تغییرات کتب درسی ۱۴۰۰ نسبت به ۱۳۹۹
-
-
-
فارسی تغییرات داشته و نیاز به تغییر منبع داره (اگر کتاب موضوعی میخواهید فقط قرابت و لغت باید برای چاپ جدید باشه بقیش فرقی نکرده)
عربی اونقدر فرقی نکرده که بخواد منبع عوض کنی
زبان بدون تغییر
دینی کمی تغییر داشته میشه بدون تغییر منبع خوند ولی خودتون باید حواستون باشه به حذفیات و اضافات (ترجیحا عوض شود)
ریاضی و فیزیک بدون تغییر
شیمی برای 1400 بدون تغییر برای 1401 تغییر منبع
زیست نیاز به تغییر منبع دارد (مخصوصا سال یازدهم چاپ 97-98)
زمین بی تغییرخلاصه: زیست، فارسی و دینی نیاز به تغییر منبع داره
-
فارسی تغییرات داشته و نیاز به تغییر منبع داره (اگر کتاب موضوعی میخواهید فقط قرابت و لغت باید برای چاپ جدید باشه بقیش فرقی نکرده)
عربی اونقدر فرقی نکرده که بخواد منبع عوض کنی
زبان بدون تغییر
دینی کمی تغییر داشته میشه بدون تغییر منبع خوند ولی خودتون باید حواستون باشه به حذفیات و اضافات (ترجیحا عوض شود)
ریاضی و فیزیک بدون تغییر
شیمی برای 1400 بدون تغییر برای 1401 تغییر منبع
زیست نیاز به تغییر منبع دارد (مخصوصا سال یازدهم چاپ 97-98)
زمین بی تغییرخلاصه: زیست، فارسی و دینی نیاز به تغییر منبع داره
-
Mono زیست 1401 تا الان دهمش که خیلی تغییر داشته!
یازدهمش رو چک نکردم -
Mono زیست 1401 تا الان دهمش که خیلی تغییر داشته!
یازدهمش رو چک نکردم -
@Mohammad-M دهم که خیلیییی تغییر داشت ولی یازدهم چاپ سال پیش بود حتی یه جاییش میگفت شما سال گذشته با ان اشنا شدین در حالی ک داخل کتاب دهمش حذف شده بود
Mono من اشتباهی نوشتم زیست 97-98 منظورم 98-99 بود چاپ اول و دوم زیست یازدهم تقریبا مثل هم بودن چاپ سوم تغییرات زیاد داشت (منبع امسال) چاپ چهارم هم تا جایی که به گوشم رسیده اونقدر تغییری نکرده
کلا این تغییرات در حدیه که کتاب های جدیدشون رو بفروشن (موسسات عزیز و گرانقدرمون رو میگم ^_^) وگرنه کلا 5 تا 10 درصد کتاب ها عوض میشن
تغییر منبع دادن کلا نیاز نیست فقط زیست دهم چاپ چهارم خیلی عوض شد وگرنه همه کتاب ها همونن که بودن -
Mono من اشتباهی نوشتم زیست 97-98 منظورم 98-99 بود چاپ اول و دوم زیست یازدهم تقریبا مثل هم بودن چاپ سوم تغییرات زیاد داشت (منبع امسال) چاپ چهارم هم تا جایی که به گوشم رسیده اونقدر تغییری نکرده
کلا این تغییرات در حدیه که کتاب های جدیدشون رو بفروشن (موسسات عزیز و گرانقدرمون رو میگم ^_^) وگرنه کلا 5 تا 10 درصد کتاب ها عوض میشن
تغییر منبع دادن کلا نیاز نیست فقط زیست دهم چاپ چهارم خیلی عوض شد وگرنه همه کتاب ها همونن که بودن@Mohammad-M در تغییرات کتب درسی ۱۴۰۰ نسبت به ۱۳۹۹ گفته است:
تغییر منبع دادن کلا نیاز نیست فقط زیست دهم چاپ چهارم خیلی عوض شد وگرنه همه کتاب ها همونن که بودنتو کشور های پیشرفته هر پنج یا ده سال کتابا عوض میشن تا از مصرف کاغذ جلوگیری بشه بعد ما.....
-
@Mohammad-M در تغییرات کتب درسی ۱۴۰۰ نسبت به ۱۳۹۹ گفته است:
تغییر منبع دادن کلا نیاز نیست فقط زیست دهم چاپ چهارم خیلی عوض شد وگرنه همه کتاب ها همونن که بودنتو کشور های پیشرفته هر پنج یا ده سال کتابا عوض میشن تا از مصرف کاغذ جلوگیری بشه بعد ما.....
-
تغییر منبع دادن کلا نیاز نیست فقط زیست دهم چاپ چهارم خیلی عوض شد وگرنه همه کتاب ها همونن که بودن -
@Mohammad-M سلام
ینی منی ک امسال یازدهم هستم .کتاب زیستم با پارسالیا متفاوته؟ تغیبرات داشته؟؟؟؟؟!0-0ftm
سلام
شما کنکوری 1401 هستی درسته؟
من خودم نرسیدم کتاب شما رو بررسی کنم ولی چیزی که شنیدم از دوستانم و چندی اساتید اینه که همچین تغییر خاصی نداشته لازم نیست منبع جدیدی بگیرید برخلاف کتاب دهمتون، یازدهم همچین تغییر بزرگی نداشته -
0-0ftm
سلام
شما کنکوری 1401 هستی درسته؟
من خودم نرسیدم کتاب شما رو بررسی کنم ولی چیزی که شنیدم از دوستانم و چندی اساتید اینه که همچین تغییر خاصی نداشته لازم نیست منبع جدیدی بگیرید برخلاف کتاب دهمتون، یازدهم همچین تغییر بزرگی نداشته -
@Mohammad-M بله ۱۴۰۱ ام
اخه مدرسمون بهمون کتابای چاپ ۹۸ داده:|||| الان نمیدونم تغییرات داشته یا نه
️
0-0ftm وا یعنی چی چرا اینکارو کرده :///
اونقدر تغییری نداشته کلا یازدهم ولی این کارشون درست نیست نباید این کارو میکردن -
@Mohammad-M بله ۱۴۰۱ ام
اخه مدرسمون بهمون کتابای چاپ ۹۸ داده:|||| الان نمیدونم تغییرات داشته یا نه
️
0-0ftm اصلا از کجا کتاب چاپ 98 گیر آوردن؟؟!
من خیلی دنبال کتاب 98 بودم کتاب هام از بس خراب شدن اینا از کجا آوردن ://
یعنی نوشته چاپ سوم؟؟ -
0-0ftm وا یعنی چی چرا اینکارو کرده :///
اونقدر تغییری نداشته کلا یازدهم ولی این کارشون درست نیست نباید این کارو میکردن@Mohammad-M دست مدرسه نیست:|سال پیش هم برای چنتا کتاب دیکه همین کارو کردن متاسفانه
کلا به همه مدارس همینطور کتاب توزیع شده ... سال پیش از ی سایتی کتابارو سفارش دادم خودم وقتی دیدم تغییر کرده ولی خب الان نمیدونم کدوم سایت بوده دقیقا-_-
-
0-0ftm اصلا از کجا کتاب چاپ 98 گیر آوردن؟؟!
من خیلی دنبال کتاب 98 بودم کتاب هام از بس خراب شدن اینا از کجا آوردن ://
یعنی نوشته چاپ سوم؟؟ -
@Mohammad-M دست مدرسه نیست:|سال پیش هم برای چنتا کتاب دیکه همین کارو کردن متاسفانه
کلا به همه مدارس همینطور کتاب توزیع شده ... سال پیش از ی سایتی کتابارو سفارش دادم خودم وقتی دیدم تغییر کرده ولی خب الان نمیدونم کدوم سایت بوده دقیقا-_-
0-0ftm تا جایی که من اطلاع دارم کتاب ها باید از آموزش و پرورش منطقه فرستاده بشه به مدرسه و مدرسه توزیع کنه والا مدرسه ما که تا حالا تو این سه سال یبارم اشتباه نکرده و اتفاقا دست مدرسه است!
نمیدونم مدرسه شما چرا این کارو کرده
سخت میشه کارِتون اینجوری -
0-0ftm تا جایی که من اطلاع دارم کتاب ها باید از آموزش و پرورش منطقه فرستاده بشه به مدرسه و مدرسه توزیع کنه والا مدرسه ما که تا حالا تو این سه سال یبارم اشتباه نکرده و اتفاقا دست مدرسه است!
نمیدونم مدرسه شما چرا این کارو کرده
سخت میشه کارِتون اینجوری -
0-0ftm عجب
وات د هل
یعنی چی اصلا نمیتونم باور کنم همچین اشتباهی رو
زنگ بزنید آموزش و پرورش یعنی چی؟!
باید کتاب خودتون رو بدن کنکور تون از چاپ چهارم میاد یعنی چی