سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
تحلیل کتب کمک آموزشی
-
saba zarei یعنی فراتر از کنکور هست? من هدفم کنکور هست .البته درصد های بالا به همین دلیل فکر کردم شاید این کتاب مناسب باشه.
-
saba zarei بله خیلی سبز رو پارسال در کنار نردبام برای ریاضی استفاده کردم.خیلی خوب بود به نظرم کتاب روونی هست در مقایسه با کتاب های نشر الگو.اما از خیلی ها شنیدم که سطحش پایین هست?ایا واقعا اینطوره?
-
FaMi ببینید چیزی که میگم من واقعا به چشم دیدم
خیلی خودتونو درگیر سطح و انتشارات کتابا نکنین
کسی هست که با ریاضی آبی قلمچی 90درصد زده
و خیلیای دیگه که با کتابای سخت تر درصدای پایینی داشتن
در کل کتاب جامع خیلی سبز
جامع مهر و ماه
کتابای خیلی خوبین -
FaMi در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
saba zarei بله خیلی سبز رو پارسال در کنار نردبام برای ریاضی استفاده کردم.خیلی خوب بود به نظرم کتاب روونی هست در مقایسه با کتاب های نشر الگو.اما از خیلی ها شنیدم که سطحش پایین هست?ایا واقعا اینطوره?
ببینید من برای شیمی که دوتا رو زدم نظرم اینه که خیلی سبز بیشتر رو مفهوم کار میکنه و تستاش تقریبا یه سطح متوسط و گاها بالایی داره
اما نشر الگو تست ساده داره متوسط داره سخت داره خیلی سختم داره
نمیشه گفت این بالاتره یا اون
اگر 1400 هستین میتونین از خیلی سبز برای یادگیری پایه استفاده کنین و در کنارش از یه منبع قوی تر -
saba zarei بله شما درست میگید.الان به محض اینکه به مشاور بگی سطحم خوبه سخت ترین کتاب های بازار رو معرفی میکنه.اینطوری دانش اموز هم فکر میکنه کع بدون اون سطح از تست نمیتونه پیشرفت کنه.اما هر منبعی که چیزی بهت یاد بده برای تو بهترین هست.بنابراین من از بین این انتشارات اونی رو تهیه میکنم که بیشتر از بقیه باهاش ارتباط میگیرم.اینطوری موثر تر خواهد بود.
خیلی ممنون بابت کمکتون -
saba zarei ن 1401 هستم
-
FaMi خواهش میکنم
بهترین کار همینه
همه دوستا و همکلاسیای من و مدرسا برای زیست میگفتن خیلی سبز ولی من اصلا ارتباط نمیگرفتم رفتم سراغ نشرالگو و خیلی باهاش راحت بودم و درصدامم خیلی خوب بود
ببین با چی راحتی اون بهترین انتخابه -
FaMi خب پس هنوز خیلی فرصت دارین
-
saba zarei کنکور از ان چیزی که فکر میکنید به شما نزدیک تر است
-
FaMi برای ما که کش اومد
-
saba zarei شما که بله .حتی ما دانش اموز های پایه هم واقعا میخواستیم شما کنکورتون رو بدید و راحت شید از این وضع بلاتکلیفی.
راستی به نظر میرسه که شما خوب تلاش کرده بودید.البته حدس میزنم.با این وجود از نظر شما ایا سطح سوالات کنمور واقعا خیلی سخت بود و یا اینکه با توجه به تعویق یک ماهه معقول بود. -
FaMi تعویق به هیچ وجه به نفع ما نبود هیچ به ضرر ما بود
صادقانه بگم غیر از درس دینی و عربی هیچ درسی واقعا در سطح کنکور نبود :))
من نقطه قوتم شیمی بود و زیست
شیمی و زیست نشر کار کرده بودم و آزمون قلمچی میدادم
از کلاس یازدهم کنکوری خوندم
این سوالات انتقام بود تا کنکور
تعویق دلیل اصلا موجهی برای این کار نبود
تو درس زیست اصطلاح نظام قدیم داشتیم ما
تو فیزیک سه تا سوال اصلا جوابش تو گزینه ها نیست
تو ریضی که هر سال از پیوستی 2 تا سوال داشته اصلا پیوستگی نبود بجاش3 تا تابع وارون بود:))
شیمیم که بماند :)))
ادبیات که از مبحث نظام قدیم داشت ://
به قول استاد امینی راد کسی که میرسید به شیمی از میدون مین رد شده بود -
FaMi در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
FaMi خیلی ها میگفتن که سطح سوالات شیمی به نحوی بود که فقط کسایی که فار ازمون یا کتاب های خیلی سطح بالا کار کرده بودن میتونستن جواب بدن
من کسی رو میشناسم از فرزانگان ناحیه یک تهران که برای زیر 10 میخوند جز نخبه ها بود ولی وقتی از سر جلسه اومده بود فقط گریه میکرد
میگفت وقتی ما مثل این سوالا رو ندیدیم چطوری باید میزدیم ؟؟؟راستم میگه البته :))
هرکی بیاد بگه شباهت بوده بین کنکور و فلان جزوه و آزمونه ما تبلیغی بیش نیست :)) -
saba zarei فکر نمیکردم اوضاع به این بدی بوده باشه.البته اگر سخت بوده برای همه بوده و امسال قطعا قبولی رشته های تاپ با تراز ها و درصد های پایین خواهد بود.
