یک عبارت پیچیده و کاملا ترکیبی زیست از خودم
-
reza_12tajrobi بالاترین که لوزه هست و اون قسمت پایانی کدش میوگلوبین و ماهیچه اسکلتی حاوی یون کلسیم دوبار مثبت که با اهن دوبار مثبت یون برابری دارد!!
Mahan Xodayi جمله درسته
-
reza_12tajrobi بالاترین که لوزه هست و اون قسمت پایانی کدش میوگلوبین و ماهیچه اسکلتی حاوی یون کلسیم دوبار مثبت که با اهن دوبار مثبت یون برابری دارد!!
اجازه بدید یه تغییر توی عبارت بدم که در سطح کتاب درسی بیاد، اون عبارت اول در سطح کتاب درسی نبود، در ضمن این تغییر جایی هست که هیچکدومتون روش بحث نداشتید. بزودی عبارتو براتون تحلیل کامل میکنم
بالاترین اندام لنفی موجود در بدن انسان، به طور قطع در ارتباط با نوعی اندام است که دارای یونی است که بار آن با بار یون موجود در ساختار پروتئین ذخیره کنندهٔ نوعی گاز تنفسی در یاخته هایی که حاوی چندین فام تن(کروموزوم) X هستند، دقیقا برابر است.
-
من میگم دیگه حالا تا چی باشه😑
شایدم جواب من اشتباه شه🙁💔
خب مایع لنفی همون مایع بین یاخته ایه که ساختار مشابه پلاسماست...!
توی پلاسما که سدیم یک بار مثبت داریم گاز تنفسی هم اکسیژنه (اگر منظور گازهایی باشه که تنفس میشن وارد دستگاه تنفسی میشن میشه کربن دی اکسید هم گرفت) که اصلا اینا ربطی بهم ندارن😐
حالا از طرفی میتونه وجه سوال روی پروتئین های پلاسما باشه که اون چیز دیگه ایه...
نصف شبی درگیر کردی ما رِ🤦🏻♀️
و من مطمئنم سوال اشتباهه...!
اون به طور قطع گفتنه و حتی الان یادم اومد😐😐
اگه پلاسما باشه که پلاسما یاخته نداره ک بخواد سلول داشته باشه بعد هسته بعد سری کروموزومی که نهایتا برسیم به X😐😐😐😐
نکته اینه؟؟؟خانومِ_دوست_داشتنی دیگه خیلی دور شدید😂 خودم تحلیل میکنم دیگه بخاطر من گمراه نشید😐
سوال اشکال داشت ولی نه اونجایی که مورد بحث شما بود
-
خانومِ_دوست_داشتنی دیگه خیلی دور شدید😂 خودم تحلیل میکنم دیگه بخاطر من گمراه نشید😐
reza_12tajrobi در یک عبارت پیچیده و کاملا ترکیبی زیست از خودم گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی دیگه خیلی دور شدید😂 خودم تحلیل میکنم دیگه بخاطر من گمراه نشید😐
اقا رضا کشتید مارو😑😑😑😑
بهتره ک خودتون بگین -
اقا رضا کشتید مارو😑😑😑😑
بهتره ک خودتون بگینHoorieh sh ببخشید 😂 تا عصر جوابو میگم
-
Hoorieh sh ببخشید 😂 تا عصر جوابو میگم
همون سطح بالا رو تحلیل کن ببینیم چه گلی به سرمون میزنی
-
همون سطح بالا رو تحلیل کن ببینیم چه گلی به سرمون میزنی
Bio باشه تحلیل همین الان 😑
-
@Dr-Rashidi سلام با تشکر. به جز دوقسمت از تحلیلتون بقیه درسته.
- اندام لنفی مورد نظر اینجا 100 درصد مهمه!
- آخر سوال گفته شده که بار اون یون با اون یکی برابره! نه اینکه صرفا هر دو مثبت یا منفی باشن، دقیقا بارشون یکیه
@Dr-Rashidi سلام با تشکر. به جز دوقسمت از تحلیلتون بقیه درسته.
- اندام لنفی مورد نظر اینجا 100 درصد مهمه!
