ریاضی دهم (نظام آموزشی جدید) توسط جواد نایب کبیر (96-95)
-
برنامه #ریاضی #دهم
آقای #محمد_جواد_نایب_کبیر
️ یکشنبه
️ پنجشنبه
سعی می کنیم تا ساعت 18 این دو روز فیلم ها رو قرار بدیم،
مگر بعضی روزها که آماده نمیشه، مثل امروز که فیلم تا ساعت 11 شب منتشر میشه
به لطف خدا آلاء رایگان است و رایگان خواهد ماند
️
@alaa_sanatisharif
-
برنامه #ریاضی #دهم
آقای #محمد_جواد_نایب_کبیر
️ یکشنبه
️ پنجشنبه
سعی می کنیم تا ساعت 18 این دو روز فیلم ها رو قرار بدیم،
مگر بعضی روزها که آماده نمیشه، مثل امروز که فیلم تا ساعت 11 شب منتشر میشه
به لطف خدا آلاء رایگان است و رایگان خواهد ماند
️
@alaa_sanatisharif
sohrab
خیلیییییی ممنون
این عالللللللللللللللللللللللللللللیه ... خیلی ممنون که به فکر ما دهمی ها هستین...
حتما به نوبه خودم به جزوه نویسی زیر فیلمای دهم کمک میکنم -
با سلام خدمت جناب نایب کبیر عزیز
آیا در رادیکال ها فرجه ی غیرطبیعی مانند کسری و اعشاری داریم؟؟!!!
فرجه عدد طبیعی بزرگ تر یا مساوی 2 است!!!
بله رادیکال هایی که توان کامل nام که n طبیعی بزرگ تر مساوی 2 هست نداشته باشند اعداد گنگ رو تولید می کنند!!
ولی فرجه ی سه چهارم و سه و نیم و دو دهم از کجا اومده؟؟!!! -
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما عوامل آلاء و دانش آموزان محترم
من اولیاء یکی از دانش آموزان هستم از اولیاء محترم تقاضا دارم که جهت یاری عزیزان آلائی ،لطفاً برای جبران بخشی از هزینه ها از نظرمالی این گروه محترم را یاری نمایند
لازم است ذکر کنم بنده کمک ناچیزی از طریق سامانه پیامکی کرده ام -
من اولیاء یکی از دانش آموزان هستم از اولیاء محترم تقاضا دارم که جهت یاری عزیزان آلائی ،لطفاً برای جبران بخشی از هزینه ها از نظرمالی این گروه محترم را یاری نمایند
لازم است ذکر کنم بنده کمک ناچیزی از طریق سامانه پیامکی کرده امhamed.gh در ریاضی دهم (نظام آموزشی جدید) توسط جواد نایب کبیر (96-95) گفته است:
لازم است ذکر کنم بنده کمک ناچیزی از طریق سامانه پیامکی کرده امسلام ممنون از لطف شما، اما آلاء سامانه ی پیامکی نداره ها شاید یه سری شیاد شروع کردن به اسم ما پول جمع کردن
ما کلا دو تا روش برای کمک به آلاء داریم، یکی سایت زیر
sanatisharif/donate.phpیکی هم اون کد USSD که تو همون لینک بالا نوشته
بازم ممنون از کمک شما
-
بله رادیکال هایی که توان کامل nام که n طبیعی بزرگ تر مساوی 2 هست نداشته باشند اعداد گنگ رو تولید می کنند!!
ولی فرجه ی سه چهارم و سه و نیم و دو دهم از کجا اومده؟؟!!!aminbavi در ریاضی دهم (نظام آموزشی جدید) توسط جواد نایب کبیر (96-95) گفته است:
ولی فرجه ی سه چهارم و سه و نیم و دو دهم از کجا اومده؟؟!!!سلام رو رادیکال ها ما فرجه ی اعداد اعشاری هم داریم، حالا احتمالا به بحثش می رسیم و کامل توضیح می دیم که چطور میشه فرجه ی اعشاری یا کسری داشت
-
ممنون کارتون عالی بوده
-
سلام
واعا خسته نباشید کارتون عالی
من امتحانات نوبت اولم را به کمک شما پاس کردم
فقط میخوام بدونم چرا ادامه فیلم های دروس ریاضی و هندسه دهم رانمیذارید؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه قسمت های دید را بذاریدباتشکر
-
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!!
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعیت توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:حداقل این ها رو می خواد:
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون)میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه)دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق) -
سلالم چرا دیگه قسمت های جدید نمیاد ؟
-
سلام میشه بگید کی شروع میکنید؟ من به اندازه خودم کمک کردم
-
با عرض سلام و خسته نباشید، میخواستم بگم کی ریاضی دهم رو سایت قرار میگیره؟ خیلی وقته منتظریم
-
سلام پس چی شد دیگه این ریاضی پایه ادامه نداره دیگه!
-
سلام خیلی ممنون می شیم اگه ادامه فیلمارو هم بزارید که هر وقت بپرسن فیلم های اموزشی کجا داره یادی از شما کنیم ممنونم