خیلی کثیف کاری میشه داخل کتاب
4. ممکنه برای یک فصل کتاب برگه کم بیارید او وقت مجبور میشید جای دیگری بنویسید که این باعث پراکنده شدن مطالب میشه -
@Sahar-tuo
4. ممکنه برای یک فصل کتاب برگه کم بیارید او وقت مجبور میشید جای دیگری بنویسید که این باعث پراکنده شدن مطالب میشهAli Nemati 0 ن بابا مدرسه ک نمیخایم بریم تازه زیست باید مطالب دم دست کتاب باشه اینو غالب مشاورا هم میگن
-
Ali Nemati 0 ن بابا مدرسه ک نمیخایم بریم تازه زیست باید مطالب دم دست کتاب باشه اینو غالب مشاورا هم میگن
@Dr-Aryan
منم خودم قبلا همچین حرف های رو میزدم تا وقتی که شروع کردم به اینکار
پشیمون شدم
درضمن آقای موقاری تاکید داشتن دفتر کنار کتاب داشت باشیم
ولی خب هر کسی هر جور که راحته باید پیش بره -
دریا دریایی تجربیا دوازدهم@Sahar-tuo سلام به الایی عزیز
سیمی کنید و برگه بزارید بنطرم بهتر هست چون:
اولا مطالب و نکات رو شما در کنار همون بخش دارید و نیازی ندارید سوییچ کنید بین دفتر و کتاب
ثانیا هم کتاب و نکات در کنار هم هست و انکان اینکه اگه یکیو جا بزاری نیست
ثالثا اگه تو دفتر بنویسید برای نکات شکل یا باید شکلو بکشین یا باید بنویسین مثلا ص13 شکل 13 و نکاتش رو بنویسین که اونوقت باز باید برید کتابو باز کنین عکسو ببینین
من خودم سیمی کردم و خیلی راحت هست و ازاون جا که خیلی فونتم ریزه (شمارو نمیدونم مطابق فونتتون ) نکات رو در کتاب و جمع بنی هایی که اقای مقاری میکشن رو تو برگه های لاش مینویسم و دو صفحه در میون برگه گذاشتم و اصلا هم این دوسالی صفحه کم نیاکردم
ولی اگه شما میخواید نکات رو با جدول بنویسید تو برگه ها و فونت متوسط به بالایی دارید یک صفحه در میون بکنید
با ارزوی موفقیت -
@Sahar-tuo سلام به الایی عزیز
سیمی کنید و برگه بزارید بنطرم بهتر هست چون:
اولا مطالب و نکات رو شما در کنار همون بخش دارید و نیازی ندارید سوییچ کنید بین دفتر و کتاب
ثانیا هم کتاب و نکات در کنار هم هست و انکان اینکه اگه یکیو جا بزاری نیست
ثالثا اگه تو دفتر بنویسید برای نکات شکل یا باید شکلو بکشین یا باید بنویسین مثلا ص13 شکل 13 و نکاتش رو بنویسین که اونوقت باز باید برید کتابو باز کنین عکسو ببینین
من خودم سیمی کردم و خیلی راحت هست و ازاون جا که خیلی فونتم ریزه (شمارو نمیدونم مطابق فونتتون ) نکات رو در کتاب و جمع بنی هایی که اقای مقاری میکشن رو تو برگه های لاش مینویسم و دو صفحه در میون برگه گذاشتم و اصلا هم این دوسالی صفحه کم نیاکردم
ولی اگه شما میخواید نکات رو با جدول بنویسید تو برگه ها و فونت متوسط به بالایی دارید یک صفحه در میون بکنید
با ارزوی موفقیتmasood khadmloo دس خطم متوسط و استاندارده 2 صفحه یکی خوبه؟
-
@Sahar-tuo
4. ممکنه برای یک فصل کتاب برگه کم بیارید او وقت مجبور میشید جای دیگری بنویسید که این باعث پراکنده شدن مطالب میشهAli Nemati 0 من خودم دو سال تو دفتر نوشتم ولی خو اذیت شدم یه بار کتابو میخوندم یه بار جزوه
-
masood khadmloo دس خطم متوسط و استاندارده 2 صفحه یکی خوبه؟
@Sahar-tuo اگه میخواین نکته هارو هم در برگه بنویسید هر صفحه یکی بزارید ولی اگه نکته هارو کنار عکسا و مثلا بالای کتاب بنویسید دوصفحه در میون احتیاط شرط عقله اینکه برگه اضافه بیاد بهتر ازینه که کم بیاد مثالشم میفرستم براتون

-
دریا دریایی تجربیا دوازدهم@Sahar-tuo من که تو کلاسور همه مطالب رو نوشتم دیگه کتابم رو خیلی شلوغ نکردم فقط مطالب هایی که مربوط به شکل ها هستش من تو کتاب نوشتم
-
دفتر جدا
تو کتاب خیلی شلوغ میشه -
من خودم برگه گذاشتم لای کتابم آخه با دفتر سخت میشه
هی میخوای دو تا کتاب بگیری دستت بخونی با موقع جزوه نوشتن دو تا کتاب باید جلوت باز باشه
ولی اینجوری راحتی دیگه یه جا هم خواستی بری دیگه همین کتابت رو ببری کافیه.دیگه جزوه اتم فراموش نمیکنی 😊 -
@Sahar-tuo
4. ممکنه برای یک فصل کتاب برگه کم بیارید او وقت مجبور میشید جای دیگری بنویسید که این باعث پراکنده شدن مطالب میشهAli Nemati 0 اره دقیقا👍👌👌
-
من خودم برگه گذاشتم لای کتابم آخه با دفتر سخت میشه
هی میخوای دو تا کتاب بگیری دستت بخونی با موقع جزوه نوشتن دو تا کتاب باید جلوت باز باشه
ولی اینجوری راحتی دیگه یه جا هم خواستی بری دیگه همین کتابت رو ببری کافیه.دیگه جزوه اتم فراموش نمیکنی 😊دریا دریایی اوهوم مرسی عزیزم