تجربی یا هنر
-
سلام دوستان
من امسال سال آخرم میخوام کتاب تست بگیرم چون زمانم کمه نمیتونم جدا جدا برای هرپایه کتاب بگیرم برای درسی چه انتشاراتی خوبه؟؟
تجربیا همیار دانش-آموزان-آلاءNazanin Jamali سلام رفقا
باز به کمک شما احتیاج دارم من دو روز تصمیم گرفتم برا کنکور بخونم رشتم تجربیه من از اولم علاقه ای به این رشته نداشتم خودم انتخاب رشته کردم ولی از هون سال اول پشیمون شدم و احساس میکردم اگه میرفتم رشته فنی موفق تر بودم چون خیلی رشته های فنی رو دوس دارم الان چند وقته به این فکر میکنم به جای کنکور تجربی کنکور هنر بدم میدونم سخته ولی مهم اینه که علاقه دارم به اون رشته این دو روز هر کاری کردم درست و حسابی درس بخونم ولی چون دوسش ندارم نمیتونم و زود خسته میشم
میخواستم کمکم کنین و معایب و مزایای این دوتارو برام بگین
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
همیار دانش-آموزان-آلاء -
Nazanin Jamali سلام عزیزم شما الان چندمی؟
واینکه اگه میخوای جدی بخونی برای هر کدوم ازرشته ها نمیتونی بیای جفتشم باهم بخونی چون هم تجربی خیلی سخته وهم درسای هنر واقن سنگینن
اگر برنامته که جدی بخونی باید یکیشو انتخاب کنی
نمیتونی جفتشو داشته باشیو تو جفتشم موفق بشی -
Nazanin Jamali سلام رفقا
باز به کمک شما احتیاج دارم من دو روز تصمیم گرفتم برا کنکور بخونم رشتم تجربیه من از اولم علاقه ای به این رشته نداشتم خودم انتخاب رشته کردم ولی از هون سال اول پشیمون شدم و احساس میکردم اگه میرفتم رشته فنی موفق تر بودم چون خیلی رشته های فنی رو دوس دارم الان چند وقته به این فکر میکنم به جای کنکور تجربی کنکور هنر بدم میدونم سخته ولی مهم اینه که علاقه دارم به اون رشته این دو روز هر کاری کردم درست و حسابی درس بخونم ولی چون دوسش ندارم نمیتونم و زود خسته میشم
همیار دانش-آموزان-آلاءNazanin Jamali
بی هدف درس خوندن بازده خیلی کمی داره
جواب این سوال پیش خودته
ببین استعدادت چیه؟!
علاقه ات چیه؟!
مطمئن باش درس خوندن بدون علاقه تاثیری نداره
با یه مشاورِ خوب صحبت کن
امیدوارم درست ترین تصمیم رو بگیری -
Nazanin Jamali سلام عزیزم شما الان چندمی؟
واینکه اگه میخوای جدی بخونی برای هر کدوم ازرشته ها نمیتونی بیای جفتشم باهم بخونی چون هم تجربی خیلی سخته وهم درسای هنر واقن سنگینن
اگر برنامته که جدی بخونی باید یکیشو انتخاب کنی
نمیتونی جفتشو داشته باشیو تو جفتشم موفق بشیmelikaaa سال آخرم ممنون🙏❤️
-
Nazanin Jamali
جواب این سوال پیش خودته
ببین استعدادت چیه؟!
علاقه ات چیه؟!
با یه مشاورِ خوب صحبت کن
امیدوارم درست ترین تصمیم رو بگیریsandiiii در تجربی یا هنر گفته است:
Nazanin Jamali
جواب این سوال پیش خودته
ببین استعدادت چیه؟!
علاقه ات چیه؟!
با یه مشاورِ خوب صحبت کن
امیدوارم درست ترین تصمیم رو بگیریواقعا همین طوریه چون تجربیو دوس ندارم هدفی ام تو این رشته ندارم که بخوام به امید اون پیش برم و سختی های راه برام هموار شه
چون از نظر من باید یه علاقه قلبی باشه که تو اونو هدفت قرار بدی و براش بجنگی واقعا سردرگمم
ممنون❤️❤️🌹😘 -
Nazanin Jamali سلام رفقا
همیار دانش-آموزان-آلاء -
Nazanin Jamali @مشاوره-انگیزشی-کنکور
-
سلام Nazanin Jamali عزیز :heart_suit:
ببین عزیزم به این موضوع توجه کن توی رشته تجربی اگه بتونی دانشگاه خوب قبول بشی بازارکار آیندت تضمین شده است
برای قبولیِ تجربی باید تلاش و پشتکار داشته باشی که نیاز به علاقه و انگیزه داره اگه اونقدری از تجربی بدت میاد که حتی حس خوندن نداری که قبول بشی و بعد بری سمت علاقه ات باید از همین اول راهتو عوض کنی
توی هرکاری مخصوصا که علاقه باشه، صددرصد درآمدزایی هست،ولی ما جامعه ی ایده آل زندگی نمیکنیم که به سمت علاقه ات بری و درآمد تضمینی داشته باشی باید براش خیلی تلاش کنی
کلی دانشجوی بازیگری داریم که هنوز تئاتر کار میکنن و اصلا دیده نشدن.باید با توجه به این جلو بری که ممکنه برای پیدا کردن شغل آیندت توی هنر سختی بکشی. اگه اونقدری به هنر یا فنی علاقه داری که حاضری همه سختی هاشو به جون بخری و شک نداری که از بهترینا میشی "بسم الله" :)♥ -
سلام Nazanin Jamali عزیز :heart_suit:
ببین عزیزم به این موضوع توجه کن توی رشته تجربی اگه بتونی دانشگاه خوب قبول بشی بازارکار آیندت تضمین شده است
برای قبولیِ تجربی باید تلاش و پشتکار داشته باشی که نیاز به علاقه و انگیزه داره اگه اونقدری از تجربی بدت میاد که حتی حس خوندن نداری که قبول بشی و بعد بری سمت علاقه ات باید از همین اول راهتو عوض کنی
توی هرکاری مخصوصا که علاقه باشه، صددرصد درآمدزایی هست،ولی ما جامعه ی ایده آل زندگی نمیکنیم که به سمت علاقه ات بری و درآمد تضمینی داشته باشی باید براش خیلی تلاش کنی
کلی دانشجوی بازیگری داریم که هنوز تئاتر کار میکنن و اصلا دیده نشدن.باید با توجه به این جلو بری که ممکنه برای پیدا کردن شغل آیندت توی هنر سختی بکشی. اگه اونقدری به هنر یا فنی علاقه داری که حاضری همه سختی هاشو به جون بخری و شک نداری که از بهترینا میشی "بسم الله" :)♥@sheyda-fkh ممنون🌹❤️
-
Nazanin Jamali سلام رفقا
همیار دانش-آموزان-آلاءNazanin Jamali البته بعضی رشته ها ارزش اینو ندارن که مستقلا خونده شن مثل زبان انگلیسی و باید در کنار رشته اصلی ادامه شون بدی
من اصلاً و ابدا نمیدونم رشته های هنر چیه ولی اگه تحقیقات انجام دادی و دیدی رشته مورد علاقه ات اینطوریه باید در کنار یه رشته دیگه ادامه اش بدیالبته من دیدم کسیو که رشته ریاضی بود ولی صرفا برای هنر خوند و موفق شد
-
sandiiii در تجربی یا هنر گفته است:
Nazanin Jamali
جواب این سوال پیش خودته
ببین استعدادت چیه؟!
علاقه ات چیه؟!
با یه مشاورِ خوب صحبت کن
امیدوارم درست ترین تصمیم رو بگیریواقعا همین طوریه چون تجربیو دوس ندارم هدفی ام تو این رشته ندارم که بخوام به امید اون پیش برم و سختی های راه برام هموار شه
چون از نظر من باید یه علاقه قلبی باشه که تو اونو هدفت قرار بدی و براش بجنگی واقعا سردرگمم
ممنون❤️❤️🌹😘Nazanin Jamali در تجربی یا هنر گفته است:
sandiiii در تجربی یا هنر گفته است:
Nazanin Jamali
جواب این سوال پیش خودته
ببین استعدادت چیه؟!
علاقه ات چیه؟!
با یه مشاورِ خوب صحبت کن
ممنون❤️❤️🌹😘خاهش میکنم عزیزم❤
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری نازنین جان❤ -
Nazanin Jamali البته بعضی رشته ها ارزش اینو ندارن که مستقلا خونده شن مثل زبان انگلیسی و باید در کنار رشته اصلی ادامه شون بدی
من اصلاً و ابدا نمیدونم رشته های هنر چیه ولی اگه تحقیقات انجام دادی و دیدی رشته مورد علاقه ات اینطوریه باید در کنار یه رشته دیگه ادامه اش بدیالبته من دیدم کسیو که رشته ریاضی بود ولی صرفا برای هنر خوند و موفق شد
reza_12tajrobi ممنون🌹