فارسی ۳
-
سلام به همگی

یه سوال دارم از بچه های گل آلایی ...
کسانی که از ۰ تا ۱۰۰ ادبیات دوازدهم استفاده کردن راضی بودن؟؟؟ارزش داره زمان براش گذاشته بشه؟؟؟؟؟
جلو جلو از همتون ممنونم

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم
تجربیا
ریاضیا -
خیلی ممنون از راهنماییهاتون

دانش-آموزان-آلاء -
خیلی ممنون از راهنماییهاتون

دانش-آموزان-آلاء -
سلام به همگی

کسانی که از ۰ تا ۱۰۰ ادبیات دوازدهم استفاده کردن راضی بودن؟؟؟ارزش داره زمان براش گذاشته بشه؟؟؟؟؟
جلو جلو از همتون ممنونم

دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم
تجربیا
ریاضیاH_R براي من خيلي خسته كننده و نچسب بود
شايد براي ديگري متفاوت باشه
اين فارسي موضوعي كه قراره امسال اپلود شه به نظرم بهتر خواهد بود -
سلام
براتون بگم که من فقط برای اون درسای سختش مثلا سیاوش و خان هشتم و یکی دوتا درس پیچیده ترم اول که یادم نیس چیه
و هم اون وابسته وابسته ها رو استفاده کردم چون از پس بقیه برمیومدم نرفتم ببینم و امسال این عالیه که قراره صفرتاصد موضوعی هم باشه پس شما ببین که أین دوتا رو چجوری باهم بیاری جلو که وقتت گرفته نشه بالاخره سال ، سال کنکوره .موفق باشید -
H_R براي من خيلي خسته كننده و نچسب بود
اين فارسي موضوعي كه قراره امسال اپلود شه به نظرم بهتر خواهد بودamirh_hmyf در فارسی ۳ گفته است:
H_R براي من خيلي خسته كننده و نچسب بود
اين فارسي موضوعي كه قراره امسال اپلود شه به نظرم بهتر خواهد بودممنون از راهنماییتون

-
سلام
براتون بگم که من فقط برای اون درسای سختش مثلا سیاوش و خان هشتم و یکی دوتا درس پیچیده ترم اول که یادم نیس چیه
و هم اون وابسته وابسته ها رو استفاده کردم چون از پس بقیه برمیومدم نرفتم ببینم و امسال این عالیه که قراره صفرتاصد موضوعی هم باشه پس شما ببین که أین دوتا رو چجوری باهم بیاری جلو که وقتت گرفته نشه بالاخره سال ، سال کنکوره .موفق باشیدNarges MZ1680 در فارسی ۳ گفته است:
سلام
و هم اون وابسته وابسته ها رو استفاده کردم چون از پس بقیه برمیومدم نرفتم ببینم و امسال این عالیه که قراره صفرتاصد موضوعی هم باشه پس شما ببین که أین دوتا رو چجوری باهم بیاری جلو که وقتت گرفته نشه بالاخره سال ، سال کنکوره .موفق باشیدممنونم

-
سلام به همگی

جلو جلو از همتون ممنونم

دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم
تجربیا
ریاضیاH_R کلا ادبیات درس جذابیه برای من

اگه بتونم تو اوقات استراحتم یا بیکاریم میشینم میبینم
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی