گرامر زبان کنکور
-
SEPEHR ALIZADEH مرسی خیلی جامع و کامل
فقط یک سوال brother و cow رو میشه با s جمع کرد یان?اخه من تابه حال با جمع های بیقاعده این دوتا مواجه نشده بودم
FaMi بله جفتشون میشع
brother به معنای برادر دینی جمعش میشه brotheren
cow هم جفت جمع ها رو داره -
FaMi بله جفتشون میشع
brother به معنای برادر دینی جمعش میشه brotheren
cow هم جفت جمع ها رو دارهSEPEHR ALIZADEH اها.ممنون از راهنماییتون
اگر در یک سوال مورد شماری بگه شکل جمع کدام اسامی غلط است و جمع brother رو brothers بنویسه.من باید غلط بگیرم یا ن?چطوری بفهمم منظورش برادر دینی هست?راستی مگه انگیلیسی ها هم برادر دینی دارن?!
پ.ن:تیپ تست مورد شماری هست و با حذف گزینه نمیشه جواب دارد.البته بعید میدونم چنین سوالی بیاد ولی محض احتیاط شما بگید -
SEPEHR ALIZADEH اها.ممنون از راهنماییتون
اگر در یک سوال مورد شماری بگه شکل جمع کدام اسامی غلط است و جمع brother رو brothers بنویسه.من باید غلط بگیرم یا ن?چطوری بفهمم منظورش برادر دینی هست?راستی مگه انگیلیسی ها هم برادر دینی دارن?!
پ.ن:تیپ تست مورد شماری هست و با حذف گزینه نمیشه جواب دارد.البته بعید میدونم چنین سوالی بیاد ولی محض احتیاط شما بگیدFaMi درست میگیرید چون طراح مشخص نکرده
-
FaMi درست میگیرید چون طراح مشخص نکرده
-
SEPEHR ALIZADEH اها.ممنون از راهنماییتون
پ.ن:تیپ تست مورد شماری هست و با حذف گزینه نمیشه جواب دارد.البته بعید میدونم چنین سوالی بیاد ولی محض احتیاط شما بگیدFaMi راجب برادر دینیش نمیدونم دارن یا ندارن والا
اونجا هم لابد از این دروغا میگن -
In the name of God
️
️
️
️
️
️
️
️
️
سلام عزیزان
گرامر زبان کنکور تقریبا ۱۶ درصد سوالات زبان شما رو شامل میشه و این یعنی ارزش نسبی خوبی برای سوالاتی که وقت خیلی کمی برای حلشون نیازه
البته این وقت کم مستلزم وقت زیادی برای تمرین گرامر و مباحث کمی گسترده اش قبل از کنکوره و اصلا شما نمیتونید قید گرامر رو بزنید |: چون با همه سختی هاش ریسک نداره و اگر بخونیدش ۱۶ درصد رو رو هوا زدید
لازم به ذکره که گرامر کنکور ۹۹ نسبتا راحت بودخوب ما هم گرامر رو تو همین تاپیک پیش میریم، به صورت درس به درس و البته اگر نکته ترکیبی یا تکمیلی ای هم باشه اضافه میکنیم، از باقی دوستان حرفه ای هم تمنا دارم که مشارکت داشته باشن تا آلا در انجمن هم به خرد جمعی مطلوبی برسه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
@همیار -
SEPEHR ALIZADEH سلام .میشه کاربرد ought to رو توضیح بدید
.من نمیفهمم منظورش رو
-
FaMi شما میتونید راهنمایی کنید
Ali Masouminya
مثل اینکه همیار عزیز خیلی سرشون شلوغه -
FaMi یعنی نمیشه ما جواب بدیم؟
-
.من نمیفهمم منظورش رو
FaMi در
گرامر زبان کنکور
گفته است:
.من نمیفهمم منظورش رو
سلام، ought to برای خواست هایی خیلی عالی کاربرد داره، یعنی بایست چیزی که به نظر بهترین اتفاق یا فعل ممکنه، یا اینکه در یک تجمع اجتماعی برای اینکه جو بدن که یک ایده ای ایده خوبیه یا بگن ما باید این کار رو بکنیم (دروغ های روحانی مثلا)، یا اینکه کباده علم بر بهترین چیز رو با این به دوش میکشن، یا اینکه بگن یه چیزی دست یافتنی و ممکنه، شما همون should تصورش کنی برد کردی
-
FaMi شما میتونید راهنمایی کنید
Ali Masouminya
مثل اینکه همیار عزیز خیلی سرشون شلوغهFaMi این
الان یعنی چی
-
FaMi در
گرامر زبان کنکور
گفته است:
.من نمیفهمم منظورش رو
سلام، ought to برای خواست هایی خیلی عالی کاربرد داره، یعنی بایست چیزی که به نظر بهترین اتفاق یا فعل ممکنه، یا اینکه در یک تجمع اجتماعی برای اینکه جو بدن که یک ایده ای ایده خوبیه یا بگن ما باید این کار رو بکنیم (دروغ های روحانی مثلا)، یا اینکه کباده علم بر بهترین چیز رو با این به دوش میکشن، یا اینکه بگن یه چیزی دست یافتنی و ممکنه، شما همون should تصورش کنی برد کردی
-
FaMi این
الان یعنی چی
-
SEPEHR ALIZADEH اها مرسی.یه جورایی بیشتر برای شعار دادن استفاده میشه.درسته?
یعنی ما همش میگیم فلان اتفاق باید بیوفته و این ها فقط در حد یک حرف باقی میمونه.FaMi بلی
-
SEPEHR ALIZADEH کدوم?
FaMi این
-
FaMi این
-
FaMi بلی
-
FaMi در
گرامر زبان کنکور
گفته است:
@mahta-kamali لطف میکنید.دیدم هیچ کس نبود از ایشون در خواست کردم
من همون صبح سوالتونو دیدم خواستم جواب بدم دیدم همیار رو منشن کرده بودین برا همین ج ندادم
البته الانم دیگه دیر رسیدم همیار جواب دادن -
اینجا خیلی وقته خاک خورده
شاید تو این چند روز من شروع کردم این تاپیک رو دوباره راه انداختن، سپهر نیستش
ایشون بن شدن چند وقت پیش