- آخر سوال گفته شده که بار اون یون با اون یکی برابره! نه اینکه صرفا هر دو مثبت یا منفی باشن، دقیقا بارشون یکیه
خب با اهن و بار کلسیم هر دو مثبت و دو بار هستن!!!!!دلیل ردتون کاملا غیر منطقیع
-
Bio باشه تحلیل همین الان 😑
reza_12tajrobi اولی عبارت میگه در لوزه بار اهن با بار کلسیم ماهیچه اسکلتی برابرع و جمله درسته بجز ایت تحلیل دیگه ای ندارع !!!!!!!!دارع بفرمایید؟
-
اجازه بدید یه تغییر توی عبارت بدم که در سطح کتاب درسی بیاد، اون عبارت اول در سطح کتاب درسی نبود، در ضمن این تغییر جایی هست که هیچکدومتون روش بحث نداشتید. بزودی عبارتو براتون تحلیل کامل میکنم
بالاترین اندام لنفی موجود در بدن انسان، به طور قطع در ارتباط با نوعی اندام است که دارای یونی است که بار آن با بار یون موجود در ساختار پروتئین ذخیره کنندهٔ نوعی گاز تنفسی در یاخته هایی که حاوی چندین فام تن(کروموزوم) X هستند، دقیقا برابر است.
و حالا پاسخ عبارت؛
یک سوپرايز!
👈👈 بالاترین اندام لنفی بدن انسان مغز استخوان هست!! (نه لوزه ها)
چالش سوال همینجا بود که کسی بهش اشاره نکرد.
از اينجا به بعدش راحته؛👈 مغز استخوان اندامیه که با استخوان در ارتباطه
👈 خب استخوان هم یون هایی مثل کلسیم و فسفات در ساختارش وجود دارن (زیست یازدهم)
👈 یون کلسیم هم میدونیم 2 بار مثبته (زیست دهم)
👈 بخش دوم سوال هم که مشخصا به میوگلوبین اشاره داره. طبق ساختار میوگلوبین که توی زیست دوازدهم اومده، میوگلوبین دارای یون آهن 2 بار مثبت هست. (زیست دوازدهم)
حالا دیدیم که سوال داره میپرسه؛ آیا میوگلوبین حاوی یون آهن 2+ و استخوان حاوی یون کلسیم 2+ هست؟ خب میگیم آره هست.
پس عبارت درسته✔️اولین عبارت زیستی بود که طرح کردم خب یه بخشی اش اشکال داشت و در سطح کتاب نبود که تصحيح شد. مهم این بود که بدونید بالاترین اندام لنفی بدن انسان مغز استخوان هست همین.
-
reza_12tajrobi اولی عبارت میگه در لوزه بار اهن با بار کلسیم ماهیچه اسکلتی برابرع و جمله درسته بجز ایت تحلیل دیگه ای ندارع !!!!!!!!دارع بفرمایید؟
Mahan Xodayi شما کجای کتاب درسی دیدین که بگه لوزه یا اندام لنفی حاوی مثلا یون آهن هست؟ حالا اصلا باشه
اما این در سطح کتاب درسی نیست. -
Mahan Xodayi شما کجای کتاب درسی دیدین که بگه لوزه یا اندام لنفی حاوی مثلا یون آهن هست؟ حالا اصلا باشه
اما این در سطح کتاب درسی نیست.reza_12tajrobi همون جایی دیدم که به شما گفتن اندام لنفی خون بش نمیرسع:) ولی بله بالاترین اندام لنفی مغز استخوانه اما بازم تحلیل من درسته چون مهم این بود بفهمی اندام لنفی خون هم دارع مهم بالا پایینش نبود مثلا من که گفتم لوزه با شما که گفتین استخوان چ فرقی کرد تحلیلمون!؟؟
-
reza_12tajrobi همون جایی دیدم که به شما گفتن اندام لنفی خون بش نمیرسع:) ولی بله بالاترین اندام لنفی مغز استخوانه اما بازم تحلیل من درسته چون مهم این بود بفهمی اندام لنفی خون هم دارع مهم بالا پایینش نبود مثلا من که گفتم لوزه با شما که گفتین استخوان چ فرقی کرد تحلیلمون!؟؟
Mahan Xodayi و متوجه هستین که خون گلبول و گلبول اهن دارع!!!
