-
متاسفانه یا خوشبختانه الویت داده شده ب مدار:((( خدا کنه خیلی طول نکشه....ما گرما و مغناطیس میخواییییم...حداقل گرمااا
-
بچه ها کسی ویدیو های دینامیک رو دیده؟
ارزش داره الان وقت بزارم براش؟ تونستید همه تستا رو بزنید؟ -
یااا خداااا من امیدم ب این فیلمای پیش دو بودد این هفته امتحان دارم وااای
-
sonsy نمیدوونم:(((
-
چرا مدار اخه... پیش دو بقیش....گرما..اه
-
#تدریس #فیزیک جلسه 120 - الکتریسیته جاری(قسمت 1)
آقای #طلوعی
#ریاضی
#تجربی
کسانی که همایش میان، این فیلم رو حتما ببینند
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/6169
@alaa_sanatisharif
-
اخع چرا:(حیف نیس مباحث آسونو ازدست بدیم:(
-
بچه ها کسی ویدیو های دینامیک رو دیده؟
ارزش داره الان وقت بزارم براش؟ تونستید همه تستا رو بزنید؟ -
sonsy احتمالا همز مان ضبط میکنن
-
ای جان الکتریسیته جاری
سپاس دکتر عزیز مرسیییییی
-
-
اقا این فصل سخته !!! امکان نداره تا کنکور جمع شه ! لطفا درسهای راحت پیش 2 رو جمع کنید!!!
با تشکر! -
صرفا جهت طنز
من وقتی دکتر طلوعی هنوز الکتریسیته جاری رو تدریس نکردن:
http://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1493493391236-hqdefault.jpegمن وقتی دکتر طلوعی تدریس الکتریسیته جاری رو شروع میکنن
:
http://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1493493504562-maxresdefault.jpeg
-
سلام..اگه یه نفر فقط فیلمای استاد رو کامل دیده باشه و خیلی کم تست زده باشه حدودا چه درصدی میتونه تو کنکور بزنه.لطفا پاسخ بدید
-
سلام..اگه یه نفر فقط فیلمای استاد رو کامل دیده باشه و خیلی کم تست زده باشه حدودا چه درصدی میتونه تو کنکور بزنه.لطفا پاسخ بدید
amir1785 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قطعا درصد خوبی نمیشه
تا تست نزنید نمیتونید به درصد خوبی برسید -
شما 100 ساعت فیلم آموزش شنا ببینی ، شنا یاد میگیری ؟ تا خودت نپری تو آب ؛ شنا یاد نمی گیری
-
شما 100 ساعت فیلم آموزش شنا ببینی ، شنا یاد میگیری ؟ تا خودت نپری تو آب ؛ شنا یاد نمی گیری
ARTHUR در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
عالی بود
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...