شما که خوب تلاش کردید ان شاالله به هدفتون میرسید -
saba zarei متاسفانه خیلی چیز ها منصفانه نیست.
متشکرم از وقتی که گذاشتید
-
FaMi تشکر
میدونین یکی از مشاورا که خودش پزشکی میخونه میگفت کاری امسال کردن که فرق بین کسی که خونده و نخونده معلوم نمیشه
چون در هر صورت سطح سوالا جوری بوده که هردو نتونستن بزنن :)) -
FaMi کنکور تازه شروع بی عدالتیه
خواهش میکنم
موفق باشید -
saba zarei سلام وقتتون بخیر
ببخشید من توی انتخاب کتاب زیست واقعاً موندم. میدونم نباید وسواس داشت و این حرفا ولی جدی موندم که چیکار کنم.
خیلیسبز رو کنار گذاشتم چون آزمونای ماز رو میزنم
الان بین میکرو حمیدرضا زارع، مهروماه و نشرالگو موندمسطح زیستم خوبه و 70 میزنم ولی میخوام بکنمش هرچی نزدیکتر به 100
نشرالگو همش میگن که مطالبش نظام قدیمی هست و تستاش غلط داره و اینا.
مهروماه هم فقط تعریف شنیدم ازش
میکرو هم تعریف شنیدم فقطمیشه راهنمایی کنید دقیق؟
ممنون -
samp sami در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
saba zarei سلام وقتتون بخیر
ببخشید من توی انتخاب کتاب زیست واقعاً موندم. میدونم نباید وسواس داشت و این حرفا ولی جدی موندم که چیکار کنم.
خیلیسبز رو کنار گذاشتم چون آزمونای ماز رو میزنم
الان بین میکرو حمیدرضا زارع، مهروماه و نشرالگو موندمسطح زیستم خوبه و 70 میزنم ولی میخوام بکنمش هرچی نزدیکتر به 100
نشرالگو همش میگن که مطالبش نظام قدیمی هست و تستاش غلط داره و اینا.
مهروماه هم فقط تعریف شنیدم ازش
میکرو هم تعریف شنیدم فقطمیشه راهنمایی کنید دقیق؟
ممنونسلام دوست عزیز
اولای همین تاپیک کتاب میکرو نشر و خیلی سبز رو تو پایه دهم مقایسه کردم که این تحلیل برای پایه یازدهم همینطوره
خیلی سبز رو کنار گذاشتین که خب کار درستیه وقتی آزمونه ماز میدین
اما وقتی شما 70 میزنی یعنی جز درصدای خیلی خوبی پس بنظر من دیگه نباید بری سراغ میکرو
در مورد مهر و ماه من بازم نظر خاصی نمیتونم بدم چون تا حالا با زیست مهر و ماه برخورد نداشتم
اما در مورد نشر الگو که میگی بقیه میگن مشکلاتی داره بله درسته اون مشکلا هست ولی نه اینکه نشه از این کتاب استفاده کرد من خودم پایه رو نشر زدم و دوازدهم رو خیلی سبز
خیلیم راضی بودم درصدامم تو آزمون جامع بین 70 تا 90 بود
نشر الگو کتاب سنگینیه و همه نمیتونن سمتش برن این حرفی که میگم گفته استاد امینی راده تو لایو ازشون در مورد نشر پرسیدن ایشونم جواب دادن نشر کتابی نیست که مناسب همه باشه بدرد کسایی میخوره که بالای 70-80 میزنن
خلاصه بنظرم نشر میتونه برای شما انتخاب بهتری باشه