اسمز زیست دهم
-
سلام دوستان...
زیست دهم فصل1 صفحه 13 سوال کرده که ورود اب به درون سلول دراثر اسمز موجب ترکیدن سلول های بدن میشه..چرانه؟چرا اگر سلول جانوری بیرون از بدن باشه ورود اب دراثر اسمز باعث ترکیدن سلول و درسلول گیاهی باالعکس؟استادموقاری این مطلب رو با مثال توضیح دادن که من متوجه نشدم -
سلام دوستان...
زیست دهم فصل1 صفحه 13 سوال کرده که ورود اب به درون سلول دراثر اسمز موجب ترکیدن سلول های بدن میشه..چرانه؟چرا اگر سلول جانوری بیرون از بدن باشه ورود اب دراثر اسمز باعث ترکیدن سلول و درسلول گیاهی باالعکس؟استادموقاری این مطلب رو با مثال توضیح دادن که من متوجه نشدمmobina hashempour دلبندم به دلیل دیواره اس
سلول های گیاهی دیواره دارن ، که باعث استحکامشون میشه ، جانوریا ندارن -
mobina hashempour دلبندم به دلیل دیواره اس
سلول های گیاهی دیواره دارن ، که باعث استحکامشون میشه ، جانوریا ندارنGhazal DBR اره براهمینه
-
خوب به خاطر هم ایستایی درون بدن
تو بدن ما اونقدر فشار اسمزی تغییر نمیکنه که موجب ترکیدن سلول بشه ولی وقتی برش میداری به قول آقای موقاری میندازیش تو یه پارچ آب خالص خوب طبیعیه که میترکه چون مثل گیاهی دیواره نداره -
mobina hashempour دلبندم به دلیل دیواره اس
سلول های گیاهی دیواره دارن ، که باعث استحکامشون میشه ، جانوریا ندارنGhazal DBR
این رو میدونم ولی برای بدن انسان رو نفهمیدم چرا -
سلام دوستان...
زیست دهم فصل1 صفحه 13 سوال کرده که ورود اب به درون سلول دراثر اسمز موجب ترکیدن سلول های بدن میشه..چرانه؟چرا اگر سلول جانوری بیرون از بدن باشه ورود اب دراثر اسمز باعث ترکیدن سلول و درسلول گیاهی باالعکس؟استادموقاری این مطلب رو با مثال توضیح دادن که من متوجه نشدمmobina hashempour چون ما دیواره یاخته ای نداریم
-
mobina hashempour چون ما دیواره یاخته ای نداریم
محدثه فرازمهر
این برای زمانیه که سلول جانوری رو بیرون از بدن جانورقرار بدیم میترکه ..اماتو بدن سلول جانوری و چه گیاهی نمی ترکه.. -
محدثه فرازمهر
این برای زمانیه که سلول جانوری رو بیرون از بدن جانورقرار بدیم میترکه ..اماتو بدن سلول جانوری و چه گیاهی نمی ترکه..mobina hashempour چون توی بدن غلظت مواد خارج و داخل سلول خیلی تفاوت چندانی ندارن،و فشار اسمزی تقریبا ثابته،در نتیجه شیب غلظتی آنچنانی برای آب به وجود نمیاد که بخواد اونقدر وارد سلول بشه که بترکه!
-
mobina hashempour چون توی بدن غلظت مواد خارج و داخل سلول خیلی تفاوت چندانی ندارن،و فشار اسمزی تقریبا ثابته،در نتیجه شیب غلظتی آنچنانی برای آب به وجود نمیاد که بخواد اونقدر وارد سلول بشه که بترکه!
@Infinitie-A
خیلی ممنون -
سلام دوستان...
زیست دهم فصل1 صفحه 13 سوال کرده که ورود اب به درون سلول دراثر اسمز موجب ترکیدن سلول های بدن میشه..چرانه؟چرا اگر سلول جانوری بیرون از بدن باشه ورود اب دراثر اسمز باعث ترکیدن سلول و درسلول گیاهی باالعکس؟استادموقاری این مطلب رو با مثال توضیح دادن که من متوجه نشدمmobina hashempour ببینید در بدن چون سلول جانوری داخل مایع بین سلولی هست اون مایع لین سلولی با تبادل دائمیش تمیزارع بترکه و مریض نیس که هی اب بفرسع تو تا بترکه!!!! اما چون سلول جانوری رو اگه ببریم بیرون دیگه مایع بین سلولی نیس میترکه گیاهی ولی دلیل نترکیدنش دیوارشع که اگه از گیاه هم خارج بشع دیوارشم باخودش میبرع دیگه پس نمیترکه