اسمز
-
یه سوال دیگه
چند مورد زیر درباره ی اسمز و فشار اسمزی بین آب خالص و محلول غلیظ تر نادرست می باشد ؟
الف:عبور آب از محلول رقیق به محلول غلیظ را فشار اسمزی می گویند
ب:با گذشت زمان بالاخره مقدارآب عبوری به دو طرف برابر می شود
ج:مولکولهای آب در اسمز فقط از سمت آب خالص به سمت محلول غلیظ می روند
د:فشار اسمزی موجب توقف کامل انتقال آب می شود
۱ سه مورد ۲چهار مورد ۳دو مورد ۴ یک مورد
تو پاسخنامه زده الف و ج و د نادرست امت به نظر من ج درسته
لطفا راهنمایی کنید -
یه سوال دیگه
چند مورد زیر درباره ی اسمز و فشار اسمزی بین آب خالص و محلول غلیظ تر نادرست می باشد ؟
لطفا راهنمایی کنید -
قلوش قلی زاده
ج نادرسته چون گفته فقط
بعضی وقتا ممکنه تعداد ملکول های اب در محلول غلیظ بیشتر از اب خالص باشه پس فشار اسمزی اب خالص افزایش پیدا میکنه و اب منتقل میشه -
یه سوال دیگه
لطفا راهنمایی کنیدقلوش قلی زاده ج غلطه چون اب هم از محلول غلیظ به رقیق میره هم از رقیق به غلیظ منتها برایند این عبور میشه حرکت از محلول رقیق به غلیظ یا بهتر بگیم از پتانسیل بیشتر به کمتر (یعنی مثلا اگه یه مولکول از غلیظ به رقیق میاد سه مولکول از رقیق به غلیظ میره و برایندش میشه دو مولکول از رقیق به غلیظ)پس این جریان فقط یه طرفه نیست و ما برایند رو در نظر میگیریم همین موضوع در انتشار ساده ام صادقه
-
قلوش قلی زاده
تا منشن نکنین کسی نمیبینه
تجربیا دهمMono ببخشید چجوری منشن کنم؟
-
Mono ببخشید چجوری منشن کنم؟
قلوش قلی زاده یه @ بزنین بعد هم بنویسین تجربیا یا دهم
-
قلوش قلی زاده ج غلطه چون اب هم از محلول غلیظ به رقیق میره هم از رقیق به غلیظ منتها برایند این عبور میشه حرکت از محلول رقیق به غلیظ یا بهتر بگیم از پتانسیل بیشتر به کمتر (یعنی مثلا اگه یه مولکول از غلیظ به رقیق میاد سه مولکول از رقیق به غلیظ میره و برایندش میشه دو مولکول از رقیق به غلیظ)پس این جریان فقط یه طرفه نیست و ما برایند رو در نظر میگیریم همین موضوع در انتشار ساده ام صادقه
Nila YS درسته آب به دو طرف می ره اما اگه مولکول آب از جایی که پتانسیل آب کمتره به جایی بره که پتانسیل آب بیشتره اسمش اسمز نیس چون انتشار آب صورت نگرفته و بر اساس شیب غلظت نیس
-
قلوش قلی زاده یه @ بزنین بعد هم بنویسین تجربیا یا دهم
Mono مرسی تشکر
فقط یه چیزی الان منشن شد یا نه؟ -
Mono مرسی تشکر
فقط یه چیزی الان منشن شد یا نه؟قلوش قلی زاده بله من منشن کردم برای تاپید بعدیتون خودتون منشن کنین
-
قلوش قلی زاده
ج نادرسته چون گفته فقط
بعضی وقتا ممکنه تعداد ملکول های اب در محلول غلیظ بیشتر از اب خالص باشه پس فشار اسمزی اب خالص افزایش پیدا میکنه و اب منتقل میشهMono آها اوکیه مرسی
-
قلوش قلی زاده بله من منشن کردم برای تاپید بعدیتون خودتون منشن کنین
Mono خیلی ممنون زحمت کشیدید
-
قلوش قلی زاده ج غلطه چون اب هم از محلول غلیظ به رقیق میره هم از رقیق به غلیظ منتها برایند این عبور میشه حرکت از محلول رقیق به غلیظ یا بهتر بگیم از پتانسیل بیشتر به کمتر (یعنی مثلا اگه یه مولکول از غلیظ به رقیق میاد سه مولکول از رقیق به غلیظ میره و برایندش میشه دو مولکول از رقیق به غلیظ)پس این جریان فقط یه طرفه نیست و ما برایند رو در نظر میگیریم همین موضوع در انتشار ساده ام صادقه
Nila YS ممنون نکته ی خوب و درستی بود👌🏻