-
اما این در سطح کتاب درسی نیست.reza_12tajrobi حالا یه سوال:
اگه شخص سنش بالا باشه و فقط استخوان های مهرهش خون سازی کنن چی؟ -
reza_12tajrobi همون جایی دیدم که به شما گفتن اندام لنفی خون بش نمیرسع:) ولی بله بالاترین اندام لنفی مغز استخوانه اما بازم تحلیل من درسته چون مهم این بود بفهمی اندام لنفی خون هم دارع مهم بالا پایینش نبود مثلا من که گفتم لوزه با شما که گفتین استخوان چ فرقی کرد تحلیلمون!؟؟
Mahan Xodayi شما فکر کن این عبارتو بدن به شما؛
بالاترین اندام لنفی بدن انسان، اندام هدف هورمونی است که از گروه ویژه ای از یاختههای کلیه و کبد ترشح میشود.اینجاست که دیگه لوزه به کار نمیاد. تشخیص مغز استخوان خیلی مهمه
-
Mahan Xodayi و متوجه هستین که خون گلبول و گلبول اهن دارع!!!
Mahan Xodayi متأسفانه من به یاد نمیارم، آیا آهنی که توی هموگلوبین هست اشارهای شده که بارش 2+ هست یا 3+ ؟
ولی اینو میدونم که گفته شده آهن میوگلوبین بار 2+ داره -
Mahan Xodayi شما فکر کن این عبارتو بدن به شما؛
بالاترین اندام لنفی بدن انسان، اندام هدف هورمونی است که از گروه ویژه ای از یاختههای کلیه و کبد ترشح میشود.اینجاست که دیگه لوزه به کار نمیاد. تشخیص مغز استخوان خیلی مهمه
reza_12tajrobi سوال داریم تا سوال اینجا مثلا بفهمیم لوزه هست یا استخوان چ فرقی میکنه!!!!!من تحلیل پایین با لوزه تحلیل کردم اشتباه دراومد!!!!؟؟؟؟
حالا ی چی دیگه شما که در نظر نگرفتین،که تو اندام لنفی خون نداریم چی!!!!!!! اشتباه شما این بود گیرتون این بود حتما باید استخوانو بگید اما تحلیل بقیه کع گفتن لوزه رو نخوندید ولی خب سوال بدی نبود!! -
Mahan Xodayi متأسفانه من به یاد نمیارم، آیا آهنی که توی هموگلوبین هست اشارهای شده که بارش 2+ هست یا 3+ ؟
ولی اینو میدونم که گفته شده آهن میوگلوبین بار 2+ دارهreza_12tajrobi تو زیست دوبار مثبت در نظر میگیریم !!من ندیدم سه بار مثبت تاحالا در نظر بگیرم با شیمی ترکیب نکنید!
-
reza_12tajrobi سوال داریم تا سوال اینجا مثلا بفهمیم لوزه هست یا استخوان چ فرقی میکنه!!!!!من تحلیل پایین با لوزه تحلیل کردم اشتباه دراومد!!!!؟؟؟؟
حالا ی چی دیگه شما که در نظر نگرفتین،که تو اندام لنفی خون نداریم چی!!!!!!! اشتباه شما این بود گیرتون این بود حتما باید استخوانو بگید اما تحلیل بقیه کع گفتن لوزه رو نخوندید ولی خب سوال بدی نبود!!Mahan Xodayi آقا من نمیدونم هدفم همون بود که اون اندامو بشناسین فقط میخواستم هیجانش بیشتر شه 😂
-
Mahan Xodayi آقا من نمیدونم هدفم همون بود که اون اندامو بشناسین فقط میخواستم هیجانش بیشتر شه 😂
reza_12tajrobi
Mahan Xodayi
Bio
پسرا دعوا نکنین🌹
ممنون از شما اقا رضا بابت نکتتون
بهش توجه میکنیم