رابطه خطی یا سهمی؟!
-
@Infinitie-A خوب چون دریک دوره با افزایش عدد اتمی (از چپ به راست) شعاع اتمی کاهش پیدا می کنه و تغییرات شعاع اتمی هم به این ترتیب باافزایش عدد اتمی یکنواخت و به صورت خطی نخواهد بود .( علتش هم تو خطی با افزایش شعاع اتمی عدد اتمی هم اون موقع افزایش پیدا میکنه که غلطه )😊
-
@Infinitie-A خوب چون دریک دوره با افزایش عدد اتمی (از چپ به راست) شعاع اتمی کاهش پیدا می کنه و تغییرات شعاع اتمی هم به این ترتیب باافزایش عدد اتمی یکنواخت و به صورت خطی نخواهد بود .( علتش هم تو خطی با افزایش شعاع اتمی عدد اتمی هم اون موقع افزایش پیدا میکنه که غلطه )😊
Soheila Heidari ❔ببخشید ولی متوجه نشدم!
طبق حرف شما که حرف خودمم هست،خب باید خطی باشه❕ -
Soheila Heidari ❔ببخشید ولی متوجه نشدم!
طبق حرف شما که حرف خودمم هست،خب باید خطی باشه❕@Infinitie-A نه تو خطی هردو افزایش هستش
-
@Infinitie-A نه تو خطی هردو افزایش هستش
Soheila Heidari توی یه دوره که از چپ به راست شعاع کاهش پیدا میکنه،پس چطور میگید افزایش پیدا میکنه؟
-
Soheila Heidari توی یه دوره که از چپ به راست شعاع کاهش پیدا میکنه،پس چطور میگید افزایش پیدا میکنه؟
@Infinitie-A در یک دوره از چپ به راست عدد اتمی افزایش پیدا میکنه ولی شعاع اتمی کاهش پیدا میکنه خوب اگه نمودارمون خطی باشه که اینجوری هر دو افزایش پیدا می کنن خطی پس نمیشه
-
@Infinitie-A در یک دوره از چپ به راست عدد اتمی افزایش پیدا میکنه ولی شعاع اتمی کاهش پیدا میکنه خوب اگه نمودارمون خطی باشه که اینجوری هر دو افزایش پیدا می کنن خطی پس نمیشه
این مشکلش چیه؟
دریا دریایی -
-
این مشکلش چیه؟
دریا دریایی@Infinitie-A

-
Soheila Heidari خب نمودار بالایی که درست نیست برای یک دوره!
من هم منظورم نمودار پایینیه که کشیدید،میگم چرا منحنی در میاد؟چرا خطی نمیشه؟ -
@Infinitie-A

Soheila Heidari خب دیگه!
کتاب گفته نمودار خطی غلطه!
من میگم چرا!؟ -
Soheila Heidari خب دیگه!
کتاب گفته نمودار خطی غلطه!
من میگم چرا!؟@Infinitie-A راست میگی یااااا 😂😂😂
-
@Infinitie-A راست میگی یااااا 😂😂😂
Soheila Heidari 😂😂😂
-
@Infinitie-A

-
Hoorieh sh H_R میشه لطفا کمک کنید؟!
پ.ن:هرچی میگردم میبینم یه پسر واسه تگ کردن پیدا نمیکنم😐 -
@Infinitie-A

Soheila Heidari اعععع،خب اخه کتاب منم گفته یکنواخت نیست،خب چرا نیست!
-
@Infinitie-A

Soheila Heidari اها فهمیدم هر دو رو می خواد هم گروه هم دوره تو گروه فرق میکنه با افزایش عدد اتمی شعاع اتمی افزایش پیدا می کنه
-
Soheila Heidari اها فهمیدم هر دو رو می خواد هم گروه هم دوره تو گروه فرق میکنه با افزایش عدد اتمی شعاع اتمی افزایش پیدا می کنه
Soheila Heidari خب گفته دوتا نمودار انتخاب کنید!
-
@Infinitie-A پس اونجوری هم گزینه ۲ میشه هم ۴
-
@Infinitie-A پس اونجوری هم گزینه ۲ میشه هم ۴
Soheila Heidari 😶نمیدونم دیگه چه کنم
راهنما-شیمی