-
متاسفانه یا خوشبختانه الویت داده شده ب مدار:((( خدا کنه خیلی طول نکشه....ما گرما و مغناطیس میخواییییم...حداقل گرمااا
-
بچه ها کسی ویدیو های دینامیک رو دیده؟
ارزش داره الان وقت بزارم براش؟ تونستید همه تستا رو بزنید؟ -
یااا خداااا من امیدم ب این فیلمای پیش دو بودد این هفته امتحان دارم وااای
-
sonsy نمیدوونم:(((
-
چرا مدار اخه... پیش دو بقیش....گرما..اه
-
#تدریس #فیزیک جلسه 120 - الکتریسیته جاری(قسمت 1)
آقای #طلوعی
#ریاضی
#تجربی
کسانی که همایش میان، این فیلم رو حتما ببینند
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/6169
@alaa_sanatisharif
-
اخع چرا:(حیف نیس مباحث آسونو ازدست بدیم:(
-
بچه ها کسی ویدیو های دینامیک رو دیده؟
ارزش داره الان وقت بزارم براش؟ تونستید همه تستا رو بزنید؟ -
sonsy احتمالا همز مان ضبط میکنن
-
ای جان الکتریسیته جاری
سپاس دکتر عزیز مرسیییییی
-
-
اقا این فصل سخته !!! امکان نداره تا کنکور جمع شه ! لطفا درسهای راحت پیش 2 رو جمع کنید!!!
با تشکر! -
صرفا جهت طنز
من وقتی دکتر طلوعی هنوز الکتریسیته جاری رو تدریس نکردن:
http://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1493493391236-hqdefault.jpegمن وقتی دکتر طلوعی تدریس الکتریسیته جاری رو شروع میکنن
:
http://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1493493504562-maxresdefault.jpeg
-
سلام..اگه یه نفر فقط فیلمای استاد رو کامل دیده باشه و خیلی کم تست زده باشه حدودا چه درصدی میتونه تو کنکور بزنه.لطفا پاسخ بدید
-
سلام..اگه یه نفر فقط فیلمای استاد رو کامل دیده باشه و خیلی کم تست زده باشه حدودا چه درصدی میتونه تو کنکور بزنه.لطفا پاسخ بدید
amir1785 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قطعا درصد خوبی نمیشه
تا تست نزنید نمیتونید به درصد خوبی برسید -
شما 100 ساعت فیلم آموزش شنا ببینی ، شنا یاد میگیری ؟ تا خودت نپری تو آب ؛ شنا یاد نمی گیری
-
شما 100 ساعت فیلم آموزش شنا ببینی ، شنا یاد میگیری ؟ تا خودت نپری تو آب ؛ شنا یاد نمی گیری
ARTHUR در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
عالی بود
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...